- 8 Ağustos 2021
- 6
- 3
- 34
-
- Konu Sahibi Kelebekgunlugu
Büyük ihtimalle erkek canım sağlıcakla hayırla kucağına almak nasip olsunKızlar iyi akşamlar ultrason görüntüsüne göre cinsiyet tahmini yapabilir misiniz :) En net görüntümüz buydu. 12 haftalıkken. Şuan 15 haftalığız haftaya doktora gidicez. Merak ediyorum:) Her ne olursa olsun sağlıkla gelsin tabiki. Teşekkürler
Yüzde yüz milyon erkek besbelli canım benim oğlumun da böyleydi ultrason görüntüleriKızlar benimkine bakar mısınız? Eki Görüntüle 2898157
Bir de 16 haftalık ultrasona bakar mısın lütfenYüzde yüz milyon erkek besbelli canım benim oğlumun da böyleydi ultrason görüntüleri
Bu da bacak arasıYüzde yüz milyon erkek besbelli canım benim oğlumun da böyleydi ultrason görüntüleri
Aynen bacak arasında nohuta benzer gözüküyor erkekte bende oğlumun ultrason görüntülerini bulup atayım inşaEllah bi ara canım karşılastırBu da bacak arası
Eki Görüntüle 2898299
Kiz gibiKızlar benimkine bakar mısınız? Eki Görüntüle 2898157
Olur teşekkürlerAynen bacak arasında nohuta benzer gözüküyor erkekte bende oğlumun ultrason görüntülerini bulup atayım inşaEllah bi ara canım karşılastır
Geç oldu kusura bakmayın oğlumun 11 haftalık ultrason resmi burda cinsiyetini ben doktora söylemiştim erkek değil mi diyeOlur teşekkürler
Bacak arasında pipi var gibime geldiKız gibi
Sağlıkla alın kucağınıza inşKızım geliyormuş