• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar cirek otu tarcin bal ile hamile kalan varmi???

Kizlar corek otunu yaptim yarin baslanmak icin hazir bekliyor fakat corek otlarini cok ogutemedim ezdim rondodon gecirdim sahanda dovdum ama olmadi bende ole yaptim ins emegimizin karsiligini aliriz:)

canım kullanmani oneririm ben iki ay boyunca gunde 1ve 2defa olmak uzere serephone kullandim catlatjci igne vuruldumzorla bir defa buyudu yumurtaljklarim ama iki aydir bu kur ile yumosun buyuyo ve catliyo ayni zamanda hormonlari dengeliyo zararli olan bisey yok denemende fayda var olmazsa da bisey kaybetmesin dene bence ama adetin ikjnci gunu sabahlari ac karnina bir yemek kaşığı yiyorsun 12gun boyunca :16:

Selam meleğim yumurtaların buyuduğunu nasıl anlıyorsun doktora mı gidiyorsun başka bi yöntem var mı ben de cok merak ediyorum bende 1 yılı gecti bebek istiyorum inşallah hepimizin olacak

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Selam meleğim yumurtaların buyuduğunu nasıl anlıyorsun doktora mı gidiyorsun başka bi yöntem var mı ben de cok merak ediyorum bende 1 yılı gecti bebek istiyorum inşallah hepimizin olacak

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

cnm doktor söylüyor bide yumurta aki gibi akıntı oluyor bide ovulasyon testi ile anlayabiliyorsun.ben bu ay ucunude yaptim cnmm

Kizlar mujdeli haberi olan yokmu ben corek otunu yiyemedim bu ay 1 yumurta olustu oda 13 mm yeterli degilmis sanirim bidahaki ay neyapip edip yemeliyim corek otunu:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben dewam ediyorum bakalım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back