- 8 Ağustos 2024
- 208
- 102
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetime baya var gecikme olmadan vermem boş yere heveslenmek istemiyorumKan versen hem için rahat olur bence karmaşık bir hal oldu galiba
Şimdi yaptım aynı yineBelki geç döllenme falan mı oldu acaba, bence bu yarın yine aynı markadan sabah yap koyulaşacak mı ona bak ona göre de kan ver
Bu da kaset de olanBelki geç döllenme falan mı oldu acaba, bence bu yarın yine aynı markadan sabah yap koyulaşacak mı ona bak ona göre de kan ver
Yarın başka marka alacağım aç karnına da onu denerim onda da gözükürse artık adet dönemimi beklerim gecikme vs olursa kan veririm yoksa kimyasaldır falanBence şimdi yapmayın daha fazla, yarın ilk idrarla yaparsanız daha net görürsünüz
Kaset de yok demiştim ya sence var mıBence şimdi yapmayın daha fazla, yarın ilk idrarla yaparsanız daha net görürsünüz
Bence hamilesin canım bu kadar test yanıltmaz benceAdetime baya var gecikme olmadan vermem boş yere heveslenmek istemiyorum
Aç karın yapmanız önemli değil, ilk idrar ile yapmanız gerekiyor. Ya da ilerleyen saatlerde sıvı alımı yapmadan deneyinYarın başka marka alacağım aç karnına da onu denerim onda da gözükürse artık adet dönemimi beklerim gecikme vs olursa kan veririm yoksa kimyasaldır falan
İnşaallah hayırlısı ile bekliyorumBence hamilesin canım bu kadar test yanıltmaz bence
Görünüyor bence çok silik testteKaset de yok demiştim ya sence var mı
Kaç defa oldu kimyasal?Bence hamilesin canım bu kadar test yanıltmaz bence
Hm tamam o zaman öyle yaparım canımAç karın yapmanız önemli değil, ilk idrar ile yapmanız gerekiyor. Ya da ilerleyen saatlerde sıvı alımı yapmadan deneyin
2 kez oldu 10 üstüne çıkmadı kan da adet öncesi ya da sonra fazla lekelenmelerim oluyordu doktora gittim hormonlarım vs temiz çıktı ilaç verdi 3 ay kullan sonra bırak dedi çok şükür geçen ay da bu ay da lekelenme durdu 3 ay sonra yine olursa kürtaj yapacağım dedi et beni mi ne alacakmışKaç defa oldu kimyasal?
İnşaallah hayırlısı ise bu sefer yanılmamGörünüyor bence çok silik testte
Peki gebelik oluşursa mesela et beni için kürtaj yapatmı acaba2 kez oldu 10 üstüne çıkmadı kan da adet öncesi ya da sonra fazla lekelenmelerim oluyordu doktora gittim hormonlarım vs temiz çıktı ilaç verdi 3 ay kullan sonra bırak dedi çok şükür geçen ay da bu ay da lekelenme durdu 3 ay sonra yine olursa kürtaj yapacağım dedi et beni mi ne alacakmış
Hiç bilmiyorum ki o konu hakkında bir şey demedi sadece ilaç gebe olmana engel değil dedi İnşaallah ilaç fayda eder de bırakınca lekelenmelerim dururPeki gebelik oluşursa mesela et beni için kürtaj yapatmı acaba
İnşallah kan verir test yaparsan haber ver canım inşallah güzel sonuçlar alırsınHiç bilmiyorum ki o konu hakkında bir şey demedi sadece ilaç gebe olmana engel değil dedi İnşaallah ilaç fayda eder de bırakınca lekelenmelerim durur
İnşallah canım İnşaallahİnşallah kan verir test yaparsan haber ver canım inşallah güzel sonuçlar alırsın