kızlar buda benim evimin ilk yerleştirlmiş hali bakalım bakalım:)))

bak senin evin cidden hosuma gitmiski ikinci deva fark etmeden yorum yapacaktim:)

ve rica ederim;) evet canim morelini iyi tutmalisin burda cunku, kendi evlerine bakmadan bilmislik yapanlar oluyor arada:) pek kafaya takma onlari:)kendileri asil pek anladiklari yok :D
ayrica mesela soyle goz atarsan onlarin kendi evlerini kk'da, ne demek istedigimi anlarsin:D

ben sızın evınıze bıraz baktımda cok begendım bayıldım hatta her karesınde emek var her sey ınce ınce dusunulmus cok ıyı tasarlanmış.bır gun bende bır sehre tamamen yerlesıp kendıme bı ev alırsam allah o gunlerı bana nasıp ederse bende o tarz bı ev ısterım:))

salon koltuk takımlarımız aynı resimden bakınca da güzel duruyor olduklarını fark ettim ama senin günlük oturma odandaki koltuklarda çok sevimli güle güle kullan eşyacıklarını :)

sagol canım benım :)allah herkesı evınde mutlu etsın:)huzur versın rabbım hepımızın yuvasına sen nerden almıştın kı koltuklarını?bı de salonumu kullanıyorsun günlük oturumda?

Tatlım evin çok hoş ve halılarına özellikle mutfaktakine bayıldımmmmmmmmm acaba nerden almıştın_?

evinizi çookk beğendim maşallah güle güle oturun yalnız köşe takımlarımız aynı bende berjer ve pufda var siz halısınıda almışsınız bellondan bayıldım çookkk güzel olmuş sade ve şık salonda ki kahveli halıda diğer mobilyalara uyum sağlamış maşşallah yine bir zevkli kk hanımı............sağlıklı ve huzur dolu bir yuvanız olur inşallah.............

Ay canım güle güle ve sonsuz mutlulukla otur evinde. Çok beğendim, sende benim gibi evi bellonadan döşemişsin. Salon koltuk takımlarımız aynı bu arada. :52:

Back
X