Negatif duruyor canım ben göremedim bir kaç gün sonra tekrarlarsın inşallah pozitif görürsünMerhabalar, sat 2 şubat. Pik 19 şubat, çatlama 20 şubat. Bat 1 marttı normalde
Az önce yaptım, bir gebenin günlüğü markası. Sizce ikinci çizgi var mı kızlar?
Erken gebelik testini birkaç gün sonraya saklıyorum iyi bir marka, bulması zor oluyor buradaki eczanelerde ondan kullanmadım henüz
Reglim gecikti hiçbir şekilde geleceğine dair belirtide yok anlamadım gitti ya.Negatif duruyor canım ben göremedim bir kaç gün sonra tekrarlarsın inşallah pozitif görürsün
Erken gebeliği yarın ilk idrarla yapayım ben çıplak gözle bakınca ikinci çizgi çok silik gözüküyor ama neden regl olmadım bir türlü anlayamadımBat 1 martsa çizginin net bir şekilde çıkması lazım ya erken gebeliği yapın bence ya da kan verin bu teste göre hamile değilsiniz
Kan ver canım bazen testler yanlış çıkıyorReglim gecikti hiçbir şekilde geleceğine dair belirtide yok anlamadım gitti ya.
Bu bir gebenin günlüğü nasıl peki?Kan ver canım bazen testler yanlış çıkıyor
Varsa ilk idrara da ihtiyaç yok gecikme olunca hemen çıkıyor teste zaten ama en garantisi kan vermekErken gebeliği yarın ilk idrarla yapayım ben çıplak gözle bakınca ikinci çizgi çok silik gözüküyor ama neden regl olmadım bir türlü anlayamadım
Çarşamba verebilirim ancak. Çarşambaya kadar olmazsam gidip baktırayım yoksa kadın doğum yolları gözüküyor banaBende silik çizgi gördüm ama 8. Günde regl oldum sen testlere güvenme kan ver imkanın varsa
Kullanmadım canım yorumlarında iyi diyorlardı laboquick diye markada varmış oda iyiymiş ben awox kullandım onuda beğenmedim paranı harcama boşunaBu bir gebenin günlüğü nasıl peki?
Ben geç yumurtladım bu ay ama. Yani 12 günde en az kaset testte çıkıyor diyorlar yaVarsa ilk idrara da ihtiyaç yok gecikme olunca hemen çıkıyor teste zaten ama en garantisi kan vermek
Bende gidicemÇarşamba verebilirim ancak. Çarşambaya kadar olmazsam gidip baktırayım yoksa kadın doğum yolları gözüküyor bana
Prodoctor almıştım geçen o duruyor henüz yapmadım ama bu böyle yapınca onu da yapasım gelmedi yaKullanmadım canım yorumlarında iyi diyorlardı laboquick diye markada varmış oda iyiymiş ben awox kullandım onuda beğenmedim paranı harcama boşuna
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallahBende gidicemhala bir sonuç alamadım üzülüyorum artık
Amin canım inşallahRabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Peki bu kuruma çizgisi mi bakabilir misin rica etsemErken gebeliği yap o zaman canım varsa o çıkartır
Çok belli belirsiz bir kırmızılık var gibi sen bir diğer testi de yapsana ya en son ne zaman idrarını yaptın?Peki bu kuruma çizgisi mi bakabilir misin rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?