Bu ilaci yeni kullanmaya basladim,ilk once yarim ictim bir hafta kadar simdi butun iciyorum...doktorum o sekilde baslamami soylemisti.15 gun oldu baslayali...bana sinir icin verdi,yani iki tane aralari 11 ay olankucuk cocuklarim var bazen cok bunaltiyorlar beni,bende istemeden bagirip cagiriyorum cocuklarima,,sonrada uzuluyorum..birde evd kapanip kaldim malum cocuklar kar kis falan cok bunaldim..doktorumda depresyonda oldugumu oyuzden hic bir seye tahammulum olmadigini soyleyip bunu yazdi,hatta 15 gun sonra cagirdi yeterli gelmemisse 20 mg yukseltiriz dedi,,,sorunum su mide bulantilarim var ilaca basladigimdan beri,birde istahimi kontrol edemiyorum,ara ara midembulansada hepbirseyler yeme istegim var,bu ilac kilo aldirirmi..zannedersem en az 6 ay kullanmam gerekiyormus,,boyle yemek yersem vay halime..bukezde kiloaldim diye takacam kafama...ha bu arada gercekten sinirlerime iyi geldi cipralex,,yani onceden oldugu gibi hicbirseye kolay kolay kizamiyorum,en cokta cocuklar rahat etti bagirmiyorum artik,,ne bileyim icimde sebepsiz mutluluk var bide bulantilar olmasa ,ozellikle sabahlari....kizlar bu ilaci kullananlar lutfen cevapverebilirmi,,sizde nasil etki yapti? Bulantilariniz oldumu olduysa ne zaman sona erdi,,ozellikle istahinizi actimi? Ha birde son olarak ruh halinizi nasil etkiledi???cevap verecek arkadaslarima simdiden cok tsk.ederim...parmaklariniza ve yureginize saglik...hepinizi optm.