Gebeliğe Hazırlık Kizlar buraya bi bakınn yardim.edinn!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
adam bosuna mi okumus 20 sene bacim neyin bilincinde oluyorsunuz anlamadim. yaptigin cahillik.. masallah ne sperm varmis kocanda da biz de iki yildir ugrasiyoruz her sey normal olmadi mi olmuyor. insallah yoktur bir sey. baska dr a gitmeni oneririm diger dr a gidersen epey paylar seni. Allah saglikli hayirli evlat versin insallah.

Hastalık hakkında bilgim olmadığı için önce araştırdım normal düşük veya kürtaj olunca rahim toparlanması için bile olsa korunmayı öneriliyor tekrarlanabilir bi hastalık gibi gözüküyor çünkü siz tedavi asamasindaymissiniz inşallah aynı hastalıkla karsilasmazsin niye eşinize birakiyosunuz ki sırf o zevk alsin diye mi korunmadiniz

Geri çekme yöntemi korunma yöntemi değil-dir bu daha nasıl anlatılır ki ? Ya kondom ilaç bile yüzde yüz koruma sağlamıyorken nasıl boule bi hata yapabildiniz bu vebali nasıl alacaksınız ilkinde bilmiyordunuz ikincisi sizin hatanız olur çok kızdım yaa

evet doğru söylüyorsunuz aslında doğum kontrol hapı kullanmıştım bi kac kere nasil tuttu anlamıyorum ama bunun tekrarlama.sansi yüzde 2 felan diyolar insalah bisey olmaz birincide cok üzülmüştüm cok ağladım umarim yine aynısını yaşamam.bende pismanim

of valla ilk yazdığınıza istem dışı güldüm evet ne sperm varmis bende anlamadım. hemen tutuverdi bende şaşkınım o yüzden doktora gitmeye bile cekiniyorum desem.yeridir benim.ablaminda 8 sene felan olmadi tüp.bebekle oldu. cok da tatl i oldu canınızı sıkmayın sizinde olur inşallah ,

tüp bebek felan dediniz mi hiç ?
Şuan 2 klomen kullandım doktor 3 defa oneriyorum ben dedi de bu ay ıstemedim ara vermek istedim sonrası 3 aşılama dedi ondan da sonuç alamazsak tüp bebeğe gönderirim dedi de inşallah gerek kalmaz

Şuan 2 klomen kullandım doktor 3 defa oneriyorum ben dedi de bu ay ıstemedim ara vermek istedim sonrası 3 aşılama dedi ondan da sonuç alamazsak tüp bebeğe gönderirim dedi de inşallah gerek kalmaz
Tüp bebek deyip geçmeyin bence 17 yıl uzun bir süre ınsallah olur benim.ablam in da 7 8 sene olmadi tüp bebekle oldu, ama görseniz cok tatli:)

Eh siz kotu konusuyorsunuz ben soyleyînce kotu oluyoruM

Eh siz kotu konusuyorsunuz ben soyleyînce kotu oluyorum
kötü konusmak derken? ne diyosunuz siz ya bi işinize bakın benim canım zaten cok sıkkın moral olacağınıza imtihan bilmem.ne diyosunuz kadın kadının gerçekten düşmanı diye boşuna demiyorlar . ben dua ediyorum ınsallah çocuğuma bisey olmaz

Tüp bebek deyip geçmeyin bence 17 yıl uzun bir süre ınsallah olur benim.ablam in da 7 8 sene olmadi tüp bebekle oldu, ama görseniz cok tatli:)
17 yıl değil 17 aydır 17 yıl olsa bütün umudumu bitirirdim herhalde allah korusun görmek isterdim şuan gözümde canlandırdım tabi ki de tatlı olacak

Eklentiler

• IMG-20200727-WA0006.webp
    29 KB · Görüntüleme: 15
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…