- 27 Ekim 2020
- 746
- 231
- 53
- 30
- Konu Sahibi Kivircikkhatun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bende görüyorum ama bu kaset test sanırım onda daha geç çıkıyo gebelik1 gün gecikti test yaptim ince pembe bi cizgi goruyorum nolur yardimci olun
Ay aglicam.kafayi yicem gercekten mi agrim var olcam diye korkuyorum Rabbim nasip et insallah canim Allah razi olsunEvet bende görüyorum ama bu kaset test sanırım onda daha geç çıkıyo gebelik
Erken gebelikte belli olur 1 gün geçtiyse
hayırlısı olsun inşallah canım
Bebiş görünüyor
O genelde oluyo vücut regl olucak gibi tepki veriyoAy aglicam.kafayi yicem gercekten mi agrim var olcam diye korkuyorum Rabbim nasip et insallah canim Allah razi olsun
Canim insallah Allah razi olsunO genelde oluyo vücut regl olucak gibi tepki veriyo
İnşallah nasip eder canım kan verebilirsin
Canim insallah Allah razi olsun
Cok ince bi cizgi var da sag ol canimBen göremedim.
Peki canim sag olBen göremedim canım
Kendini çok yıpratıyorsun yapma ne olur. Kapkalın 2. Çizgi görmeden kan verme. Çook streslisin.Cok ince bi cizgi var da sag ol canim
Banada var gibi geldi ama cokda umutlandırmak istemem üzülüyo cünkü insan, eczane yakınsa kapanmadan erken gebelik testi yap derim. Benimde 2 gün var ara ara kasık ağrım oluyo belimde cok ağrıyo1 gün gecikti test yaptim ince pembe bi cizgi goruyorum nolur yardimci olun
O kadar haklisin ki .Kendini çok yıpratıyorsun yapma ne olur. Kapkalın 2. Çizgi görmeden kan verme. Çook streslisin.
Aynı yollardan geçtim gebelik testlerine verdiğim paranın haddi hesabı yok. Internetten 10lu alir canım sıkıldıkça yapardım. Sen bu ara çok yükseldin. Durulmanın bir yolunu bul lütfen.O kadar haklisin ki .
Canim bugun yapmayacagim dedim cunku yoruldum negatif gormekten agrim da var zaten. Bekleyeceğim insallah bu ay nasip olur sanadaBanada var gibi geldi ama cokda umutlandırmak istemem üzülüyo cünkü insan, eczane yakınsa kapanmadan erken gebelik testi yap derim. Benimde 2 gün var ara ara kasık ağrım oluyo belimde cok ağrıyo
Canim yazmamisim. Evet cok haklisin ama cok fazla istiyorum gecen sene ameliyat oldum dis gebelik sag tupum alindi. Sanirim tup bebege başlayacağız artik kendimi kotu hissediyorum . Yasimin daha fazla geçmesini istemiyorumAynı yollardan geçtim gebelik testlerine verdiğim paranın haddi hesabı yok. Internetten 10lu alir canım sıkıldıkça yapardım. Sen bu ara çok yükseldin. Durulmanın bir yolunu bul lütfen.
Teşekür ederim ben erken ve normal kaset yaptım ikiside silik çıktı. Regl günüm yarın cumartesi tekrarlıycam testi. Pazarteside doktora gidicem. Korkum antibiyotik kullandım idrar yolu enfeksyondan dolayı 5 gün. İnşAllah varsa yavrum tutunur dua edermisiniz lütfen ihtiyacım varCanim bugun yapmayacagim dedim cunku yoruldum negatif gormekten agrim da var zaten. Bekleyeceğim insallah bu ay nasip olur sanada
Canimm insallah Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin sende dua et bana ❤Teşekür ederim ben erken ve normal kaset yaptım ikiside silik çıktı. Regl günüm yarın cumartesi tekrarlıycam testi. Pazarteside doktora gidicem. Korkum antibiyotik kullandım idrar yolu enfeksyondan dolayı 5 gün. İnşAllah varsa yavrum tutunur dua edermisiniz lütfen ihtiyacım var
Allah size ve isteyen herkese nasip etsin inşAllahCanimm insallah Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin sende dua et bana ❤