kızlar bütünleme çalışmaları nasıl gidiyor

benim pek ümidim yok.netten formlarda baktığım kadarıyla 15 netim var.18 olması lazım.kalıcam heralde.inş yanılıyorumdur ya

vahiba sen de mi finalden 33 aldın.ben de 33 aldım ve 57 almam gerekiyor.yani 18 doğrum olsa geçiyorum.

inşallah sen de geçersin ya üzüldüm sana benim şansım var 2.sınıfta veririm falan ama.sen geçemezsen 1 dersten senen uzayacak.of çok kötü bir sistem ya tek ders sınavı falan yapsalar bari.inşallah geçersin inşallah:Saruboceq:

evet evet ben de baktım,bugün site bakımda olduğu için yazamadım inşallah (yanlış hatırlamıyorsam cevaplarımı) geçiyorum iktisattan.19 doğrum çıktı ama eğer 2 soru yanlış yaptıysam kaldım yani.hayırlısı olur inşallah ya kendimden çok senin için istiyorum.dedim ya benim gelecek sene şansım var ama sen tek dersten bir sene boyunca uğraşacaksın.kayıt parası desen bi dert.inşallah geçersin vahiba inşallah

inş canım benim içten dilediğin için çok teşekkür ederim.soruların cevapları yayınlanmış.şimdi baktım.tarihten geçtim sanırım.iktisattanda hatırladığım 16 netim var.4 soruyuda hatırlıyamadım.yani 2 soru daha doğru yapmışssam mezun oluyorum inş.ya inş yapmışımdır.hatırlamıyorum hangi cevabı işaretlediğimi.bir seneyi tek ders için baştan okumak çok kötü bişeydir ya.inş bu duruma düşmem.sen baktınmı ?sende geçersin inş yaaa:Saruboceq:

tek bir dersim kalmıştı sermaye piyasası ve sanırım 91 alıyorum ve mezun oluyoruum opuyorumnanaktan
darısı başınıza kızlaar..

inşallah mezun olursun.bundan sonra sabırla beklemek kalıyor bize

ıns gecersınız derslerden kızlar benımde 2 dersım vardı tıcaret hukukundan gecmısım cok sükür ama ıstatıstıkten durum parlak görünmüyor 3. Sınıfım artık seneye ıstatıstıkle ugrasmaya devam

istatistik çok zor galiba.genelde o dersten kalan oluyor.sen de inşallah geçersin bütün derslerinden seneye mezun olursun.

herkes ıcın farklı sanırım ben gectım ıstatıstıgı zevklı ders ama tıc huk kaldım karıstırıyorum ama bu yıl emın degılım cevaplara baktım gectım sanırım ama emın olamıyorum

bende baktım cevaplara aynen bende emin olamıyorum.inş geçeriz ya

ay inş geçeriz canım ya.aynen dediğin gibi tek ders için koca bir sene üstünede para cabası.inş geçmişizdir ya

yok ekimde değil de eylülün 24-28 arası açıklanır.geçen sene de 26 sında mı ne açıklanmıştı

istatistik çok zor galiba.genelde o dersten kalan oluyor.sen de inşallah geçersin bütün derslerinden seneye mezun olursun.

insallah canim ve insallah sende derslerinden gecersin bayram sevincini yasarsina.s.

Fountain
herkes ıcın farklı sanırım ben gectım ıstatıstıgı zevklı ders ama tıc huk kaldım karıstırıyorum ama bu yıl emın degılım cevaplara baktım gectım sanırım ama emın olamıyorum

istatistigi ben seviyorum aslinda ama bazi ünitelerle ilgili sorunum var ve halledemedim sözel sorulardanda ters köse oldu bu sene eski sorulardan sormadilar seneye artik ... ticaret hukukuda ne berbat bi derstir bilirim ins gecersin bi sonraki seneye sarkmaz :Saruboceq:

Bana istatistik demeyin de ne derseniz diyin...Arasınavda sorumlu olduğumuz ilk bölümü kolay ama finallerde iş zorlaşıyo, çünkü ikinci bölüm çok kafa karıştırıyo...Esasında sayısala kafam çalışır ama istatistik bambaşka bişey...Şu an 3.sınıfım, bu ders bana 2.sınıftan yadigar kaldı...Bütünlemede geçtiğimi umuyorum ama tabi o da ucu ucuna...Eğer geçemediysem de çok üzülücem valla...Çünkü seneye hem tekrar 3.sınıf olup, hem de bu dersle uğraşmak çok zoruma gider...Püff inşallah geçmişimdir yaa...Kızlar inşallah hepimiz istediğimiz sonuçları alırız CADIARZU

Hepinizi yürekten destekliyorum, biz ZOR u başarıyoruz, unutmayın kızlar :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…