Kizlar canim cok yaniyor lutfen fikir verin

Mune yalvaririm hic deilse bugun konum kalsin diger yerlerde cevap gelmiyor.
Bayanlar cok afedersiniz 2gundur genital bolgemde asiri kasinti vardi ve regl oldugum icin pedden dahada artti bugun kasinti ve doktora gidemiyorum malesef reglim bitmeden,esim aksam eczaneden suya katilan bir ilac fitil ve jel genital bolge temizleyicisi almis,cok cok ozur dileyerek yaziyorum okadar tahris olduki dokunamiyorum ve jelle daha yikamadan yani asil sorunlu bolgeye suremeden bir yaktiki hemen durulayip ciktim sorum mantar enfeksiyonu olunca boyle yakarmi bu temizleme jelleri?yada ilkkez yaptigim icinmi boyle oldu cok kotuyum ne olur bisey soylesin kullananlar,tuvalete bile cikamiyorum cok canim yaniyor,simdiden tesekkurler herkese
Seyreltilmiş sirkeli suyla yıkayın.Üzerine başka bişey tanımam tecrübeyle sabittir.

Pedini değiştirmeyi denedin mi markasını? Yani belki pede bağlı bi tahriş bende de oluyor bu.. Sık değiştirmenin yanında bazı markalar dediğin gibi kaşıntı yapıyor. Bence farklı bi ped kullan ya da pamuklu bi bezi al uygun boyutlarda kes iyice ütüle ve katlayıp çamaşırının içine koy 1 2 gün bunu kullan

Pedini değiştirmeyi denedin mi markasını? Yani belki pede bağlı bi tahriş bende de oluyor bu.. Sık değiştirmenin yanında bazı markalar dediğin gibi kaşıntı yapıyor. Bence farklı bi ped kullan ya da pamuklu bi bezi al uygun boyutlarda kes iyice ütüle ve katlayıp çamaşırının içine koy 1 2 gün bunu kullan
Su cok bilindik markayi aliyorum pahali ya daha iyi die hic degismedim markasini ama bu gece dediginiz gibi bez koydum pedi cikarttim yoksa kafayi yiycektim,tesekkur ederim yorum icin

Tahriş yapıyor malesef.. bende bir kez ağır bi şekilde mantar olmuştum resmen kabuk bağlamıştı çok acılı bi süreçti bence bi doktora gidin aksatmayın..

Mune yalvaririm hic deilse bugun konum kalsin diger yerlerde cevap gelmiyor.
Bayanlar cok afedersiniz 2gundur genital bolgemde asiri kasinti vardi ve regl oldugum icin pedden dahada artti bugun kasinti ve doktora gidemiyorum malesef reglim bitmeden,esim aksam eczaneden suya katilan bir ilac fitil ve jel genital bolge temizleyicisi almis,cok cok ozur dileyerek yaziyorum okadar tahris olduki dokunamiyorum ve jelle daha yikamadan yani asil sorunlu bolgeye suremeden bir yaktiki hemen durulayip ciktim sorum mantar enfeksiyonu olunca boyle yakarmi bu temizleme jelleri?yada ilkkez yaptigim icinmi boyle oldu cok kotuyum ne olur bisey soylesin kullananlar,tuvalete bile cikamiyorum cok canim yaniyor,simdiden tesekkurler herkese

Öncelikle bu dönem tampon kullan, duru suyla temizlen ve travacort krem kullan. Bir kez kremi sür bir iki saat sonra durula ve utalk pudra sür, pamuklu çamaşır ve hava alan giysiler seç, regly bitince nidazol vajinal tablet kullan bir hafta gece yatarken bir tane. Ardından gynoglor vajinal tablete geç bu doğal bir üründür floranın normale dönmesini sağlar, evde bulundur en azından haftada bir gün kullan iyileştikten sonra, geçmiş olsun ha birde pedini değiştir şu yeni çıkan organik pamuklular gayet iyi ve günlük ped kullanıyorsan bırak asla kullanma

Sirkeli ılık su birebir...
Ve ped kullanmayın, temiz bir bezi utuleyip sicagiyla kullanın. Rahatlarsıniz..

Hemen eczaneden travazol krem al sür. Adet bitince dr gitmen lazım vajinal fitil verir bide şase tek ıcımlık bı ılac var cok ıyo gelıyo sakın kasıma

Bence adet falan demeyin doktora gidin. Doktorlar da birsuru adetli kadin goruyor sonucta. Ben bebek sahibi olamayinca adetinin 3. Gunu gel diyordu doktorlar ve utana sikila gidiyordum. Sonucta saglik bu baska birseye benzemez.
Mantar ne ki bende aft cikmisti kocaman, tup bebek tedavisi esnasinda stresten. Cildiyeye bile gidip gosterdim verdigi ilaci aglaya aglaya surdum cok sukur gecti.

Canım zalain diye bir merhem var reçetesiz satılıyor yani isteyen herkes ala biliyor sizin durumunuza benzer bir durum ben de yaşadım o zalain merhemi elime bolca sıkıp sürüyorum ve bir saata etki ediyor hatta gece yatmadan sürüp yatıyorum yarına bir şey kalmıyor diğer tavsiyelerden sonuç alamazsanız bir deneyin derim fiyatı da 12-15 TL civarı , çok geçmiş olsun

Eklentiler

• zalain-2-krem-20-gr__cid2544__original.jpg
    zalain-2-krem-20-gr__cid2544__original.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 27
Back