Kızlar bunun çaresini bilen var mı????

canım senin dediğin nasır sürdüğü ilaçta oje gibi birşey dimi fırçalı sürmeye devam etsin o bir gün patlicak bolaıcak ve kurtulucak ablan bendede aynıs oldu sabah akaşm sürüp soyuyodum en donunda patlattım kurtuldum içierdki özü çekio gün be gün

hülyacım böyle birşey mi?

sardunyacım sana ne özelden nede ziyaretçi msjı atabiliyorum inşallah buraya bakarsın,bende de aynı bu fotodakinden var hem topukta hem o fotodaki bölgede ve kriyoterapi yapıyo dr ve canım yanıyo yanıyo ama sonuç koca bir sıfır.o fotodaki kimin ayağı senin mi ve ne yaptın geçirebildin mi geçirdinse nasıl canım ya bi bakıverhele canım yaa senağlama

kısmendim çok geçmiş olsun ....

eşim çok çektiği için 6 ay önce uzman doktora gittik...ben de bu bilgileri ordan edindim...fotoğrafı netten buldum...siğil mi olduğunu anlamak için...

sana yara dondurma tedavisi uygulanıyor....bir de lazerle yaktırmayı dene tatlım...
Zor siğillerin lazerle tedavisi:

Siğillerin tedavisinde kar tedavisi, elektrokoterizasyon, salisilik asitli yakıcı ürünler, 5-FU, imiquimod gibi ürünler kullanılmaktadır. Bu tedavi tekniklerine rağmen bazı siğillerin yok edilmesi zordur. ( Ayak tabanı, el ayası, tırnak kenarları gibi) Bu durumda lazerle siğil tedavisi etkili, ağrısız, hızlı sonuç alınan bir yöntem olarak öne çıkmaktadır. Aşırı kalın olan doku soyucu lazerle inceltilir ve ardından damar lazeri ile siğilin damarları yakılarak doku yok edilir. Açık yara olmadan siğilin yok edilmesi iş gücü kaybını da azaltmaktadır.

Lazerle siğil tedavisi tüm siğiller için birinci tercih tedavi değildir. Fakat tedavinin zor olduğu bölgelerde ( ayak tabanı, el ayası, tırnak çevresi gibi) tercih edilebilecek bir tedavidir.

ALINTI

bazı arkadaşlar topuk dikeni demişler, fakat kesinlikle değil....topuk dikeni dışardan çıplak gözle görülmez...ancak film çekimi ile belli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…