Sizce hamilelik olabilir mi???

Eklentiler

• IMG_8307.jpeg
    IMG_8307.jpeg
    51,5 KB · Görüntüleme: 20
İnşallah kan verir test yaparsan haber ver canım inşallah güzel sonuçlar alırsın😍
Bu da erken olan sanırım kimyasal yine koyulaşma yok bu testler de zaten kalitesiz bir şey bu erken olan artimed daha net göstermişti bu çok bilinir bir marka değil silinik gösterip duruyor

Eklentiler

• IMG_8317.jpeg
    IMG_8317.jpeg
    78,4 KB · Görüntüleme: 15
Hayalet çizgi gibi görünüyor sanki. İnşallah istediğiniz gibi olur her şey☺
İnşaallah canım bu artimedin kaset testi erkenini dün yapmıştım artimedin böyle çıkmıştı ama bugün ve dün başka marka test ile yaptım çok silik çıktı marka da kaliteli değil ismini de ilk kez duydum gördüm başka marka ile de ileri de yaparım adet günüm gelsin de 🥰

Eklentiler

• IMG_8236.jpeg
    IMG_8236.jpeg
    244,8 KB · Görüntüleme: 17
İnşaallah canım bu artimedin kaset testi erkenini dün yapmıştım artimedin böyle çıkmıştı ama bugün ve dün başka marka test ile yaptım çok silik çıktı marka da kaliteli değil ismini de ilk kez duydum gördüm başka marka ile de ileri de yaparım adet günüm gelsin de 🥰
Bu artımed yalancı pozitif çıkarıyor. Ben de prodoctor almıştım internetten 3 tanesi çift çizgi oldu ve bariz belliydi kan verdim hemen ve negatif çıktı. Senin bata kaç kaldı ☺

Bu artımed yalancı pozitif çıkarıyor. Ben de prodoctor almıştım internetten 3 tanesi çift çizgi oldu ve bariz belliydi kan verdim hemen ve negatif çıktı. Senin bata kaç kaldı ☺
14 gün var daha

Yok benim şüphelerim vardı ve adet dönemim de diğer aylara göre farklı idi evde ki testi yaptım direk koyu çıktı bende şaşırdım o yüzden konuyu da açtım sonra başka marka test ile dene dediler denedim onda da silik de olsa çıktı
Oo senin zaten şu an çıkmaması normal. Benim 4 kaldı. Sen benden de sabırsızmışsın😅

Yok benim şüphelerim vardı ve adet dönemim de diğer aylara göre farklı idi evde ki testi yaptım direk koyu çıktı bende şaşırdım o yüzden konuyu da açtım sonra başka marka test ile dene dediler denedim onda da silik de olsa çıktı
Aa geç döllenme olabilir. Kan testi vermiş miydiniz

X