N nyy19 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2025 13 1 1 23 Salı 15:58 Konu Sahibi Konu Sahibi incilay37 #41 incilay37 .!.: Canım ben kuruma çizgisini anlamıyorum ama elinde test varsa ilk idrarla yap bence bir de markası ne ve bata kaç gün var? Genişletmek için tıkla... Bitti maalesef şu an kan vermeye de gidemiyorum haftaya gideceğim marka prodoctor bat 2 marttı dün yani 3ünde yaptım
incilay37 .!.: Canım ben kuruma çizgisini anlamıyorum ama elinde test varsa ilk idrarla yap bence bir de markası ne ve bata kaç gün var? Genişletmek için tıkla... Bitti maalesef şu an kan vermeye de gidemiyorum haftaya gideceğim marka prodoctor bat 2 marttı dün yani 3ünde yaptım
I incilay37 Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 324 74 13 32 Salı 16:01 Konu Sahibi Konu Sahibi incilay37 #42 nyy19 .!.: Bitti maalesef şu an kan vermeye de gidemiyorum haftaya gideceğim marka prodoctor bat 2 marttı dün yani 3ünde yaptım Genişletmek için tıkla... O markaya iyi diyorlar ama tabi en kesin sonuç kan yine de
nyy19 .!.: Bitti maalesef şu an kan vermeye de gidemiyorum haftaya gideceğim marka prodoctor bat 2 marttı dün yani 3ünde yaptım Genişletmek için tıkla... O markaya iyi diyorlar ama tabi en kesin sonuç kan yine de