kızlar canım oğlum geldi

• Konu Sahibi Konu Sahibi niva
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

niva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
317
2
96
Diğer
kızlar 19 ekimde doğması beklenen oğlum canım yavrum 1 ekimde saat 1 de doğdu. doğumum normal oldu ama biraz dikişim fazla. oğlumu hemen besleyemedim sarılık değerleri yüksek çıktı. 2 gün hastanaede kaldık. inanın doğum daha kolaydı. yavrumdan kan aldıkça canım çekildi. RABBİM herkesin yavrusuna sağlık sıhhat versin . herkese kolay doğumlar olsun inşallah.:bbo:

ayyy canım allah oğlunuda senide nazarlardan korusun oy oy şimdi ne güzeldir minicik.allah bizede nasip etsin kucagımıza almayı.

Canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün darısı başımıza benim oğluşumda 27 ekim görünüyor bakalım kısmet ne zamana:))

gözünüz aydın .rabbim bütün isteyenlere de kısa zaman da bu duyguyu tatmayı nasip eder inşallah.

geçmiş olsun... mevlam hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin......

maşallah yaa allah anasından babasından ayırmasın hayırlı bi evlat olsun

Allah analı babalı büyütsün,nazarlardan saklasın misler gibi kokuyodur şimdi Mevlam isteyen herkese versin sanada geçmiş olsun canım a.s.

nivacım allah bitanene sağlık versin inşallah.allahım onu sizden hiç ayırmasın:)

allah analı babalı büyütsün.sanada bolbol geçmiş olsun.seni en iyi ben anlarım herhalde..ama ne olursa olsun o cennet kokusunun tadını çıkar,moralini bozma

ömürlü olsun yavrun sağlıkla buyusun inşallah

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, sana da acil şifalar versin dikişlerin çabuk iyileşsin inşallah.

oh ne güzel.allah analı babalı büyütsün canım.benimde 20 ekim son gün bakalım benim oğlum ne zaman süpriz yapacak...

tebrik ederim canim,Allah anali babali saglikla buyutsun insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…