• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çikolatayla başım dertte!

ladyinpink

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2010
88
0
46
Kızlar ciddi anlamda başım çikolatayla dertte. Kendime dur diyemiyorum. Bilenleriniz varsa " After Eight" diye bir çikolata var, bütün zorluklara rağmen gidiyorum buluyorum ve anında tüketiyorum. Az evveel 2 paket bitirdim. Çikolata görünce gözüm dönüyorr :S

After Eight ha... nerde satılıo bu...
babam yurtdışı gorevinden getirirdi... içi nane aromalı ince bitter çikolata... cok da lezzetlidir ha...
ama kendini frenleyebilirsin...
bak kendine 2-3 hafta sure ver hiç tatlı, çikolata vs yeme... kendini bu konuda kısıtla, iradeni saglam tut sadece 20 guncuk...
sonra farkedeceksin ki bi tanesi bile kafi gelcek...
ben de senin gibi çikolata hastasıydım, hem de bitter... bir paketi 2 dk bitirirdim... keske daha olsa diye bakardım... 2 aydır diyetisyenle beraber diyet yapıodum gecen haftaya kadar...
dun kacamak yaptım 1 pkt bitter aldım 1 parca aldım guzel geldi, 2.yi aldım agzım tatlanmaya basladı... 3. ise dilimi yaktı cok tatlı geldi... inan 1de kalsaydım keske hem daha az kalori alırdım hem de en iyi hissettiğim ilk parcaydı... inan deneiyince hak verceksin... bu arada bn de after eightin paketini anında bitirebilen biriydim bagımlılık yaptıgı dogru:)

after eight muhteşem bişi ama yaaaa dayanılmaz :51:

Back