Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kızlar çok acil yardım edermisiniz?:(

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

MeleGim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
2.472
3
0
İstanbul
kızlar cok moralim bozuk yeni koltuk takımım yandı:( misafirim sigarasını düşürdü...pembe koyu pembe renkli koltugun oturma yeri yandı takımımda minderli değil değiştirebileyim... küçük bir delik açıldı koltukta neyapıcam ben bişeler önerin bana kızlar değiştirmeye kalksam dünyanın parasını alırlar kızlar bişeler önerin bana lütfen yamamı yapılır ne yapılır:( yama belli olurmu kızlar lütfen yardım edin perdemdede yanık var:( sigarayla yanmıs orasıda ne yapabilirim bunlara kızlar evim mahvoldu ya koltugumun deriside yanmıs fakat görünmeyen yerde deriye koltuga perdeye ne yapabilirim kızlar yardım edin fikir verin....

şalla ne yapabilrim canım?nasıl kapanırki?aynı renk ve kumastan elmde fazlalık var oda şöyle yanan koltuk minderimi cıkarttım ordan saolsunlar herşeyimi yaktı misafirlerim offf ya cok sinirliyim kızlar yaboshayallersmile ne yapabilirim acaba o minderin kılıfıyla koltuguma küçük bir delik ama sonucta sigara yanıgı

şimdi nasıl sinirlisindir
tabi haklı olarak
ben de olsam sinirimden çatlardım

ama sana önerebileceğim bişiyok
koltuk döşemecileriyle konuşsan sana daha sağlıklı bilgi verirler

ayyy catlıyorum hemde sinirden cnm ya:umursamaz: napıcam ya nette bişeler buldum ama otomobillere yapıyrlarmıs acaba oturma gruplarını yapamzlarmı ya peki onu yaptırdım deriisi nolcak hadi minderide geçtim yenisini alcam koltuk ve derisi nolcak...ayyy perdelrimde cabası!!!!!!ŞOK OLUN HALIMDADA ÜTÜ İZİ VAR!!!!!NAPICAM YARDIM EDİN KIZLAR PERDELERİM HALIM KOLTUGUM YA ÖNERİLERİNİZ YOKMU

Back
X