Canım arkadaşların dediği gibi önemli olan kalite....Benden 23 tane yumurta topladılar 15 tanesi döllenmiş onların istediği kalitede olan 11 tanesiydi...Ama sonuçta bana 3 tanesi transfer edildi geride kalan kaldı yani...Sen ona kafanı takma canım benim bi arkadaşın 6 yumurtası toplandı sadece iki tanesi döllendi birinin kalitesi iyiydi şimdi hamile....Rabbim inşallah hepimize vericek biz yeterki tevekkül edip dualarımızı eksip etmeyelim....
:sm_confused:slm kızlar bu sabah 9 tane yumurtam toplandı perşembe günüde transfer olcak allahın izniyle yanlızkasıklarımda çok ağrı var doktor olabileceğini söledi ama çok arıyor sizce 9 tane yumurta yeterlimi tüp bebek yaptıran arkadaşlar sizlerden kaçtane topladılar:sm_confused::sm_confused::sm_confused:[/QUOT hayırlı olsun canım benden 7 tane toplanmıştı biri daha toplandığında çok kalitesizdi o gün birleştiriyorlarya ertesi gün haber alıyorsun o zamanda 5 tanesi gelişme göstermişti bir sonraki gün transfere gittiğimde 3 tane kalmıştı senağlama 3 de sağolsun transfer günü gelişmeyi nerdeyse durma aşamasına getirmişlerdi anlıycan umut yok gibiydi ama bak ne oldu çok şükür allahıma 2 si tuttu şimdi ikiz bekliyorum korkma yeter tatlım:1hug:
ayy inş yerimde duramıyorum sanki 1 kaç aylık gibilermiş gibi onları görmek istiyorum biran önce
ayy inş yerimde duramıyorum sanki 1 kaç aylık gibilermiş gibi onları görmek istiyorum biran önce
kızlar size bahsetmiştim yumurtalar toplandı die perşembe günü 5 tanesi transfer edildi yanlız doktor 12 gün boyunca yatmamı söledi ama ben size sölemeden duramadım bide transferden sonra biraz aya kalkınc aktı sanki bişeyler öenmli değildir demi kızlar aklımdan çıkmıyo ya gittiğiyse bebişlerim çok korkuyorum dua edin lütfen benim için biran önce şu 10 gün gecsin bende size haber vereyim
kızlar size bahsetmiştim yumurtalar toplandı die perşembe günü 5 tanesi transfer edildi yanlız doktor 12 gün boyunca yatmamı söledi ama ben size sölemeden duramadım bide transferden sonra biraz aya kalkınc aktı sanki bişeyler öenmli değildir demi kızlar aklımdan çıkmıyo ya gittiğiyse bebişlerim çok korkuyorum dua edin lütfen benim için biran önce şu 10 gün gecsin bende size haber vereyim
yağmurcum bilmiyorum işimizi garantiye alalım dedi doktor yasak olduğunu bende bilmiyorum gercekten öle bişey varmı acaba inş hepimizinki tutunur yağmurcum ne hissediyorsun benim biran olsun aklımdan çıkmıyo tutundularmı tutunmadılarmı demekten hep aklımda soru işareti var kendimi çok çaresiz hissediyorum inş bırakmamıştır bebişlerim beni hepimizide
sinem cim yanlışlık olmasın 5 embriyo olupda 3 nü transfer etmişlerdir.çünkü gerçekden de yasak.sen bilinen bi yerde mi yaptın.bu arada inşllh bebişlerin sana sıkıca tutunurlar.ken dine dikkat.akıntıya gelince önemli bi şey degildir kafana takma.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?