Kızlar çizgi var mı bakar mısınız? (Resimli)

Erken gebelik testleri kaç hcgyi algılıyor bu 20 mi 25 mi ne algılıyormuş
10 ve üzeri algılar ben yaptığımda çok silik çizgi çıkmıştı hemen gidip kan vermiştim 11.89 beta çıkmıştı

Merhaba yumurtlamaniz 20 Şubatsa eğer adet zamanına daha 2-3 gün olması lazım benimde öyle çünkü yumurtlama üzerinden 14 gün geçmesi gerekiyor ya o yüzden
Kaset testte çıkmaz yani şuan adet geçince çıkıyor kaset testte

Merhaba. Aralık ayında da yine bu şekilde geç yumurtladım ve tam hesapladığım zaman hiç sekmeden regl olmuştum. Şuan hesaplıyorum diye yumurtladığım zamanı biliyorum. Siz 14 gün ekliyorsunuz ama bu döngüsü 28 gün olanlara verilen “standart” bu şekilde olmalıdan öte bir bilgi değil. Doktorunuza sorabilirsiniz bu durumu. Herkesin luteal fazı aynı olmuyor. Dolayısıyla 14 gün eklemek herkes için mantıklı değil. Öz kuzenimde reglisine birkaç gün kala yumurtluyor. Şuan 3 yaşında oğlu var. Sizin mantığınıza göre onun hamile kalmaması gerekti ama kaldı. Luteal faz bazı insanlarda kısa oluyor maalesef. O yüzden geç yumurtlama muhabbeti var. Yoksa hiçkimse geç yumurtluyor olmazdı. Bu yüzden döngüm şu kadar gün diyoruz zaten. Benim döngüm 27 maksimum 28 gün. 30 yaşındayım hep böyle oldu.

Uzun uzun aciklamaniza gerek yok soru Sormuşsunuz yardımcı olmak istedim madem herşeyi biliyorsunuz o zaman siz bilirsiniz

Kızlar buna da bakar mısınız
Daha önce hiç kuruma çizgisi çıkmamıştı hep bembeyaz negatif ve saatler geçse de değişmiyordu o yüzden emin olamadım gecikmenin 2. Günündeyim ilk baktığımda göremedim atmak için elime alınca 30-40 dk sonra farkettim kuruma çizgisi mi yoksa yeni diye silik mi

Eklentiler

• IMG_3285.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 0
  • IMG_3283.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 0
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…