- 14 Ekim 2012
- 5.702
- 12.324
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun canım, büyük ihtimalle gebeliğin çok erken dönemlerindesin. netleştirmek için kan testi yaptır istersenKızlar bu test pozitif mi ilk 5 dk içinde çıktı
Merhaba ben de bugün test yaptım ama emin olamadım bana da yardımcı olabilir misiniz?
Çok tşk ederim ben çok şaşkınım Allah herkesin gönlüne göre versin...bence sen de hamilesin arkadaşım soluk da olsa bi çizgi görünüyo ama yine de kan testi yaptır için rahat etsin, darısı bizlerin başına inşallah:)
Hayırlı olsun. Çizgi belli oluyor :)Kızlar bu test pozitif mi ilk 5 dk içinde çıktı
Minstrel ve chek her ikinizi de tebrik ederim aramıza hoşgeldiniz. Allah hayırlı ve sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah
tebriklerMerhaba ben de bugün test yaptım ama emin olamadım bana da yardımcı olabilir misiniz?
Ben daha inanmıyorum :) bu akşam bir daha yapıcam eğer aynı çıkarsa yarın kan vericem:)
Tebrik ederim kan tahlili yaptın mı :)
tebrikler
hayirli ugurlu olsunnn
Minstrel ve chek her ikinizi de tebrik ederim aramıza hoşgeldiniz. Allah hayırlı ve sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah
Hanımlar malesef dün kanamam oldu hemen doktora gittim beta hcg istedi tekrar düşüş vardı Kimyasal gebelikmiş
inşallah canımmm(inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsın