• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bugün her iki bacağıma lazer yaptırdım.

pulimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
27
0
36
İzmir
Aylardır araştırıyordum, nihayet bugün bacaklarıma lazer epilasyon yaptırdım. Hemde beklediğimden ucuz oldu. Her iki bacağım komple 300 tl tuttu. Önce yüzümü yaptırdım. Sonra koltukaltımı şimdi sıra bacaklarıma geldi bakalım umarım iyi sonuc alırım tıpkı yüzüm ve koltuk altım gibi sonuç verir. Gelişmeleri yazarım.

Tam olarak ne zaman yaptırdın dökülmeye başladı mı? Bir de bu fiyat tüm bacak için mi geçerli yoksa yarım bacak mı oluyor?

Son düzenleme:
Bende başlamak istiyorum Lazer Epilasyona fakat gidebileceğim iyi bir yer bulamadım. Nereye yaptırıyorsun? Kaç seansta bitti yüzün?

Tam olarak ne zaman yaptırdın dökülmeye başladı mı? Bir de bu fiyat tüm bacak için mi geçerli yoksa yarım bacak mı oluyor?

4 gün oldu sanırım. Dökülmedi dökülmesi 10 günü bulur yüzümden biliyorum çünkü. Evet canım tüm bacak hatta bikini bölgesine kadar yaptılar. Ben yüzümü yaptım bitirdim sonra koltuk altımı şimdi sıra bacaklarımda bakalım umutluyum.

Bende başlamak istiyorum Lazer Epilasyona fakat gidebileceğim iyi bir yer bulamadım. Nereye yaptırıyorsun? Kaç seansta bitti yüzün?

Yüzüme ilk 3 sean birbucuk ayda gittim sonra 4 seanstan sonra 3 ayda bir gittim toplamda 8 sean oldu şimdi sadece tektük tüy var oda belli olmuyor yani kurtuldum benim yüzüm cenem bölgem erkek sakalı gibiydi şimdi yüzüm bebek gibi oldu. Yüzüme 200 başlamıştım ama 2 sene önce sonra 150 ye indi sonra 100 sonra 50 ye indiler sonrada tamamen bitti.

Tam olarak ne zaman yaptırdın dökülmeye başladı mı? Bir de bu fiyat tüm bacak için mi geçerli yoksa yarım bacak mı oluyor?[/Qbu

bu ilk seansım canım daha dökülmez 10 günü bulur ama bana söyledikleri bacak cabuk cevap veren bölgeymiş 4 seanta bile sonuc alınabiliyormuş helede beyaz tenliyseniz

Pulimm ben de 26 ocakta ilk seansıma gittim yarım bacak. 10 günü geçti ama hala dökülmedi. Çok sert benim kıllarım ve kökleri çok sağlam, siyah ve ben de beyaz tenliyim.

Neden böyle oldu anlamadım? :59:
Koltukaltım için de aynı yere gidiyorum ama onda bir problem yok.

Pulimm ben de 26 ocakta ilk seansıma gittim yarım bacak. 10 günü geçti ama hala dökülmedi. Çok sert benim kıllarım ve kökleri çok sağlam, siyah ve ben de beyaz tenliyim.

Neden böyle oldu anlamadım? :59:n
Koltukaltım için de aynı yere gidiyorum ama onda bir problem yok.[/

Bana gittiğim yer 10 gün sonra hamama git kese yap dedi daha rahat dökülmesi için ama ben gitmiyeceğim 5 gün daha geçsin evde kese yapacağım. Sende dert etme illaki dökülür hem ne kadar geç dökülürse okdarda geç cıkacak demektir. Ben bacağıma lazeri en çok batıklarım için yaptırdım. Yaptırdığım yer birkaç sean sonra gör hiç batık ve leke kalmayacak dedi. Yazın lekelerden utanıyordum denize girmeye. Umarım bu sene bu sıkıntıyı yaşamam. Gelişmeleri yazarım. Hı bu arada kollarımada yaptırdım bir sean ama bacaklarıma başlayınca bıraktım tuzlu geldi. Kollarıma yaptıklarında kıllar beyaz oldu 10 gün öyle geçti sonra döküldü. Kollarda hep böyle oluyormuş. aralığın 15 de yaptım kollarımda tek tük tüy var demek bir sean daha gitsem iş tamam bakalım bütcem olursa devam edeceğim kollarımada

Peki kol için kaç ödüyorsun?

Bu arada bacaklarımda benim de çok batıklarım oluyor. Umarım geçerler. Ah bir dökülseler içim rahat edicek batıkları da düşünmücem ama

Son düzenleme:
Peki kol için kaç ödüyorsun?

Bu arada bacaklarımda benim de çok batıklarım oluyor. Umarım geçerler. Ah bir dökülseler içim rahat edicek batıkları da düşünmücem ama

kol için 150 ödedim canım yarım kol iki kol için bu fiyat. Tam kollarsa 200 tl sanırım. kollarım tek tük cıktığından gitmesemde olur bir seansta böyle oldu 4 ayda bir 2 defa daha gitsem sorunu cözerim. Yada her yazın başında gidip yapıcan tüm yaz yeter bence kışında önemli değil.

kızlar ya siz birbirinizi nerden görüyosunuz yani kim onlıne anlayabılırmıyız bana kımse cevap atmıyorda uzuluyorum:(

kızlar ya siz birbirinizi nerden görüyosunuz yani kim onlıne anlayabılırmıyız bana kımse cevap atmıyorda uzuluyorum:(

görünmüyor canım ya ben bakıyorum arada öyle yazıyorum cevap veriyorum sende sor aklına takılan birşey varsa

slmlar, bende bacağıma lazer yaptırdım batıklardan dolayı cidden işe yaradı kıl çıkmayınca dert bitti lekelerde geçti ben de etek giyemiyordum artık geçti şükür , Pulimm sen hangi cihazla yaptırdın yüzünü ben bıyıklarıma yeni başladım biteceğe benzemiyor bacak kadar çabuk etkilenmiyor sanki ben alexle yaptırıyorum bu arada.

slmlar, bende bacağıma lazer yaptırdım batıklardan dolayı cidden işe yaradı kıl çıkmayınca dert bitti lekelerde geçti ben de etek giyemiyordum artık geçti şükür , Pulimm sen hangi cihazla yaptırdın yüzünü ben bıyıklarıma yeni başladım biteceğe benzemiyor bacak kadar çabuk etkilenmiyor sanki ben alexle yaptırıyorum bu arada.

öylemi ? kaç seansta geçti bacaklarındaki batıklar. Yüz en geç cevap veren bölge zaten benim sadece sarı cok az tüy kaldı oda cok esmer olduğumdan beyaz tenli olanların daha cabuk bitiyor benim cenem yanaklarım erkek sakalı gibiydi toplamda 7 seans bitti tabi bunu 2.5 senede yaptım şimdi gitmiyorum artık canım bu arada lexle yaptırıyom her tene göre kıla göre cihaz var gittiğim yerde yani izmirde

ben ilk önce 3 seans yaptırdım 3 de kontrol seansı(yaklaşık 6 ay sürdü) ama 1 sene oldu bunu yapalı. geçenlerde 4. seansı ve kontrolünü yaptırdım.(ilaç kullanıyordum ara vermiştim o yüzden) şu an bacaklarım çok iyi durumda eskiye göre (en azından insanlar görünce bişey farketmiyor eskiden ne oldu bacaklarına filan derlerdi), 3. seanstan sonra gözle görülür düzelme olmuştu.Lazerin faydası şu oldu aslında epilasyon sonrası çıkan kıllar ince ve batık olmadan çıkınca bende sıkmadım oynamadım(oynayacak şey bulamadım aslında:) bu yüzden iyileşti,önceleri kıllar çıkarken hep deri altında kalıyordu küçük yumru gibi bende sıkıyordum hep onları,öyle öyle berbat etmiştim bacakları zaten.Gittiğim dermotolog önermişti lazer batığa iyi gelir çözüm kılın çıkmaması demişti,bende sağlam bir yer bulup yaptırmaya başladım şükür işe yaradı sizde de işe yarar umarım. Çok çektim bende bundan 6 sene boyunca batıkları sıka sıka bacakları mahvettim,alışkanlıkta yapıyor sıkmadan duramıyorsun.

Son düzenleme:
ben ilk önce 3 seans yaptırdım 3 de kontrol seansı(yaklaşık 6 ay sürdü) ama 1 sene oldu bunu yapalı. geçenlerde 4. seansı ve kontrolünü yaptırdım.(ilaç kullanıyordum ara vermiştim o yüzden) şu an bacaklarım çok iyi durumda eskiye göre (en azından insanlar görünce bişey farketmiyor eskiden ne oldu bacaklarına filan derlerdi), 3. seanstan sonra gözle görülür düzelme olmuştu.Lazerin faydası şu oldu aslında epilasyon sonrası çıkan kıllar ince ve batık olmadan çıkınca bende sıkmadım oynamadım(oynayacak şey bulamadım aslında:) bu yüzden iyileşti,önceleri kıllar çıkarken hep deri altında kalıyordu küçük yumru gibi bende sıkıyordum hep onları,öyle öyle berbat etmiştim bacakları zaten.Gittiğim dermotolog önermişti lazer batığa iyi gelir çözüm kılın çıkmaması demişti,bende sağlam bir yer bulup yaptırmaya başladım şükür işe yaradı sizde de işe yarar umarım. Çok çektim bende bundan 6 sene boyunca batıkları sıka sıka bacakları mahvettim,alışkanlıkta yapıyor sıkmadan duramıyorsun.[/a QUOTE]

sağol canım ya bu arada krem kullandınmı lazerden sonra nemlendirmek için gerek varmı krem kullanmaya ne dersin canım

Back