• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar cok acil bakar misiniz?

Kıbrıs tarifeleri çok pahalı. aramayın derim. arayınva hem size hemde karşınızdaki kişiye yazıyor.

Ya adı üstünde askerde...
Neyini merak ediyorsunuz? Tugay komutanlığını arayacak kadar!
Hani tehlikeli bölgelerde (şırnak, hakkari vb.) askerlik yapsa da ulaşamasanız her yeri arayın bilgi edinin derim ama çok abartıyorsunuz bazı şeyleri..
Oncelikle kalbini kirmak istemem lakin sen ve senin gibiler yuzunden su siteye girmek dahi istemiyorum. Sordugum sorularin cevabini biliyorsan cevap vermeni isterdim bilmiyorsan fikrinde, zikrinde sende kalsin. Aksi takdirde burda kimseye sizce aramali miyim diye sormadim. Sana sorarakta merak edip etmemezlik yapamiycam kusura bakma. Baska postlara...

kibrista olduğuna emin misin ?
son zamanlarda hakkariye şirnaga gidip kibristayim izmirdeyim edirnedeyim diyen asker cok fazla

Eşim askerlik yaptı geçen sene acemide askerlik hem yorucu oluyodu hemde çok sira oluyodu telefonlarda ondan aramamista olabilir. Bide karşılıkli gidiyo knt demislerya acaba sizin kontorunuz yok ondan arayamiyo olabilir mi ben bilmiyorum böyle bisey olur mu ama.

Back
X