Kızlar çizgi var mı bakar mısınız? (Resimli)

incilay37

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
256
63
13
32
Merhabalar, sat 2 şubat. Pik 19 şubat, çatlama 20 şubat. Bat 1 marttı normalde
Az önce yaptım, bir gebenin günlüğü markası. Sizce ikinci çizgi var mı kızlar?
Erken gebelik testini birkaç gün sonraya saklıyorum iyi bir marka, bulması zor oluyor buradaki eczanelerde ondan kullanmadım henüz

Eklentiler

• IMG_1924.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 95
Bat 1 martsa çizginin net bir şekilde çıkması lazım ya erken gebeliği yapın bence ya da kan verin bu teste göre hamile değilsiniz

Negatif duruyor canım ben göremedim bir kaç gün sonra tekrarlarsın inşallah pozitif görürsün

Bat 1 martsa çizginin net bir şekilde çıkması lazım ya erken gebeliği yapın bence ya da kan verin bu teste göre hamile değilsiniz
Erken gebeliği yarın ilk idrarla yapayım ben çıplak gözle bakınca ikinci çizgi çok silik gözüküyor ama neden regl olmadım bir türlü anlayamadım

Bende silik çizgi gördüm ama 8. Günde regl oldum sen testlere güvenme kan ver imkanın varsa

Erken gebeliği yarın ilk idrarla yapayım ben çıplak gözle bakınca ikinci çizgi çok silik gözüküyor ama neden regl olmadım bir türlü anlayamadım
Varsa ilk idrara da ihtiyaç yok gecikme olunca hemen çıkıyor teste zaten ama en garantisi kan vermek

Kullanmadım canım yorumlarında iyi diyorlardı laboquick diye markada varmış oda iyiymiş ben awox kullandım onuda beğenmedim paranı harcama boşuna
Prodoctor almıştım geçen o duruyor henüz yapmadım ama bu böyle yapınca onu da yapasım gelmedi ya

Erken gebeliği yap o zaman canım varsa o çıkartır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…