- 19 Aralık 2020
- 255
- 126
- 29
-
- Konu Sahibi Kelebekgunlugu
Pek anlamam ama erkek gibi duruyor :) gördüğüm pipiysse :)Kızlar iyi akşamlar ultrason görüntüsüne göre cinsiyet tahmini yapabilir misiniz :) En net görüntümüz buydu. 12 haftalıkken. Şuan 15 haftalığız haftaya doktora gidicez. Merak ediyorum:) Her ne olursa olsun sağlıkla gelsin tabiki. Teşekkürler
Ya bende benzettim ama sanırım bacak oPek anlamam ama erkek gibi duruyor :) gördüğüm pipiysse :)
Kızım geliyormuşBenimde bakınca içime erkek doğdu nedense
Allah analı babalı büyütaün inşallah gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallahKızım geliyormuş
Teşekkür ederimAllah analı babalı büyütaün inşallah gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallah
Erkek diyorumMerhaba
11+5 haftalik ultrason görüntüsü. Cinsiyet tahmini alabilir miyim ?
Kız gibi hissettimKızlar sizce benim bebeğimin cinsiyeti ne 14 hafta 4 günlük
Ayyy inşallah Rabbim sesinizi işitsin tabi sağlıklı olması öncelikli istediğimde doktor üstte ki görüntüde bi çıkıntı var erkek gibi diyince bende başından beri kız hissediyorumKız gibi hissettim
Bende canim 15 haftalik oldum banada erkek gibi dedi ama nedense ben hep kendimi kız gibi hissediyorum Bi oğlum var bide kızım olsun cok isterim ama hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallahAyyy inşallah Rabbim sesinizi işitsin tabi sağlıklı olması öncelikli istediğimde doktor üstte ki görüntüde bi çıkıntı var erkek gibi diyince bende başından beri kız hissediyorum
Amin canım inşallah benimde bi oğlum var bu ikinci Rabbim gönlümüze göre versin inşallahBende canim 15 haftalik oldum banada erkek gibi dedi ama nedense ben hep kendimi kız gibi hissediyorum Bi oğlum var bide kızım olsun cok isterim ama hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah
Amin inşallah canımAmin canım inşallah benimde bi oğlum var bu ikinci Rabbim gönlümüze göre versin inşallah