• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens kızlar bunlarda benim lensim :)

sağolun canım :) makyaj yaptım makyaj stilleri kısmına resimleri ekliyorum şimdi bakarsınız ordan zemuszemus

Çok yapay bence de. Eminim ki kendi gözleriniz çok daha güzel görünür. Ne gerek var bunlara.

forumda light green kullanan pek yoktu
merak edenlerde vardı resim koyman güzel olmus
güle güle kullan...

Çok yapay bence de. Eminim ki kendi gözleriniz çok daha güzel görünür. Ne gerek var bunlara.

resimde gördüğünüz gibi yapay durmuyor.. çevremdeki herkes bayıldı çok doğal durduğunu söylüyorlar.. makyajlı resimlerinide ekledim birde orda bak istersen..
Gereklilik değilki lens kullanmak tamamen kişisel seçim? o zaman saçımızıda boyatmamamız lazım..

http://www.kadinlarkulubu.com/makyaj-urunleri-stilleri-resimli-paylasimlar/363443-revindell-den-goz-makyaji.html

forumda light green kullanan pek yoktu
merak edenlerde vardı resim koyman güzel olmus
güle güle kullan...

yararlı olduysa sevinirim canım yerimseniben hem benim gözlerim tam kahverengi (koyu değil) belki farklı göz renklerinde daha yeşil durabilir.. ama ben çok beğendim bu rengi mavi ile mavi yeşil makyaj ile yeşil duruyor opuyorumnanaktan

Back
X