• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bugün her iki bacağıma lazer yaptırdım.

bugün 9. günüm.. ıpl le ilk seansımdı.. ve dökülmeler hızlandı.. dün banyo yaptıktan sonra baktım baya baya dökülmüş..
sabahta elime geldi
çok mutluyum
12. martta 2. ye gideceğim

Ben Alexandrite ile yaptırıyorum. Ipl ile fark var sanırım dökülme konusunda:44:

Canım senin parametre aralığı kaçtı? Benim ilk seans 13-14 yapılmış. Bende de yarı yarıya dökülmeyenler var. Hep böyle mi olurmuş ilk seansta?

aynen canım ilk seansta benim de 13 tü.ikinci seansta da 18 yaptılar ve çok acıdı.hatta hafif kızarıp kabardı,10-15 dk sonra falan da düzeldi. bende batık problemi var,onlarda da azalma oldu. ama hala çıkmamış yerler var. yarın genital seansımda soracağım.aldığım cevabı da yazarım isterseniz niye çıkmadığına dair.

aynen canım ilk seansta benim de 13 tü.ikinci seansta da 18 yaptılar ve çok acıdı.hatta hafif kızarıp kabardı,10-15 dk sonra falan da düzeldi. bende batık problemi var,onlarda da azalma oldu. ama hala çıkmamış yerler var. yarın genital seansımda soracağım.aldığım cevabı da yazarım isterseniz niye çıkmadığına dair.

Peki senin makine de Alexandrite mıydı?

Hiç düşünme git canım siyahlar bitiyor tüylerde azalıyor cok geç cıkıyor ben kurtuldum beyaz tenliysen yaptır hemen yaza kadar 3 sean siyahlar biter tüylerde zamanla azalır

pulim meraba benimde yüzümde ve boynumda bazı yerlerinde kıllanma bazı yerde ise siyah tüyler var lazer yaptırmaya korkuyorum daha çok artar diye ödüm kopuyo sen hangi lazwerle yaptırdın cevap verirsen sevinirim

merhabalar arkadaşlar pulimin gittiği yere (karşıyaka çarşıda no....... poliklniğine) bende gittim.yüzüm için hiç bir sonuç alamadım hemde iki sene gittim koltuk altıma iki seans gittim sonra şehir dışına gitmem gerekti üç ay yaptırmadım eskisinden daha çok çıktı koltuk altım bende alexander lazer yaptırdım ama sonuç 0.yayılan bitmeyen kıllar onca zaman param çöpe gitti bu arada tüm hormon testlerimi yaptırdım hiç bir sorun yok..daha sonra aylarca sir ağda yaptırdım baktım böyle olmayacak sonunda sağolsunlar burdaki arkadaşların tavsiyesiyle aysel epilasyona başladım bir aydır yüz bölgeme ve koltuk altıma iğneli yaptırdım keşke daha önce yaptırsaydım hiç lazere bulaşmasaydım siz siz olun arkadaşlar özellikle yüz bölgesi için direk iğneliye başlayın lazerle sonuç olan ben hiç duymadım tercih sizin tabi herkese kılsız tüysüz günler.....

Back