kızlar buda benim evimin ilk yerleştirlmiş hali bakalım bakalım:)))

esyalar yeni degil sanırım eger yeni evleniyorsan bi kez daha düşün o salon takımını hele de o masayı ve sandalyeleri krem tercih etsen iyi olur o koyu kahveler boğucu cünkü..oturma odan sade güzel ama 2009 2010da evlenenlerin ev modasıydı bu...daha oturmadıysan en aından yemek masanı krem al.o sandalyelerin toz kaplayınca anlarsın beni..güle güle otur gerisi güzel..

canım benım esyalarım yenııı:)))ama oyle dusunmen normal herkes senın sozlerını soyluyor :)))bılmedıklerı bırsey var ben onları bılerek oyle eskı model aldım 70 lerın 80 lerın mobılyaları gıbı:)))bu retro tarzı bır mobılya ama spor tarzda:)))dedım ya tek degılsın herkes senınle aynı dusunuyor salonumla alakalı pek begenılmedı:9:bır de masa konusunda acıkcası ben acık renklı mobılyaların cok basıt durdugunu dusunuyorum.koyu renk olunca daha kalıtelı duruyor gıbı gelıyor bana:))yorumların ıcın tesekkur ederım:6:

oturma odan Bellona sanırım ben de çok beğeniyorum o L koltuğu halıyla uyumu da harika neresi demode onu anlayamadım,
salon içinde mobilyaların güzel biraz renge ihtiyacı var bence, eviniz çok güzel mutlulukla oturun:nazar:

Canım evin hayırlı olsun her şey çok güzel, özellikle oturma odana bayıldım köşe takımı ve halının uyumu çok hoş olmuş. Allah ağız tadıyla oturmayı nasib etsin.

canım allah agız tadıyla oturmayı nasıp etsin...köşe koltuk takımına bayıldım tengarenk kırlentlerle çok ttalı olmuş.eger değiştirme sansın varsa halısını degiştir.çok karışık olmus canım....amam eger sen begendikten sonra sorun değil....:nazar::nazar::nazar:

canım benım esyalarım yenııı:)))ama oyle dusunmen normal herkes senın sozlerını soyluyor :)))bılmedıklerı bırsey var ben onları bılerek oyle eskı model aldım 70 lerın 80 lerın mobılyaları gıbı:)))bu retro tarzı bır mobılya ama spor tarzda:)))dedım ya tek degılsın herkes senınle aynı dusunuyor salonumla alakalı pek begenılmedı:9:bır de masa konusunda acıkcası ben acık renklı mobılyaların cok basıt durdugunu dusunuyorum.koyu renk olunca daha kalıtelı duruyor gıbı gelıyor bana:))yorumların ıcın tesekkur ederım:6:

Canim herkesin yorumunu ciddiye almamani tavsiye ederim,
Çünkü bazıları gerçekten hiç bir şeyden anladiklari olmadığı gibi
Kendi tuaf renklerle kurdukları luna parklı evleri ile kiyasliyor olmalı:27:

Ben evini çok begendim, eyer gözden kacirmadiysam zadece salon masan eksik gibi..
Güle güle, huzurla oturun güzel evinizde.

Canim herkesin yorumunu ciddiye almamani tavsiye ederim,
Çünkü bazıları gerçekten hiç bir şeyden anladiklari olmadığı gibi
Kendi tuaf renklerle kurdukları luna parklı evleri ile kiyasliyor olmalı:27:

Ben evini çok begendim, eyer gözden kacirmadiysam zadece salon masan eksik gibi..
Güle güle, huzurla oturun güzel evinizde.

tesekkur ederım sagol bana moral verdın:))yemek masam var ama resmını cekmemıstım bugun cekıp koymayı dusunuyorum kısmet olursa:12:

oturma odan Bellona sanırım ben de çok beğeniyorum o L koltuğu halıyla uyumu da harika neresi demode onu anlayamadım,
salon içinde mobilyaların güzel biraz renge ihtiyacı var bence, eviniz çok güzel mutlulukla oturun:nazar:

evet bellonadan aldım aslında oturma odası almayı dusunmuyordum tayıncıyım sadece salon yapacaktım tek oda:16:ama bu köseyı cok begendım aldım ıste son anda :1:hep orda oturuyoruz zaten ıkı kısıyız saolnu ısıtmak ta zor oluyo.hem oturma odasını temızlemek daha kolay.ıste salonda daha 1 kez bıle kullanılmadı.zaten bu sehırde kımımız kımsemız yok.salon oylece duruyo kapısı kıtlı.:5:

bak senin evin cidden hosuma gitmiski ikinci deva fark etmeden yorum yapacaktim:)

ve rica ederim;) evet canim morelini iyi tutmalisin burda cunku, kendi evlerine bakmadan bilmislik yapanlar oluyor arada:) pek kafaya takma onlari:)kendileri asil pek anladiklari yok :D
ayrica mesela soyle goz atarsan onlarin kendi evlerini kk'da, ne demek istedigimi anlarsin:D

Son düzenleyen: Moderatör:
salon koltuk takımlarımız aynı resimden bakınca da güzel duruyor olduklarını fark ettim ama senin günlük oturma odandaki koltuklarda çok sevimli güle güle kullan eşyacıklarını :)

Back
X