Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kısaca kendımı tanıtayım arkadaslar 3 yıllık evlıyım bır yıldır bebiş istioruz olmuo neler yapıosunuz bılmek ogrenmek istiyorum bu arada bursa uludag unıversıtesnde şakır kucukkomurcunun hastası varmı
Kısaca kendımı tanıtayım arkadaslar 3 yıllık evlıyım bır yıldır bebiş istioruz olmuo neler yapıosunuz bılmek ogrenmek istiyorum bu arada bursa uludag unıversıtesnde şakır kucukkomurcunun hastası varmı
Merhaba Canım,
Bende senin gibiyim 1 yıl oldu evleneli şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim doktor 3 adet üzerinden geçsin dedi yani korunmamı söledi şuan çalışmalara başladık bakalım nolcak
Merhaba arkadaşlar,
Ben Prof Dr Osman Haldun DEVELİOĞLU'nun hastasıyım. 3 yıldır evliyim. 2 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz ama olmadı
Bir aşılama yaptırdık tutmadı. Şimdi de tüp bebek yapıldı. Bugün transferin 11. günü. Cmt test günüm bekliyoruz :))