Yarım saat-40 dk önceydi.Çok belli belirsiz bir kırmızılık var gibi sen bir diğer testi de yapsana ya en son ne zaman idrarını yaptın?
1 saat sonra yap istersenYarım saat-40 dk önceydi.
Erken gebelik testleri kaç hcgyi algılıyor bu 20 mi 25 mi ne algılıyormuş1 saat sonra yap istersen
10 ve üzeri algılar ben yaptığımda çok silik çizgi çıkmıştı hemen gidip kan vermiştim 11.89 beta çıkmıştıErken gebelik testleri kaç hcgyi algılıyor bu 20 mi 25 mi ne algılıyormuş
Sizin var mı o testin fotoğrafı varsa atar mısınız10 ve üzeri algılar ben yaptığımda çok silik çizgi çıkmıştı hemen gidip kan vermiştim 11.89 beta çıkmıştı
Bu şekildeydiSizin var mı o testin fotoğrafı varsa atar mısınız
Çoook teşekkür ederim. Bende sabah erken gebelik testimi yapayım. Bu test ovülasyondan kaç gün sonraydı pekiBu şekildeydi
Regliye 3 gün kalaydıÇoook teşekkür ederim. Bende sabah erken gebelik testimi yapayım. Bu test ovülasyondan kaç gün sonraydı peki
Teşekkür ederim cevabınız içinRegliye 3 gün kalaydı
Rica ederim inşallah güzel haber alırsınızTeşekkür ederim cevabınız için
Merhaba yumurtlamaniz 20 Şubatsa eğer adet zamanına daha 2-3 gün olması lazım benimde öyle çünkü yumurtlama üzerinden 14 gün geçmesi gerekiyor ya o yüzdenMerhabalar, sat 2 şubat. Pik 19 şubat, çatlama 20 şubat. Bat 1 marttı normalde
Az önce yaptım, bir gebenin günlüğü markası. Sizce ikinci çizgi var mı kızlar?
Erken gebelik testini birkaç gün sonraya saklıyorum iyi bir marka, bulması zor oluyor buradaki eczanelerde ondan kullanmadım henüz
Merhaba. Aralık ayında da yine bu şekilde geç yumurtladım ve tam hesapladığım zaman hiç sekmeden regl olmuştum. Şuan hesaplıyorum diye yumurtladığım zamanı biliyorum. Siz 14 gün ekliyorsunuz ama bu döngüsü 28 gün olanlara verilen “standart” bu şekilde olmalıdan öte bir bilgi değil. Doktorunuza sorabilirsiniz bu durumu. Herkesin luteal fazı aynı olmuyor. Dolayısıyla 14 gün eklemek herkes için mantıklı değil. Öz kuzenimde reglisine birkaç gün kala yumurtluyor. Şuan 3 yaşında oğlu var. Sizin mantığınıza göre onun hamile kalmaması gerekti ama kaldı. Luteal faz bazı insanlarda kısa oluyor maalesef. O yüzden geç yumurtlama muhabbeti var. Yoksa hiçkimse geç yumurtluyor olmazdı. Bu yüzden döngüm şu kadar gün diyoruz zaten. Benim döngüm 27 maksimum 28 gün. 30 yaşındayım hep böyle oldu.Merhaba yumurtlamaniz 20 Şubatsa eğer adet zamanına daha 2-3 gün olması lazım benimde öyle çünkü yumurtlama üzerinden 14 gün geçmesi gerekiyor ya o yüzden
Kaset testte çıkmaz yani şuan adet geçince çıkıyor kaset testte
Merhaba bende bugün yaptım bakarmısnızRica ederim inşallah güzel haber alırsınız
Bakarmısnız benim testime 3 gün var reglRica ederim inşallah güzel haber alırsınız
Çizgi var gibi görünüyor regli günü kan verinBakarmısnız benim testime 3 gün var regl
Uzun uzun aciklamaniza gerek yok soru Sormuşsunuz yardımcı olmak istedim madem herşeyi biliyorsunuz o zaman siz bilirsinizMerhaba. Aralık ayında da yine bu şekilde geç yumurtladım ve tam hesapladığım zaman hiç sekmeden regl olmuştum. Şuan hesaplıyorum diye yumurtladığım zamanı biliyorum. Siz 14 gün ekliyorsunuz ama bu döngüsü 28 gün olanlara verilen “standart” bu şekilde olmalıdan öte bir bilgi değil. Doktorunuza sorabilirsiniz bu durumu. Herkesin luteal fazı aynı olmuyor. Dolayısıyla 14 gün eklemek herkes için mantıklı değil. Öz kuzenimde reglisine birkaç gün kala yumurtluyor. Şuan 3 yaşında oğlu var. Sizin mantığınıza göre onun hamile kalmaması gerekti ama kaldı. Luteal faz bazı insanlarda kısa oluyor maalesef. O yüzden geç yumurtlama muhabbeti var. Yoksa hiçkimse geç yumurtluyor olmazdı. Bu yüzden döngüm şu kadar gün diyoruz zaten. Benim döngüm 27 maksimum 28 gün. 30 yaşındayım hep böyle oldu.
Her şeyi bilsem burada olmam zaten ama bat tarihimide bırakın da bileyim değil mi?Uzun uzun aciklamaniza gerek yok soru Sormuşsunuz yardımcı olmak istedim madem herşeyi biliyorsunuz o zaman siz bilirsiniz
TamamHer şeyi bilsem burada olmam zaten ama bat tarihimide bırakın da bileyim değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?