- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
- Konu Sahibi idaretentrannsparan
özellikle oturma odasını çok beğendim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esyalar yeni degil sanırım eger yeni evleniyorsan bi kez daha düşün o salon takımını hele de o masayı ve sandalyeleri krem tercih etsen iyi olur o koyu kahveler boğucu cünkü..oturma odan sade güzel ama 2009 2010da evlenenlerin ev modasıydı bu...daha oturmadıysan en aından yemek masanı krem al.o sandalyelerin toz kaplayınca anlarsın beni..güle güle otur gerisi güzel..
canım benım esyalarım yenııı:)))ama oyle dusunmen normal herkes senın sozlerını soyluyor :)))bılmedıklerı bırsey var ben onları bılerek oyle eskı model aldım 70 lerın 80 lerın mobılyaları gıbı:)))bu retro tarzı bır mobılya ama spor tarzda:)))dedım ya tek degılsın herkes senınle aynı dusunuyor salonumla alakalı pek begenılmedıbır de masa konusunda acıkcası ben acık renklı mobılyaların cok basıt durdugunu dusunuyorum.koyu renk olunca daha kalıtelı duruyor gıbı gelıyor bana:))yorumların ıcın tesekkur ederım
![]()
Canim herkesin yorumunu ciddiye almamani tavsiye ederim,
Çünkü bazıları gerçekten hiç bir şeyden anladiklari olmadığı gibi
Kendi tuaf renklerle kurdukları luna parklı evleri ile kiyasliyor olmalı
Ben evini çok begendim, eyer gözden kacirmadiysam zadece salon masan eksik gibi..
Güle güle, huzurla oturun güzel evinizde.
oturma odan Bellona sanırım ben de çok beğeniyorum o L koltuğu halıyla uyumu da harika neresi demode onu anlayamadım,
salon içinde mobilyaların güzel biraz renge ihtiyacı var bence, eviniz çok güzel mutlulukla oturun![]()
biraz boş gibi ama zamanla dolar :)
oturma odana halına bayıldım güle güle oturun :)[canım sımdı bu evın ılk yerlesmıs halı sımdı daha fazla esya var baska fotolarda eklıcem inş![]()
Eki Görüntüle 892277 Eki Görüntüle 892276 Eki Görüntüle 892271 Eki Görüntüle 892270 Eki Görüntüle 892278 Eki Görüntüle 892279 Eki Görüntüle 892280 Eki Görüntüle 892277 Eki Görüntüle 892276 Eki Görüntüle 892271 Eki Görüntüle 892270 Eki Görüntüle 892278 Eki Görüntüle 892279 Eki Görüntüle 892280 :26::26:
![]()