- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
Yaaa maşallah sarı civcivresmini sizle paylaşıyorum bakin :)
Sorun değil canımay pardon yanlış okumuşum. kusura bakmayın kafam dalgın benimde
benim once ki kızdı , bende cok istiyorum hala olursa kiz olsun istiyorum ama suçluluk duygusu var içimde burdada herkes üstüme geldi , canim cok sıkıldı istahim kapandı bisey yiyemedim Eşim de canını sıkmaYaaa maşallah sarı civcivrabbim nazarlardan korusun inşallah bende çok istiyorum ilk çocuğum kız olmasını
felan dedi ne gelirse Allahtan diyor ama hersey bizimde elimizde bilemiyorum iyi düşünmekten başka biseyyapamiyorumbenim once ki kızdı , bende cok istiyorum hala olursa kiz olsun istiyorum ama suçluluk duygusu var içimde burdada herkes üstüme geldi , canim cok sıkıldı istahim kapandı bisey yiyemedim Eşim de canını sıkma
Hayırdır inşallahbenim once ki kızdı , bende cok istiyorum hala olursa kiz olsun istiyorum ama suçluluk duygusu var içimde burdada herkes üstüme geldi , canim cok sıkıldı istahim kapandı bisey yiyemedim Eşim de canını sıkma
ınsallah pazartesi doktora gidicem bakalım ..Pardon hatirladim şimdi biraz kizmakta haklıyız inşallah aynı sorunla karşı karşıya gelmezsiniz
Ne gelirse allahtan bu hepimiz için geçerli ama doktor size korun demiş bu hata sizin bile bile lades bu inşallah sağlıklı gebelik olurfelan dedi ne gelirse Allahtan diyor ama hersey bizimde elimizde bilemiyorum iyi düşünmekten başka biseyyapamiyorum
kondom la korunmadim ama hap almıştım demekki hap felan da pek fayda etmiyor bu bana ders olur artık ..Ne gelirse allahtan bu hepimiz için geçerli ama doktor size korun demiş bu hata sizin bile bile lades bu inşallah sağlıklı gebelik olur
Inşallah güzel.haberlerini alırız stes yapma dua et bol bolınsallah pazartesi doktora gidicem bakalım ..
Hap 2 aydan sonra etkisini gösteriyor ve düzgün kullanım mutlaka gereklikondom la korunmadim ama hap almıştım demekki hap felan da pek fayda etmiyor bu bana ders olur artık ..
Hap 2 aydan sonra etkisini gösteriyor ve düzgün kullanım mutlaka gerekl
demekki duzgun kullanamadım bı kac kere içtim cunki doktora da anlatıcam bunuHap 2 aydan sonra etkisini gösteriyor ve düzgün kullanım mutlaka gerekli
Öyle olmuyor işte düzenli saati saatine kullanacaksınız inşallah doktor kızmaz kızsa da haklıdemekki duzgun kullanamadım bı kac kere içtim cunki doktora da anlatıcam bunu
eczanenin anlattığı gibi kullandım bende ama bilmiyorum demekki olmadi kullandiysamda belki böyle olacağı vardi böyle oldu kader işte of of .. bende doktordan cekiniyorumÖyle olmuyor işte düzenli saati saatine kullanacaksınız inşallah doktor kızmaz kızsa da haklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?