• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar cildircam bakar misiniz su teste

Kivircikkhatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2020
746
231
53
30
1 gün gecikti test yaptim ince pembe bi cizgi goruyorum nolur yardimci olun:(

Eklentiler

• IMG-20210414-WA0006.jpg
    IMG-20210414-WA0006.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 89
Evet bende görüyorum ama bu kaset test sanırım onda daha geç çıkıyo gebelik
Erken gebelikte belli olur 1 gün geçtiyse 🐣♥️
hayırlısı olsun inşallah canım
Bebiş görünüyor
Ay aglicam.kafayi yicem gercekten mi 🥺 agrim var olcam diye korkuyorum Rabbim nasip et insallah canim Allah razi olsun 🥺🥺🥺

Banada var gibi geldi ama cokda umutlandırmak istemem üzülüyo cünkü insan, eczane yakınsa kapanmadan erken gebelik testi yap derim. Benimde 2 gün var ara ara kasık ağrım oluyo belimde cok ağrıyo
Canim bugun yapmayacagim dedim cunku yoruldum negatif gormekten agrim da var zaten. Bekleyeceğim insallah bu ay nasip olur sanada

Aynı yollardan geçtim gebelik testlerine verdiğim paranın haddi hesabı yok. Internetten 10lu alir canım sıkıldıkça yapardım. Sen bu ara çok yükseldin. Durulmanın bir yolunu bul lütfen.
Canim yazmamisim. Evet cok haklisin ama cok fazla istiyorum gecen sene ameliyat oldum dis gebelik sag tupum alindi. Sanirim tup bebege başlayacağız artik kendimi kotu hissediyorum . Yasimin daha fazla geçmesini istemiyorum :(

Canim bugun yapmayacagim dedim cunku yoruldum negatif gormekten agrim da var zaten. Bekleyeceğim insallah bu ay nasip olur sanada
Teşekür ederim ben erken ve normal kaset yaptım ikiside silik çıktı. Regl günüm yarın cumartesi tekrarlıycam testi. Pazarteside doktora gidicem. Korkum antibiyotik kullandım idrar yolu enfeksyondan dolayı 5 gün. İnşAllah varsa yavrum tutunur dua edermisiniz lütfen ihtiyacım var 🤲🤲

Teşekür ederim ben erken ve normal kaset yaptım ikiside silik çıktı. Regl günüm yarın cumartesi tekrarlıycam testi. Pazarteside doktora gidicem. Korkum antibiyotik kullandım idrar yolu enfeksyondan dolayı 5 gün. İnşAllah varsa yavrum tutunur dua edermisiniz lütfen ihtiyacım var 🤲🤲
Canimm insallah Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin sende dua et bana 🙏

Adet günün geciktiğinde yap böyle adet öncesi yapman seni strese sokar, Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah 🤲

Back