• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar cirek otu tarcin bal ile hamile kalan varmi???

incir kürüsende kistmi yaptı canım Allah Allah:26:ozaman incir kürü yapma canım sen bende korktum simdi:26:ama benimkiler günde 3 klomen ve bal tarcın cörek otuna ragmen büyümedi benimki cok zor büyüyo.kist yapacak kadar büyüyecegini sanmıyorum bu ay 15 mm de kaldı yumosum:(sen bence incir ye canım kürü degil ya kist yapmaz bence:16:

insallah canım hepimiz alalım insallah

cok sevindim canım benim cokgecmiş olsun.Allah Kadir.haklısın inanmakta lazım.bende inofolic içiyorum canım klomen içtim günde 3tane.

Cok saol cnm inofolici bende kullaniyorum bana klomen vermedi doktorum baska bi ilac verdi ve ilk defa bu ilaclarla bu ay yumurtam buyudu.

canım niye kullanmasın demiş bende bu ay incir le yapmayı düsünüyodum:30::30::30:

benimki 15mmde yapmadı iğne canım seninki niye yapmıski:26:adet söktürücü içiyorum suan progestan eger gebelik varsa gebeliğe zarar vermiyor yoksa adet olyosun.kistte olmuyo böylece

Progestan bebek varsada yararli yoksa
Da adet oluyosunn :)) cok iyi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm bana doktor progestani igne vuruldugun gun basla dedi ama hastalancagini anlayinca birak dedi kanamayi durduruyomus ben koyu akintim baslayinca biraktim acaba devammi etseydim ???

canım niye kullanmasın demiş bende bu ay incir le yapmayı düsünüyodum:30::30::30:

benimki 15mmde yapmadı iğne canım seninki niye yapmıski:26:adet söktürücü içiyorum suan progestan eger gebelik varsa gebeliğe zarar vermiyor yoksa adet olyosun.kistte olmuyo böylece

Progestan bebek varsada yararli yoksa
Da adet oluyosunn :)) cok iyi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet canım progestan ve duphaston bunlar adet söktürücü.ama gebelik varsa zarar vermiyor.progestan rahmi gebeliğe hazırlıyor.doktor rahim duvarın 5.1 incededi bakalım bu ay nasıl etki edecek bana:26:

Cok saol cnm inofolici bende kullaniyorum bana klomen vermedi doktorum baska bi ilac verdi ve ilk defa bu ilaclarla bu ay yumurtam buyudu.

sanırım serephone içtin canım oda klomen benzeri bende gecen ay günde 2 kez içtim benimki 6,9 mm de kaldı.masallah canım.benim yumyumlar cok inatcı:ssz::ssz::ssz:

Cnm bana doktor progestani igne vuruldugun gun basla dedi ama hastalancagini anlayinca birak dedi kanamayi durduruyomus ben koyu akintim baslayinca biraktim acaba devammi etseydim ???

Neden kullanmayacigini bilmiyorum cnm ama ole demis havucu sadece icmesin pikolular demis incir yiyebilirsin :) bide benim 2 yumurtam olurtu cnm 1 i 13 mm digeri 18 mm di catlatma ognesi vurdurdu sanirim 18 lige guvendi adam cagiz ama ise yaramadi:))

adetinin 15.günü baslıyosun canım 10 gün içiyosun zaten 3-4 güne hasta olyosun bırakınca.ben suaN ÖYLE YAPIYORUM.aksam 2 tane içiyorum sabah 1.ama cok halsiz yaptı uyusukluk yaptı:26:bence doktorunun dediğine uy canım

Neden kullanmayacigini bilmiyorum cnm ama ole demis havucu sadece icmesin pikolular demis incir yiyebilirsin :) bide benim 2 yumurtam olurtu cnm 1 i 13 mm digeri 18 mm di catlatma ognesi vurdurdu sanirim 18 lige guvendi adam cagiz ama ise yaramadi:))

havuc catlatmayı saglıyor pkolu bi arkadas kullandı hamile kaldı canım.:26:bende ondan duydugum için yapmak istedim.bu ay olur insallah canım biraz daha büyümeli belkide

adetinin 15.günü baslıyosun canım 10 gün içiyosun zaten 3-4 güne hasta olyosun bırakınca.ben suaN ÖYLE YAPIYORUM.aksam 2 tane içiyorum sabah 1.ama cok halsiz yaptı uyusukluk yaptı:26:bence doktorunun dediğine uy canım

Aynen cnm bende ole iciyorum bu basladim zaten progestanada bendede halsizlik bas donmesi uyku yapti deli gibi uyuyodum ben icerken herkeste ayni etkiyi yapmiyo demekki:s

havuc catlatmayı saglıyor pkolu bi arkadas kullandı hamile kaldı canım.:26:bende ondan duydugum için yapmak istedim.bu ay olur insallah canım biraz daha büyümeli belkide[/QUOTE
Cnm arastirmak lazim demekki ben duymustum sadece ben aratirip birbirimizi haberdar edelim ilk once bnm adet olmam sonra yumurtalarimi buyutmem lazimm:)

tamam canım ben bu ay yapacagım incir havuc kürünü insallah fayda eder ve sana haber ederim.hatta ibrahim saracoglu yumurta catlatmak için dediki tv de hergün bir bardak taze sıkılmıs havuc suyu için dedi.benimde adet olup yumurtamı büyütmem gerek canım daha catlatabilme asamasına gecemedim büyümediği için.ama bu ay yapıp içtim havuc suyunu.simdi adet olduktan sonra hem incir hem havuc yapacagım bide bal tarcın cörek otu yiyecegim insallah

Son düzenleme:
tamam canım ben bu ay yapacagım incir havuc kürünü insallah fayda eder ve sana haber ederim.hatta ibrahim saracoglu yumurta catlatmak için dediki tv de hergün bir bardak taze sıkılmıs havuc suyu için dedi.benimde adet olup yumurtamı büyütmem gerek canım daha catlatabilme asamasına gecemedim büyümediği için.ama bu ay yapıp içtim havuc suyunu.simdi adet olduktan sonra hem incir hem havuc yapacagım bide bal tarcın cörek otu yiyecegim insallah

Havuc kuru nasil yapiliyo cnm bide adetin kacinci gunu basliyoruz onuda yapim ben bu ay bakalim ins faydasini goruruz insss sendende cok guzel haberler aliriz tum dualarim bizlerle bir kisinin daha dualarina girdik allahin izniyle dualarimiz kabul olsun en yakin zamanda ins:s

ocak ayında kullandım sökülmek için aman tanrımm dünyam dönd sersem oldum 5 gün içtim söküldüm ama nası yapıyo o adamı yaa sarhıoş gibi :(

Havuc kuru nasil yapiliyo cnm bide adetin kacinci gunu basliyoruz onuda yapim ben bu ay bakalim ins faydasini goruruz insss sendende cok guzel haberler aliriz tum dualarim bizlerle bir kisinin daha dualarina girdik allahin izniyle dualarimiz kabul olsun en yakin zamanda ins:s

evet canım doğru,hatta eşim istemiyor diye ben bahsettiğim duayı yapamıyorum demiştim,ben tam gece yarısı 170 kere ayet-el kürsi duasını okudum,tam 2 ay önce yapmıştım,dua etmek çok önemli insanı çok motive ediyor,güven veriyor rahatlatıyor,duaların yanında boşta durmadım incir ve havuç kürünü yaptım,nasıl yaptığımı anlatayım:
adetimin 1 .günü başladım,7-8 tane kuru inciri 2 bardak klorsuz suda tam 15 dk kaynattım,ayrı bir kapta 3 adet iri ve tazee havucu(7-8 parçaya bölerek)2 bardak klorsuz suda 20 dk kaynattım,ılıyınca ikisini karıştırdım ve sabah akşam aç karnına 1 er bardak içtim,geri kalanını dolaba koyup ertesi gün içtim,yani hazırladığım kürü 2 günde tükettim,yani yaptığın gün ve ertesi gün içiyosun sonra yine tazesini yapıyorsun,ben bunu direk saraçoğlunun kendi ağzından dinleyerek yazdım,21 veya 25 gün yapın dedi,ve 2 ay üst üste yapın dedi,

amin insallah canım:21::21::21:yapalım canım:))

evet canım doğru,hatta eşim istemiyor diye ben bahsettiğim duayı yapamıyorum demiştim,ben tam gece yarısı 170 kere ayet-el kürsi duasını okudum,tam 2 ay önce yapmıştım,dua etmek çok önemli insanı çok motive ediyor,güven veriyor rahatlatıyor,duaların yanında boşta durmadım incir ve havuç kürünü yaptım,nasıl yaptığımı anlatayım:
adetimin 1 .günü başladım,7-8 tane kuru inciri 2 bardak klorsuz suda tam 15 dk kaynattım,ayrı bir kapta 3 adet iri ve tazee havucu(7-8 parçaya bölerek)2 bardak klorsuz suda 20 dk kaynattım,ılıyınca ikisini karıştırdım ve sabah akşam aç karnına 1 er bardak içtim,geri kalanını dolaba koyup ertesi gün içtim,yani hazırladığım kürü 2 günde tükettim,yani yaptığın gün ve ertesi gün içiyosun sonra yine tazesini yapıyorsun,ben bunu direk saraçoğlunun kendi ağzından dinleyerek yazdım,21 veya 25 gün yapın dedi,ve 2 ay üst üste yapın dedi,

amin insallah canım:21::21::21:yapalım canım:))

Yani zarari olmaz nasilsa denemekten birsey kaybetmeyiz:)

Tamam cnm cok saol valla benim kilo problemimde var ins kilo aldirmaz bana yoksa doktor beni kovcakk :)) bu ay bi sokulim hemen basliycam doktorda koyu akintilari adetten sayma sokuldugun gunden say dio bakalim ins daha fazla gecikmez :(

valla cnm bilmiyorum kilo yapip yapmadığını ama ac karnına ya bisey olmaz galiba :)

yok canım bir zararı olmaz sadece prolaktin sorunu olanlara incir kürünü önermiyor.incir prolaktini arttırıyor cünkü.bende yapacagım sansa artık:26:

Ya cnm ben sokulemiyom cildircam midem alt ust devamli midem bulaniyor testte cikmadi gebelik gunum gecikiyo diede cok stres yapiyorum bi sokulsem yapcam bu kurleri artik.

Back