- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
- 448
Ayy benm sat 17 mart klomen kullandimm yumurtam 12. Gunde gelismemis yani . 12 mm ve 13 mm iki yumurtam olmussa ama tabi yeterli degiiill.. Sali tekrar kontrolum varr acabaaa bu corek otu vs vs yapsam bu saatten sonra etki edermi???
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bu ay benimde gelişmedi.incir ye hergün canım bu kürdende yiyebilirsin canım
Ayy benm sat 17 mart klomen kullandimm yumurtam 12. Gunde gelismemis yani . 12 mm ve 13 mm iki yumurtam olmussa ama tabi yeterli degiiill.. Sali tekrar kontrolum varr acabaaa bu corek otu vs vs yapsam bu saatten sonra etki edermi???
Cnm bnmde gecen ay yumurtam inofolic + serephone kullanarak buyuduler ilk defa catlatma igensi oldum ama olmadi simdi hastanlamami bekliom corek otuna basliycam bide incir yiycem nette okuyorum cok faydasini goren varmis ins ii sonuclar alirsin sende.
slm kızlar ben bu ay sogan kürü bide cörek otunu yaptım yumyumum büyümedi.bu ay yine cörek otu bal körünü yiyecegim bide incir havuc kürünü yapacagım
Cnm ben 3 ay sogan kurunu ictim ama bende o surede hamile kalamadim bnde adet oluyorum ama benim kilodan doktor kilo vermemi oneriyor verdigim zaman adetim duzene girio 28 gunde adet goruyorum ama birazcik kacirim tekarar duzensezlesiyor mesela bu ay 29. Gun hala sokulemedim(
Cnm bnmde gecen ay yumurtam inofolic + serephone kullanarak buyuduler ilk defa catlatma igensi oldum ama olmadi simdi hastanlamami bekliom corek otuna basliycam bide incir yiycem nette okuyorum cok faydasini goren varmis ins ii sonuclar alirsin sende.
Benm de ilk ayim ama gelismediii offf offgelcek ay dr gene klomen kullandirirsa bende takviye yapicam bende :))) ama adet duzensizligim var ili aydor ilacla adet oluyorummm pko yok kist var ama gelio gecio normal kist dedi doktor amaaaaa stres stresss kafayi yicem
Bisey degil cnm sende bana su corek otunun tarifini verirmisin nasil yaptin?
belkide hamilesindir inşallah. bu ay ateş ölçme yöntemi kullandım bende yumurtamın catladıgı gunu yakaladım ama tutmadı yine regli oldum
Benm de ilk ayim ama gelismediii offf offgelcek ay dr gene klomen kullandirirsa bende takviye yapicam bende :))) ama adet duzensizligim var ili aydor ilacla adet oluyorummm pko yok kist var ama gelio gecio normal kist dedi doktor amaaaaa stres stresss kafayi yicem
Cnm senin bu ay buyumemis bnm 18 ay sonra ilk kez gecen ay yumurtam buyudu sabir allahim en kisa zamanda bizlerede bebislerimize kavustursun ins.
Cnm senin bu ay buyumemis bnm 18 ay sonra ilk kez gecen ay yumurtam buyudu sabir allahim en kisa zamanda bizlerede bebislerimize kavustursun ins.
Canm normalde ben 30 35 gunde bi adet olurum hatta yumrtam o kadar buyur ki catlayamaz ve kist olusurdu doktorum blki erken baktik buyuyebilir dedi sali belli olcakkkocakta 30 mm subatta 26 mm olmustu ama catlayamadigindan kist olmuslardiiiii
cnm 12tatli kasigi evde ogutulmus corek otu (Rondoda cek)10cay kasigi toz tarçın, 10yemek kasigi saf bal (ben balparmak kullandım)karistir adetin ikjmci gununden basla ac karnına 1yemek kasigi ye.ayni olcude iki defa yaptim ilki 12gun sonra bitti tarifte de 12gun yuyiyin diyo ikinci yani bu ay 10gunde falan bitti yani onemli ilan bu olcude yapip ac karnina bir kasik yemen cnm insallah faaydasini gorursun.bir zarari olmuyor faydasi olmasa bile denedim dersin.ama en azindan hormonlari duzeltiyor bu bile yeterli yumoslara etkisi cook
Adetimden bigun once test yaptim hcg hormani yuksek cikti ama tabi hamilelige yeterli olmadi malesef cnm adet oldugun gun esinede kecibonuzu kuru basla bence cnm onunda cok etkisi var ben bu ay yapamadim kuru ama bu ay ins esimede kuru uyguluycam bakalim inss bu ay tutar:s
Canm normalde ben 30 35 gunde bi adet olurum hatta yumrtam o kadar buyur ki catlayamaz ve kist olusurdu doktorum blki erken baktik buyuyebilir dedi sali belli olcakkkocakta 30 mm subatta 26 mm olmustu ama catlayamadigindan kist olmuslardiiiii
Cok buyumeden catlatsa doktorun inan prof oldum bu 18 ayda doktorum bisey demeden ben hemen atliom bole sole die insanin basina gelince herseyi ogreniyor bnm doktor kendisinin catlamasini beklemeden catlatma ignesi yapcaz dedi ama olmadi malesef ins bidahakinee:))
ben eşime keçiboynuzu özü yediriyorum 2 kaşık her gün bide çakşır kökü çayı içiriyorum. kendimde havuç incir ve soğan kullandım ama olmadı bu ay tekrar soğan içecem. çörek otuyla soğanı aynı anda kullanabiliyor muyuz?
Cok buyumeden catlatsa doktorun inan prof oldum bu 18 ayda doktorum bisey demeden ben hemen atliom bole sole die insanin basina gelince herseyi ogreniyor bnm doktor kendisinin catlamasini beklemeden catlatma ignesi yapcaz dedi ama olmadi malesef ins bidahakinee:))
Ay canm illaki 18 mm olmadan catlatmazmis bilmiyorum belki de yapar sali gunuu
Benim teki 13 mm yapti cnm tutmadi gerci ama sen sole doktoruna igne yapalim kendimiz catlatalim de tutmazsada kist olusmas hic olmazsa :s
Ahh ahhh ben aralkk ayinda bi hata yapttim
İncir kuru yaptimm. Ole buyumus mi yumurtalaaaarr... Kist oldu iki aydir kist oluyoo. Ama kuru incir yerim sali ya kadar ayy keske bu ay olsaa keskee
Ins bu ay emeginin karsiligini alirsin cnm hepsini inanarak ic sifa die ic ye okumussundur ben esimi kurlerle ameliyattan kurtardim tabi allahin izniyle ama cok inandim.
Pikon varsa havucu onermiyo cnm saracoglu sen nette iice bi arastir bende havuca basliycaktim kuzenim dinlemis saracoglunu havucu pikolular uygulamasin demis bende baslamadim ama arastirmadim sen bi arastir derim.
Benim teki 13 mm yapti cnm tutmadi gerci ama sen sole doktoruna igne yapalim kendimiz catlatalim de tutmazsada kist olusmas hic olmazsa :s
benimki 15mmde yapmadı iğne canım seninki niye yapmıski:26:adet söktürücü içiyorum suan progestan eger gebelik varsa gebeliğe zarar vermiyor yoksa adet olyosun.kistte olmuyo böylece
evet canım 18mm olmalı en az 16,9mm di ilk sonra benimki15mm ye düstü küçüldü yani.bişe yapmadı doktor
canım niye kullanmasın demiş bende bu ay incir le yapmayı düsünüyodum
benimki 15mmde yapmadı iğne canım seninki niye yapmıski:26:adet söktürücü içiyorum suan progestan eger gebelik varsa gebeliğe zarar vermiyor yoksa adet olyosun.kistte olmuyo böylece
evet canım 18mm olmalı en az 16,9mm di ilk sonra benimki15mm ye düstü küçüldü yani.bişe yapmadı doktor
Progestan bebek varsada yararli yoksa
Da adet oluyosunn :)) cok iyi
incir kürüsende kistmi yaptı canım Allah Allah:26zaman incir kürü yapma canım sen bende korktum simdi:26:ama benimkiler günde 3 klomen ve bal tarcın cörek otuna ragmen büyümedi benimki cok zor büyüyo.kist yapacak kadar büyüyecegini sanmıyorum bu ay 15 mm de kaldı yumosum sen bence incir ye canım kürü degil ya kist yapmaz bence
insallah canım hepimiz alalım insallah
cok sevindim canım benim cokgecmiş olsun.Allah Kadir.haklısın inanmakta lazım.bende inofolic içiyorum canım klomen içtim günde 3tane.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?