• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar cevaplarınızı bekliyorum

nur kaynak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2023
269
-15
18
24
Arkadaşlar merhaba ben 14 haftalık hamileyim gittiğim doktor özel oncekı haftalarımda bebegımın cınsıyetı ıle ılgılı goremıyorum bırsey dıyemem demıstı sen ıkılı tarama teste gel ozmn görürüm bırsey soylerım dedı ıkılı tarama sonucum bı hafta sonra çıktı doktor baktı kız gıbı bna göre kız dedı cınsıyet partısı yapıcam doktor bey dedım yapmayın ya dedı güldü sanırım espiri yaptı tekrar sorduk bna göre degısmez dedı cınsıyet bakıp soylermısınız sızde🙂

Eklentiler

• 4F90720C-78F6-4CF3-B9C8-56973C6853C4.webp
    4F90720C-78F6-4CF3-B9C8-56973C6853C4.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 46
Arkadaşlar merhaba ben 14 haftalık hamileyim gittiğim doktor özel oncekı haftalarımda bebegımın cınsıyetı ıle ılgılı goremıyorum bırsey dıyemem demıstı sen ıkılı tarama teste gel ozmn görürüm bırsey soylerım dedı ıkılı tarama sonucum bı hafta sonra çıktı doktor baktı kız gıbı bna göre kız dedı cınsıyet partısı yapıcam doktor bey dedım yapmayın ya dedı güldü sanırım espiri yaptı tekrar sorduk bna göre degısmez dedı cınsıyet bakıp soylermısınız sızde🙂
İkili tarama sonucuna göre mi kız dedi ultrason görüntüsüne göre mii

İkili tarama sonucuna göre mi kız dedi ultrason görüntüsüne göre mii
Bılmıyorumkı onu bna ıkılı tarama testı yapılcak dedı bu gelmemde cınsıyet soylermısınız dedım oda brz buyur bırsey soylerım ztn dedı tarama sonucumda cıkmıstı ultrasona bakıp kız gıbı gordum değişmez dedı

Cnm 6-7 haftalık ultrason görüntüsünü paylaşabilir misin acaba?

Back
X