kızlar bütünleme çalışmaları nasıl gidiyor

inş dediğin gibi olur canım.bide gece uykumun gelmemesi için kahve falanmı içmem lazım yararı varmı bilmiyorum .yani bana pek etki etmiyor ama yinede soruyım dedim

canım 1 fıncan kahve tabıkı ıyı gelır ben sınav sabahı ıcerım bır fıncan turk kahvesı =))
bence ıftardan sonra sahura kadar calıs 3'e kadar 10 da baslasan 3 e kadar 5 saat yapar
derslerını kafana takıyor onemsıyorsun yazdıklarından anladıgım bence kesın gecersın guzel haber yazarsın buraya allahın ıznıyle
"Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bilhayr"

anlamı: Ya rabbi kolaylastır zorlaştırma hayırla tamamla.. ben hep okurum bunu

kızlar bu sınavla ılgılı bombayı ben patlatıyım alttan ıkı 4. sınıftan altı olmak uzere 8 dersten bute gırıcem 2 dersıme calıstım 3. ye calısıyorum umutluyum

çok saol canım .bu gece inş uyumıycam.evet çok önemsiyorum mezun olmayı çok istiyorum.inş sende geçersn .dua içinde ayrıca teşekkür ederim okuycam

selam arkadaşlar ben aöf sosyal bilimlerde okuyorum bu sene son senem mezun olmam şart.3 dersten bütünlemem var.dikey geçiş sınavına girdim aldığım puanla üniversiteye 4 yıllık normal fakülteye dikey geçiş yapıcam,fakat 5 eylülde bütünleme sınavım olduğu için üniversitelere kayıtlar 7 eylülde bitiyor.malesef tercih yapamıyorm.tercihler dün başladı ve ben ek yerleştirmeyi beklemek zorundayım ekime kdr bu kadar şansss olur ya....... !

slm kızlarr bende çalşıyorum 5 derstan gircmm korkuyorum işin açıkcası ama büte kaldıgım derslerin 3 nden ara sınavda yüksek almştımmm biraz burdan kurtarıyorum

selam kızlar..nasıl gidiyor çalışmalar?ben bugün bir dersi bitiriyorum inş.yarında diğerine çalışmaya başlıycam.Allah hepimize kolaylık versin...

bende 2 derse çok çalışıyorum daha ilk dersin 3. ünitesindeyim.
sakıya kadar konu anlatımı bitirip çarşamba geçmiş yıl sorularını çözücem
işletme 3.sınıfım iş sosyal güvenlikten vizem iyi 50 aldam geçiyorum
ama yönetimden vizede 33 aldım
60 almam lazım zor gözüküyorrrr

benimde iktisattan 57 almam lazım. tarihtende 60
ben malesef konulara çalışmadım hiç.sadece soru çözüyorum.geçmiş yılların sorularını tekrar tekrar çözüyorum .gerçi pek aynı soruları sormamışlar toplasan 9 yada 10 sorusu aynı.oda beni kurtarmaz.inş geçeriz.çok az kaldı.

fountain nerelerdesin canım?

burdayım canım 60 puan cok zor degıl sorularlada olsa calıs cevabını bıldikerıını cevapla sonra en son hıc cevaplamadıgın sıkkı işaretle derım
mesela en az e secegını işaretledın gerı kalanını e sıkkı olarak sec kı 3-5 dogru daha olur o zaman umarım anlatabılmısımdır gecıceksın kk arkadasım sıkma canını

Son düzenleme:

tamam canım taktiğin için teşekkürler.inş geçerizolumunekankayizsmile

ya internetten bi yazı okumuştum.sınavda genelde şöyle oluyormuş.30 soru varsa sınavda 6A 6B 6C 6D 6E .böyle oluyormuş.doğru acaba bu?

4. sınıftayım 2 dersten bütünlemeye giricem. Bu seferde geçemezsem kafayı yemem çok mümkün görünüyor. Finansal yönetim dersiyle başım dertte ayrıca :S

toplasan 9 yada 10 sorusu aynı dediğin geçen yılda bütde çıkan 9-10 soru mu aynı? öyleyse çok iyi canım ya ben de edebiyat okuyorum bildiğiniz gibi edebiyat bölümünün bu sene ilk senesiydi ve maalesef geçmiş yıllarda çıkmış soruları yok valla ne yapsam nerelere çalışsam bilemedim zaten nasıl kaldığımı da anlamadım oysa çalışmıştım ama çok zordu final umarım bütler kolay olur.

Arkadaşlar yapamadığımız soruları paylaşak nasıl olur maliye muhasebesi finansal yönetim vs. ben konu açamıyorum bazı soruların çözümünü bulamadım kitaptan.Çok az zaman kaldı soru cevap şeklinde birbirimize yardımcı olsak

canım bu söylediğim 9- 10 soru geçmiş yıllarda çıkan sorular.yani 2000 den 2009 a kadar çıkan sorulardan toplam okadrı ancak soruluyor.

öyle olduğunu zannetmiyorum.hem öyle olsa bile nasıl tutturucaksınki doğru bir şekilde .çok zor sanırım

sınavda bildiğin soruları işaretledikten sonra yapamadıklarını şıklar arasında eleyerek en az hangi şık işaretlenmiş ona göre hesaplanıp yapılıyormuş.ne bilim bana da inandırıcı gelmedi ama bazı forumlarda taktik olarak vermişler :))

benim de 2 dersim var. iktisada giriş ve iletişim bilgisi. iletişimi geçerim ama iktisat seneye kalıcak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…