Kullaniyorum travozalda 2gundur ama etkisi cabuk geciyor tesekkurlerDuru suyla yıkayıp travazol sürebilirsin
Doktorlar genelde tahrişe ve kasıntıya bu kremi veriyorlar
Haklisiniz aslinda ama eczaciya regl oldugumu soyledim ona gore verdi ilaci ama dediginiz gibi yarin kendi doktorumu aramaliyim sanirim cok sagolunYani regl ken o tür fitil vs kullanilir mi bilemedim.Bence dr vermeden hic bi sey kullanmayin.eger dayanamazsaniz reglken de dr a gidebilirsiniz.eger sabit bir jinekologunuz varsa tel edin sorun .kafaniza gore hic bir ilac kullanmayin lutfen
Benim doktorum reglken kullanamazsın demiştiYani regl ken o tür fitil vs kullanilir mi bilemedim.Bence dr vermeden hic bi sey kullanmayin.eger dayanamazsaniz reglken de dr a gidebilirsiniz.eger sabit bir jinekologunuz varsa tel edin sorun .kafaniza gore hic bir ilac kullanmayin lutfen
Oylemi gercekten cok tesekkur ederimBenim doktorum reglken kullanamazsın demişti
Sebebi ise ilaç etkisini göstermezmiş
Hayir yani bir de burdan ilac tavsiyesi vs verilmesine cok karsiyim.Herkesin ayni degilki sorunu.Belki cok baska bir sey var.Kesinlikle dr vermeden ilac kullanilmaz.bunu bir turlü ögrenemedi halkimiz maalesef...Benim doktorum reglken kullanamazsın demişti
Sebebi ise ilaç etkisini göstermezmiş
Evet tahristen olabilir gercekten cunki acayip acidi cok tesekkur ederimTemizleme jellerinden bende arada kullanırım, yanma falan yaşamadım şimdiye kadar aksine ferahlatıyor. Mantar direkt olarak yanmaya sebep olmamıştır ama kaşıyıp tahriş etmenizden dolayı dolaylı yoldan sebep olmuş olabilir yanmasına. Tabi en doğrusunu doktorlardan duymakta fayda var. Çok geçmiş olsun..
Cok tesekkur ederimRegl iken fitil kullanılmaz zaten attığınız an geri çıkar. Bende ciddi mantar enfeksiyonu geçirdim dediğiniz gibi kaşıntı falan jel bende ilk kullanımda daha çok arttırdı kaşıntıyı jel yerine buz gibi su ile yıkamak biraz daha etkili sonrasında fitil ile geçti şükür. Biraz dayanın da regl bitince fitile başlayın etkili tık kesiyor zaten
Size tavsiyede bulunmadikki zatenHayir yani bir de burdan ilac tavsiyesi vs verilmesine cok karsiyim.Herkesin ayni degilki sorunu.Belki cok baska bir sey var.Kesinlikle dr vermeden ilac kullanilmaz.bunu bir turlü ögrenemedi halkimiz maalesef...
Hayir yani bir de burdan ilac tavsiyesi vs verilmesine cok karsiyim.Herkesin ayni degilki sorunu.Belki cok baska bir sey var.Kesinlikle dr vermeden ilac kullanilmaz.bunu bir turlü ögrenemedi halkimiz maalesef. Ben ilac tavsiyesi istemedim ama kullandigin urunu kullanip ayni sonucu alan varmi onu sordum
Ben sadece olmasi gerekeni söyledim ,Bakin ,regl iSize tavsiyede bulunmadikki zaten
Relax
Dogru ,sizin icin sıkınti yoksa benim icin hic yokSize tavsiyede bulunmadikki zaten
Relax
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?