• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kizlar buraya bi bakınn yardim.edinn!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa maşallah sarı civciv 🐥 rabbim nazarlardan korusun inşallah bende çok istiyorum ilk çocuğum kız olmasını 😍😍
benim once ki kızdı , bende cok istiyorum hala olursa kiz olsun istiyorum ama suçluluk duygusu var içimde burdada herkes üstüme geldi , canim cok sıkıldı istahim kapandı bisey yiyemedim Eşim de canını sıkma

benim once ki kızdı , bende cok istiyorum hala olursa kiz olsun istiyorum ama suçluluk duygusu var içimde burdada herkes üstüme geldi , canim cok sıkıldı istahim kapandı bisey yiyemedim Eşim de canını sıkma
felan dedi ne gelirse Allahtan diyor ama hersey bizimde elimizde bilemiyorum iyi düşünmekten başka biseyyapamiyorum

Hayırdır inşallah

Pardon hatirladim şimdi biraz kizmakta haklıyız inşallah aynı sorunla karşı karşıya gelmezsiniz

felan dedi ne gelirse Allahtan diyor ama hersey bizimde elimizde bilemiyorum iyi düşünmekten başka biseyyapamiyorum
Ne gelirse allahtan bu hepimiz için geçerli ama doktor size korun demiş bu hata sizin bile bile lades bu inşallah sağlıklı gebelik olur

Back
X