Seyreltilmiş sirkeli suyla yıkayın.Üzerine başka bişey tanımam tecrübeyle sabittir.Mune yalvaririm hic deilse bugun konum kalsin diger yerlerde cevap gelmiyor.
Bayanlar cok afedersiniz 2gundur genital bolgemde asiri kasinti vardi ve regl oldugum icin pedden dahada artti bugun kasinti ve doktora gidemiyorum malesef reglim bitmeden,esim aksam eczaneden suya katilan bir ilac fitil ve jel genital bolge temizleyicisi almis,cok cok ozur dileyerek yaziyorum okadar tahris olduki dokunamiyorum ve jelle daha yikamadan yani asil sorunlu bolgeye suremeden bir yaktiki hemen durulayip ciktim sorum mantar enfeksiyonu olunca boyle yakarmi bu temizleme jelleri?yada ilkkez yaptigim icinmi boyle oldu cok kotuyum ne olur bisey soylesin kullananlar,tuvalete bile cikamiyorum cok canim yaniyor,simdiden tesekkurler herkese
Sirkenin bir zarari olmaz yarin deneyecegim tesekkur ederimSeyreltilmiş sirkeli suyla yıkayın.Üzerine başka bişey tanımam tecrübeyle sabittir.
Su cok bilindik markayi aliyorum pahali ya daha iyi die hic degismedim markasini ama bu gece dediginiz gibi bez koydum pedi cikarttim yoksa kafayi yiycektim,tesekkur ederim yorum icinPedini değiştirmeyi denedin mi markasını? Yani belki pede bağlı bi tahriş bende de oluyor bu.. Sık değiştirmenin yanında bazı markalar dediğin gibi kaşıntı yapıyor. Bence farklı bi ped kullan ya da pamuklu bi bezi al uygun boyutlarda kes iyice ütüle ve katlayıp çamaşırının içine koy 1 2 gün bunu kullan
Mune yalvaririm hic deilse bugun konum kalsin diger yerlerde cevap gelmiyor.
Bayanlar cok afedersiniz 2gundur genital bolgemde asiri kasinti vardi ve regl oldugum icin pedden dahada artti bugun kasinti ve doktora gidemiyorum malesef reglim bitmeden,esim aksam eczaneden suya katilan bir ilac fitil ve jel genital bolge temizleyicisi almis,cok cok ozur dileyerek yaziyorum okadar tahris olduki dokunamiyorum ve jelle daha yikamadan yani asil sorunlu bolgeye suremeden bir yaktiki hemen durulayip ciktim sorum mantar enfeksiyonu olunca boyle yakarmi bu temizleme jelleri?yada ilkkez yaptigim icinmi boyle oldu cok kotuyum ne olur bisey soylesin kullananlar,tuvalete bile cikamiyorum cok canim yaniyor,simdiden tesekkurler herkese
Bu sirke normal beyaz sirke deilmi yani uzum veya elma sirkesi deil dimiSirkeli ılık su birebir...
Ve ped kullanmayın, temiz bir bezi utuleyip sicagiyla kullanın. Rahatlarsıniz..
Ben elma sirkesi kullandim, bir ara bende de vardi... Beyaz sirkeyle yapanı duymadım hiç..Bu sirke normal beyaz sirke deilmi yani uzum veya elma sirkesi deil dimi
Bu sirke normal beyaz sirke deilmi yani uzum veya elma sirkesi deil dimi
Rica ederim.Sirke de yakıcak ama pes etmeyin.Hemen aynı gün faydasını görüceksiniz.Sirkenin bir zarari olmaz yarin deneyecegim tesekkur ederim
vajinal ilaçlar kullanman gerekecek . Acilen doktora gitmelisin..Kullaniyorum travozalda 2gundur ama etkisi cabuk geciyor tesekkurler
Elma sirkesini kullandım bende canım ama doktoruma sormadan ilaç fitil kullanmaman en doğrusuBu sirke normal beyaz sirke deilmi yani uzum veya elma sirkesi deil dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?