merhabalar
arkadaşından soğumuşsun ama bunun nedenleri nelerdir..durup durukenmi oldu bu durum,yoksa aranızda yaşanan olumsuz şeylermi etkiledi ona karşı hislerini? eğer öyleyse zaten hiç düşünmemelisin ne yapman gerektiğini,henüz yolun başındayken kendini düşün ve bir an önce noktayı koy derim..
yok eğer sebepsizse kendinde değişmeler var demektir..sonuçta kişinin hayata bakış açısıyal,olgunluğa erişmesiyle ve de zaman geçtikçe değer ve önem verdiği şeyler değişebiliyor..bu da çok normal..
aslında sonuç olarak çıktığımız nokta çok ta farklı değil,yani sen ondan soğuduysan sırf onun için ve de aranızda henüz bir resmiyet yoksa neden sevmediğin bir insanlar yaşamını sürdüresinki..bunu ona açıklaman gerekir..eğer olgun biriyse anlar zaten ama ayrılığa aşırı tepkiler veren biriyse işin zor..
aslında senheşeyin cevabını vermişsin kendinyazılarında canım..ne diyelim hakkında hayırlısınıda istemek lazım ..:Saruboceq:
merhabalar
arkadaşından soğumuşsun ama bunun nedenleri nelerdir..durup durukenmi oldu bu durum,yoksa aranızda yaşanan olumsuz şeylermi etkiledi ona karşı hislerini? eğer öyleyse zaten hiç düşünmemelisin ne yapman gerektiğini,henüz yolun başındayken kendini düşün ve bir an önce noktayı koy derim..
yok eğer sebepsizse kendinde değişmeler var demektir..sonuçta kişinin hayata bakış açısıyal,olgunluğa erişmesiyle ve de zaman geçtikçe değer ve önem verdiği şeyler değişebiliyor..bu da çok normal..
aslında sonuç olarak çıktığımız nokta çok ta farklı değil,yani sen ondan soğuduysan sırf onun için ve de aranızda henüz bir resmiyet yoksa neden sevmediğin bir insanlar yaşamını sürdüresinki..bunu ona açıklaman gerekir..eğer olgun biriyse anlar zaten ama ayrılığa aşırı tepkiler veren biriyse işin zor..
aslında senheşeyin cevabını vermişsin kendinyazılarında canım..ne diyelim hakkında hayırlısınıda istemek lazım ..:Saruboceq:
ya canım cok saol bu guzel yorumların ıcın ama gercekten artık ona karsı hıcbı heyecan yok ıcımde zaten ben onu ılk tanıdııgımda psıkolojım cok bozuktu yanı benım ıcın tutunacak bı dal oldu ısın kotu tarafı delı gıbı asktık bırbırımıze suan o benı hala oyle seviyo ama ben off bılmıyorum yaa
kafam cok karısık yuzuk bıle taktık aramızda cok seye bırlıkte gogus gerdık sımdı onu boyle bırakırsam uzerımde cok vebal olur ısın ıcınden nasıl cıkcam allahım:S
valla vebal mebal dinleme bence. elbetteki kul hakkı ödenmez, ah almak iyi değil ama heyecan yok diyorsun. eğer bu durumda onla evlenirsen bu daha büyük haksızlık. hem sana hem ona. hem sen bunlara rağmen ilişkiyi bitirmezsin bir de bakmışsın bir gün o senden soğumuş, gelir çat diye de söyler. erkekler acımaz. sakın o yapmaz, o bana çok aşık falan yazma, sen de ona aşıktın soğudun ama
gelmek ıstıo sureklı benı cok ozledıgını soyluyo ama ben gelmesını bıle ıstemıyorum
nerde okudun
sen artik sevmiyorsun baksan agormek bile istemiyorsun
demekki egrcekten asik olmamais asik oldugunu
sanmissin cnm
onuda uzmeden acikla biran once ona
bu gercegi bence yoksa cok uzulur
bende öyle oluyorum erkek arkadşımla ayrı kaldığımız zaman ondan soğudum sanıyorum ama yüzünü görünce dayanamıyorum.. onu ne kadar çok özlediğimi asla ayrılamayacağımı anlıyorum.. bence görüş bir kere.. o zaman daha iyi anlayacaksın seviyormusun yoksa soğudun mu..
bende öyle oluyorum erkek arkadşımla ayrı kaldığımız zaman ondan soğudum sanıyorum ama yüzünü görünce dayanamıyorum.. onu ne kadar çok özlediğimi asla ayrılamayacağımı anlıyorum.. bence görüş bir kere.. o zaman daha iyi anlayacaksın seviyormusun yoksa soğudun mu..
senın sewgılınde uzaktamı?
ama canım bu kızcağız yanına gelmesini bile istemiyormuş baksana. nasıl olurda görünce dayanamaz. bence kafasında bitirmiş hem de karşıma başkaları da çıkar diyor sürekli. yani artık yeni ilişkilere göz kırpıyor.