kızlar bugün her iki bacağıma lazer yaptırdım.

ben 3 yıl önce yarım bacak koltuk altı yaptırmıştım 3-4 senans evlenince yarım kalmıştı şimdi tüm bacak koltuk altı ve bıyık olarak başladım ama bacaklarım çok kötü oldu çok kabardı ve inanılmaz kaşınıyor ilk ocak 26 da yaptırmıştım o zaman sadece alt bacağım kabardı ve çok kaşındı ama öyle böyle değil kaşıntı uyutmuyor kaşımaktan yara bere içinde kaldı dünde kontrolüm vardı sordum normal dediler ve şimdi tüm bacağım kabardı çok kaşınıyor ve kabartılarda kaşımasamda dahi geçmiyor yüzlerce sinek ısırmışta kabarmış gibi sizde de böyle bişi oldu mu olduysa ne kullandınız lütfen yardımcı olun....

Valla aynı ben Umarım ben de kurtulurum bu batıklardan hakkaten nefret ediyorum ben bile bacaklarıma her baktığımda. Ayrıca senin gibi sıkmadan da duramıyorum ille oynucam onlarla sonra da kızamık çıkarmış gibi geziyorum orda burda. İlk seansı yaptırdım inşallah kurtuluruz hepimiz bu kıl tüy derdinden.:97:

ne kadara yaptırdınız acaba bana 450 tün bacak fiyat verdiler pahalımı bende çok batık oluşuyor sıkıldım artık.

Ya arkadaşlar benim epilasyonumun üzerinden neredeyse bir ay geçti ama hala dökülmeyenler var kimileri döküldü ama diğerleri de epey çok demek ki bunlara ışın gelmemiş. Ne yapıcam ben? :44:Hiç böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

canım benim de ilk seansımda olmuştu. çünkü ilk seansta cildi yakabilir diye daha az ışın veriyorlar her ihtimale karşı. şimdi de 2. seasımdan 2 hafta geçti. çıkıp dökülmesi gerekiyor ya benimkilerden hala çıkmayanlar var. kökleri de deri üzerinden görünüyor. ben de ara seansa gidince bunu sorayım. karşılaşan oldu mu peki bunla?

Ama bende epey var ışın görmeyen yer. Bence bu haksızlık sonuçta seans parasını tam ödüyoruz.

ama ilk seansta çok yüklenmiyorlar cilde.. yoksa aşırı alerjik tepki verebiliyormuş cilt.. alıştıra alıştıa bir başlangıç düşünün demişti bana..
asıl 2. seanstan sonrasında beklenti içine girmemiz gerekiyor sanırım

Ama şöyle bir şey var: Benim yaşadığım şehirde kontrol seansı yapan yer yok. Yani bunu telafi edebilecek şansım yok. Ben şu an mağdurum. Üstelik yarım bacak için 300 TL. ödüyorum.

Ama şöyle bir şey var: Benim yaşadığım şehirde kontrol seansı yapan yer yok. Yani bunu telafi edebilecek şansım yok. Ben şu an mağdurum. Üstelik yarım bacak için 300 TL. ödüyorum.

canım tarama seansının olmaması kötüymüş.
ne kadar doğru bilmiyorum ama bir yerde okumuştum bu konuda uzmanmış kendisi. dediğine göre verilen doz ne kadar yüksek olusa o kadar etkilimiş. ben gittiğimde söylicem acısna dayanırım dozu düşük tutmayın dicem. ve bu bayanın dediğine göre doz miktarı kaçla başlanıldıysa öyle devam etmeliymiş. daha güzel bi çözüm alabilmek için. doğruluğunu bilemem ama böyle bişşi okudum.
az parada vermiyorsun =(
bence doz konusunu bir konuş. düşük tutmasınlar o kadar. tabi tenine yakacak kadarda çok olmasın. off ya bunun ayarlanmasıoda çok zordur
bu kıl tüy derdinden ne zaman kurtulabilcez
bu arada hangi aletle işlem yapılıyor sana?

pulimm ne olur bana yardımcı ol
bende yüzüme lazer yaptırmak istiyorum. favori kısmında ki kıllarım sert, yüzüm diğer kısmındada tek tük sert kıllar var. geri kalanı ince siyah tüy. hepsinden kurtulmak istiyorum.
alec ile ince tüylerin siyahlaşıp yayıldığını duydum. ilkinden daha beter hale geliyormuşsun. bu yüzden çok endişeliyim.
diode yaptırsam ondada aynı risk var mı? bir bilgin var mı acaba?
sen alec yaptırmışsın sanırım yüzüne. hangi marka?

Hiç düşünme git canım siyahlar bitiyor tüylerde azalıyor cok geç cıkıyor ben kurtuldum beyaz tenliysen yaptır hemen yaza kadar 3 sean siyahlar biter tüylerde zamanla azalır

merhaba kızlar..

bende bacaklarıma yaptırmak istiyorum batıkmı deniyor bilmiyorum ama benim kılların derinin altında uzuyor tüm vücurumda böylee.. koltuk altıma 1 ay önce basladım cok memnunum su an için ama bacaklarımdaki kıllar sarı sarı sert kıllar var lazer görmez gibi gelio onları aynı sizin dediğiniz gibi lekelerde olustu kendim oynadığımdan o içteki kılları cıkartmaya calısırken bacaklarım hep yara bere içinde kaldıı ve gecmeyen lekeler seklinde duruyorlar.
lazer yaptırsam sarı kılları görmicek ee ozaman verdiğim para bosuna gidicek ohhh cok kararsızım napıcamı bilemiyorumm

Bende 2 gün önce alexandrite isnimde bi aletle lazer epilasyon yaptırdım bacak bölgesine.Hiç canım acımadı ve hiç kızarıklık olmadı .Yaklaşık 50 dakika sürdü seans.Benim merak ettigim konu bu derece acısız olması ve hiç kızarıklık olmaması normal bişey mi? tütsü yapmış gibi kıllarım yandı sadece acısız bi şekilde??

kızlar ben de yaptırmak istiyorum özellikle koltuk altıma ağdayı makineyi denedim ama hep kanıyo çok hassas bıktım artık jiletten iğrenç gözüküyo lazerden de korkuyorum acıyacak diye çünkü hep kötü tecrübelerim oldu ağdadan morardı kanadı ister sir ağda olsun ister çam sakızı ne çektim valla yaw

ilk seans cildin durumuna göre daha düşük doz verirler. o yüzden daha az acı oluyor. seanslar ilerledikçe göreceksiniz acıda da artış olacak ama dayanılmayacak gibi değil.

ilk seans cildin durumuna göre daha düşük doz verirler. o yüzden daha az acı oluyor. seanslar ilerledikçe göreceksiniz acıda da artış olacak ama dayanılmayacak gibi değil.

teşekkür ederim cvp için,bide şu anda aynı şekilde hatta dahada sert gibi duruyo kıllar..kaç gün içinde dökülme yaşanması gerekli acaba?bana 10 gün falan dediler ama benim bi huyum vardır bu işi yapanlara pek güvenemiyorum>:>)

benim ilk seansında dökülmem çok az miktardaydı.çoğu dökülmemişti yani. sorduğumda da ilk seans uygulamasında düşük doz uygulandığından,yütlerim de inatçı olduğundan dediler. 2 hafta falan önce ikinci seansı yapıldı ve çoğu çıkmadı bile daha şimdi de. yani tam dozunu sonradan buldular tenime göre. ama için rahat edecekse bir uğra ya da telefonla arayıp sorabilirsin.

Canım senin parametre aralığı kaçtı? Benim ilk seans 13-14 yapılmış. Bende de yarı yarıya dökülmeyenler var. Hep böyle mi olurmuş ilk seansta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…