- 1 Ocak 2016
- 58
- 22
- 34
- Konu Sahibi senicokseviyorum
bursada meme buyutme ameliyati olmus olacak arkadaslar doktor bilgisi tecrubesi olanlar yardim edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ameliyatimi bursada oldum.bursadaki pekcok cerrahla da gorustum.ben ilk ameliyatimi alper bayraktara oldum.cok memnun kaldim mi pek degil.ikinci ameliyatimi estetik international da selcuk aytac a oldum.oldukca memnun kaldim.tavsiye ederimbursada meme buyutme ameliyati olmus olacak arkadaslar doktor bilgisi tecrubesi olanlar yardim edin
Cnm benim 1 bucuk ay once ikinci ameliyatimi selcuk aytac yapti.cekirge estetik international da oldum.protez arti diklestirme yapildi.9 bin odedim.ilk ameliyatimi alper bayraktar yapti.onunla da gecen ramazan ayinda gorustum.ama bazi hususlarda icime sinmedi.o zaman bana verdigi fiyat 8. 500 tl idi.ayni ay esteticare de mesut ozcanla da gorustum.10 bin dedi.mesut hocanin muayene ucreti 300 tl cnm.estetik international muayene ucreti almiyor.alper bayraktarin muayene ucreti de 250 tl.cekirge devlet hastanesinde muhammet eren simsek var.o da ilgili ve kibar bir doktor.bana protez arti diklestirme icin 6500 7000 tutar demisti.sadece protez daha uygun olur heralde.Çok teşekkür ederim birsürü doktor ismi edindim ama ameliyat olan arkadaşlar varmı nasıl geçti bilemedim siz yeniimi ameliyat oldunuz ne kadar tuttu ucretiniz estetik international bülent beyi bilirsiniz ama ücreti çok dediler
Çoook teşekkür ederim bilgileriniz için bende estetik internationalda bülent beyin asistanlariyla görüştüm 9 bin tl diğer doktorlar 7.500 dediler bilemedim sadece protez canım aynen bide karın germede yaptiricam inşallah istiyorum ikiside bi kerede olsun vala çok sağol bilgiler için :)Cnm benim 1 bucuk ay once ikinci ameliyatimi selcuk aytac yapti.cekirge estetik international da oldum.protez arti diklestirme yapildi.9 bin odedim.ilk ameliyatimi alper bayraktar yapti.onunla da gecen ramazan ayinda gorustum.ama bazi hususlarda icime sinmedi.o zaman bana verdigi fiyat 8. 500 tl idi.ayni ay esteticare de mesut ozcanla da gorustum.10 bin dedi.mesut hocanin muayene ucreti 300 tl cnm.estetik international muayene ucreti almiyor.alper bayraktarin muayene ucreti de 250 tl.cekirge devlet hastanesinde muhammet eren simsek var.o da ilgili ve kibar bir doktor.bana protez arti diklestirme icin 6500 7000 tutar demisti.sadece protez daha uygun olur heralde.
Bence 7500 guzel bir fiyat.zaten ortalama 8 bin 10 bin arasi degisiyor fiyatlar.estetik international oldukca ilgili bir klinik ayni zamanda.yaklasimlari memnun etti once beni.parayi alalim sonra sallariz demiyolar.son karar sizin tabiki.farkli doktorlarla da gorusup fikir alabilirsiniz.ben estetik international da karar kılana kadar sanirim.10 doktorla falan gorustum.ama en cok orasi icime sindiÇoook teşekkür ederim bilgileriniz için bende estetik internationalda bülent beyin asistanlariyla görüştüm 9 bin tl diğer doktorlar 7.500 dediler bilemedim sadece protez canım aynen bide karın germede yaptiricam inşallah istiyorum ikiside bi kerede olsun vala çok sağol bilgiler için :)
Anladim :) bendeçok sordum sorusturdum estetik int. Aynen çok ilgililer zaten böyle ameliyatlarda sorunda yasayabiliyoruz sonuçta doktor çok önemli canım ilk defa böyle biseye kalkisicam bide kas altı kas üstü nasıl daha iyi sizceBence 7500 guzel bir fiyat.zaten ortalama 8 bin 10 bin arasi degisiyor fiyatlar.estetik international oldukca ilgili bir klinik ayni zamanda.yaklasimlari memnun etti once beni.parayi alalim sonra sallariz demiyolar.son karar sizin tabiki.farkli doktorlarla da gorusup fikir alabilirsiniz.ben estetik international da karar kılana kadar sanirim.10 doktorla falan gorustum.ama en cok orasi icime sindi
Bunun kararini doktor veriyor.hic meme dokusu yoksa mecburen kas alti oluyor.ama meme dokunuz varsa kas ustu kas zari alti yada dual plan yapiliyor.kemik yapiniz omuz genisliginiz meme yapiniza gore karar veriyor doktorlar.bazen her bir doktor farkli bir teknik farkli bir protez cesidi önerebiliyor.bu durumda da cogunluga kulak vermek lazimAnladim :) bendeçok sordum sorusturdum estetik int. Aynen çok ilgililer zaten böyle ameliyatlarda sorunda yasayabiliyoruz sonuçta doktor çok önemli canım ilk defa böyle biseye kalkisicam bide kas altı kas üstü nasıl daha iyi sizce
Aynen canım çok paralar söz konusu her doktor farklı doktoru çok iyi olup aynı doktordan memnun olan da var olmayanda çok iyi araştırmamız lazımBende araştırıyorum ama içime sinen bir bilgi edinemedim burada malesef. Mesut Özcan bu işin piri ancak paragöz olduğu gerçeği var. Erhan Şafak çok soğuk bir Dr gibi geldi bana onu da eledim. adan arkadaşın söylediği Dr'u araştıracağım kısmetse. Bu bahar olmayı düşünüyorum vakit daraldı.
Peki kas altı olan daha kalıcı hani ilerde sarkma olmuyo gibi dusunceler var sizce doktor kas üstü desede kas altı istemelimiyim protezlerin kullanım yılı nasıl ömürboyu oolanları varmı:) zaman geçtikçe deforme oluyolarmi damla olarak var yuvarlak var çeşit çok marka çok sizce hangisiBunun kararini doktor veriyor.hic meme dokusu yoksa mecburen kas alti oluyor.ama meme dokunuz varsa kas ustu kas zari alti yada dual plan yapiliyor.kemik yapiniz omuz genisliginiz meme yapiniza gore karar veriyor doktorlar.bazen her bir doktor farkli bir teknik farkli bir protez cesidi önerebiliyor.bu durumda da cogunluga kulak vermek lazim
Kas alti yada kas ustu bizim verebileceğimiz bir karar degil.size kas alti denirse kas ustu olsun demeniz gereksiz olur.hicbir yontem digerinden daha ustun degil.oyle olsa butun doktorlar tek bir teknik kullanir.kisiye ozel teknik var.size kas alti uygulama cok guzel bir sonuc verirken baska birine cok kotu bir sonuc verebilir.yada tam tersi olabilir.kas alti yada kas ustu olayini tamamen cerraha bırakmak en dogrusu bence.ama birkac doktorla gorusup fikir almak dogru karari vermenizi sagliycaktir.protez olayina gelince damla yada yuvarlak olmasinin getektigini doktorunuz size soyler.bazen de size sorar.bu konuda onemli olan sizin ne istediginiz.dogal mi olmali yoksa ustte bombe full dekolte mi olmali.buna gore seçim yaparsiniz.markaya gelince birkac marka var encok kullanilan protezlerde.hepsi de fda onayli urunler.biri digerinden daha iyi diyemem.benim ilk protezim mentordu.suanki nagor.ilk protezletim damla oldugu icin biraz sertti.simdikiler daha yumusak kivamli yuvarlak oldugu icin.damla protezler seklini koruması amaciyla yuvarlak protezlere gore daha sert uretiliyor.firmalarin proteze bictigi ömur 15-20 yil.sorun olmazsa degistirmek gerekirmi yada yillar icinde deforme olurmu bunu zaman gosterir elbet.Peki kas altı olan daha kalıcı hani ilerde sarkma olmuyo gibi dusunceler var sizce doktor kas üstü desede kas altı istemelimiyim protezlerin kullanım yılı nasıl ömürboyu oolanları varmı:) zaman geçtikçe deforme oluyolarmi damla olarak var yuvarlak var çeşit çok marka çok sizce hangisi
Sağolun vala çok iyi oldu bilgileriniz bu arada 2016 fiyatlar değişmiş ya bülent beyin meme büyütme 15 milyar karın germe 15 diğer doktorlar için ikisi 15 20 milyar arası degisiyo dediler çok büyük rakamlar sizler nasıl oldunuz kızlar kredimi kullandınız Napcam yaKas alti yada kas ustu bizim verebileceğimiz bir karar degil.size kas alti denirse kas ustu olsun demeniz gereksiz olur.hicbir yontem digerinden daha ustun degil.oyle olsa butun doktorlar tek bir teknik kullanir.kisiye ozel teknik var.size kas alti uygulama cok guzel bir sonuc verirken baska birine cok kotu bir sonuc verebilir.yada tam tersi olabilir.kas alti yada kas ustu olayini tamamen cerraha bırakmak en dogrusu bence.ama birkac doktorla gorusup fikir almak dogru karari vermenizi sagliycaktir.protez olayina gelince damla yada yuvarlak olmasinin getektigini doktorunuz size soyler.bazen de size sorar.bu konuda onemli olan sizin ne istediginiz.dogal mi olmali yoksa ustte bombe full dekolte mi olmali.buna gore seçim yaparsiniz.markaya gelince birkac marka var encok kullanilan protezlerde.hepsi de fda onayli urunler.biri digerinden daha iyi diyemem.benim ilk protezim mentordu.suanki nagor.ilk protezletim damla oldugu icin biraz sertti.simdikiler daha yumusak kivamli yuvarlak oldugu icin.damla protezler seklini koruması amaciyla yuvarlak protezlere gore daha sert uretiliyor.firmalarin proteze bictigi ömur 15-20 yil.sorun olmazsa degistirmek gerekirmi yada yillar icinde deforme olurmu bunu zaman gosterir elbet.
Cnm estetik international da baska doktorlar da var.onlarla da gorus derim ben.mutlaka pazarlik da yap.bulent cihantimurun fiyati cok yuksek.benim ameliyatimi selcuk aytac yapti.o da cok ilgili ve tecrubeli bir doktor.fiyati da daha uygun.bana meme protezi arti diklestirme icin 11 bin fiyat verdi.pazarlik yaptim.9 bin e anlastik.sizin sirf meme buyutme icin de sanirim 7 yada 8 bin gibi bir fiyat verir selcuk bey.mutlaka pazarlik yapin.bir de ayni klinikte riza kanturk var.onunla da gorusebilirsiniz.jimer hastanesinde ali tufan soydan var.onun fiyatlari da makul diye duydum.bir arkadasim uygun fiyata meme buyutme olmustu onaSağolun vala çok iyi oldu bilgileriniz bu arada 2016 fiyatlar değişmiş ya bülent beyin meme büyütme 15 milyar karın germe 15 diğer doktorlar için ikisi 15 20 milyar arası degisiyo dediler çok büyük rakamlar sizler nasıl oldunuz kızlar kredimi kullandınız Napcam ya
Evet selçuk beydende çok memnun hasta var canım onun fiyatı uygun peki karın germe yapabilrmi acaba ikisi beraber düşünüyorum jimerdeki doktor beylede görüştüm ama pek sinmedi içime 80 tl muayene parası aldılar estetik international biraz daha doktorlar iyi geldi ama karın germe selçuk bey olurmu canım yapabilirmi bilemedimCnm estetik international da baska doktorlar da var.onlarla da gorus derim ben.mutlaka pazarlik da yap.bulent cihantimurun fiyati cok yuksek.benim ameliyatimi selcuk aytac yapti.o da cok ilgili ve tecrubeli bir doktor.fiyati da daha uygun.bana meme protezi arti diklestirme icin 11 bin fiyat verdi.pazarlik yaptim.9 bin e anlastik.sizin sirf meme buyutme icin de sanirim 7 yada 8 bin gibi bir fiyat verir selcuk bey.mutlaka pazarlik yapin.bir de ayni klinikte riza kanturk var.onunla da gorusebilirsiniz.jimer hastanesinde ali tufan soydan var.onun fiyatlari da makul diye duydum.bir arkadasim uygun fiyata meme buyutme olmustu ona
Çoook teşekkür ederim bilgileriniz için bende estetik internationalda bülent beyin asistanlariyla görüştüm 9 bin tl diğer doktorlar 7.500 dediler bilemedim sadece protez canım aynen bide karın germede yaptiricam inşallah istiyorum ikiside bi kerede olsun vala çok sağol bilgiler için :)
Sağol canim Aynen derdimize çare bakiyoz bakalım inşallah istediğim doktora sonuca ulaşabilirimÇok iyi yapmışsın bak böyle daha kolay ualşırsın bilgilere
Sağol canim Aynen derdimize çare bakiyoz bakalım inşallah istediğim doktora sonuca ulaşabilirim
Sağolun vala sizin karın germe nasıl oldu memnunmusunuz vian önce olmak istiyorum ya ama biraz daha kilo vermem lazım ideal kilo olup öyle olucam insalاah vian önce bu halimden gobusten sarkık bir göbekten kurtulmak istiyorumulaşırsın canım burası büyük bi yer üye sayısı çok fazla mutlaka biri ce e yapar adan gibi bilgileri verir çok doğru başlık açmak
Karin germe de yapiyordur muhakkak selcuk bey.estetik cerrahlarin hepsi meme,burun,karin,bacak vs. pek cok estetik operasyon yapiyor.ayrica selcuk bey ameliyat sonrasi izler icin lazer uygulamasi da yapiyor.ben bir de murat tezcani tavsiye edebilirim.o da tecrubeli bir doktor.maddi durumunuz el vermiyorsa once muayene ucreti almayan doktorlarla gorusunki kafanizda bir fikir oluşsun.malum fiyatlar yuksek.Evet selçuk beydende çok memnun hasta var canım onun fiyatı uygun peki karın germe yapabilrmi acaba ikisi beraber düşünüyorum jimerdeki doktor beylede görüştüm ama pek sinmedi içime 80 tl muayene parası aldılar estetik international biraz daha doktorlar iyi geldi ama karın germe selçuk bey olurmu canım yapabilirmi bilemedim