- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Tutma kendini tekrar yap, ben de yapardım ama sadece 1 tane testim varBenim de ilk yaptığımda tertemiz 2 3 saat sonta yalancı çizgi çıkıyor kuruma çizgisi
Labo da başıma geldi ve birkaç markada daha
Şimdi bunda böyle çılgım pembeler görünce acabaaaa mı dedim yerleşme mi yaşadım falan
Nasip yaa yarın kendimi tutamazsam bi daha yapıcam
Hmm hayırlısı olsun canım olabilir sen şansını dene tekrarCanım günüm geçmedi daha 7 gün var ama ben 6 gündür lekelenme yaşıyorum çok az kahverengi
şu yerleşme dedikleri mi diye şüphelendimadetim biteli 10 gün olmuştu başladı lekeler yeni bitti
O yüzden yaptım
Tutma kendini tekrar yap, ben de yapardım ama sadece 1 tane testim varinşallah yarın çıkar canım
Aminn canımKız hep kendime yeniliyorum zaten inşallah sende de bendede vardır bende 12 aydır bekliyorum 8 ay korunduk 20 aylık evliyim keşke hiç korunmasaydık
Aminn canımBen de 27 aydır evliyiz 9 ay korunduk 18 aydır da bekliyorum ben de diyorum keşke korunmasaydık hiç, şimdi eğer olursa doğumdan sonra 40 ım çıkar çıkmaz denemeye devam diyorum eşme, eşim de diyor ki sen bu hırsla 10 tane doğurursun
Cnm testin coksa bide akşam yapsan benim hep akşamları daha koyu cikardi
Aminn inşallah canımBende ertelmeyi hiç istemiyorum canım Allah tüm isteyenlere hayırlı zamanda versin inşallah
Yarin da alma ihtimalin varsa yap cnm bende 1 hafta kala öğrendim evde bicok test vardı aynı idrarla en koyu çıkan labaquikti en erken göstermede oydu elinde hangi marka var cnmBir tane testim var bugün eczaneden 2 tane almıştım
Yarın sabah mı yapsam yoksa 11 gibi falan mı
Yarin da alma ihtimalin varsa yap cnm bende 1 hafta kala öğrendim evde bicok test vardı aynı idrarla en koyu çıkan labaquikti en erken göstermede oydu elinde hangi marka var cnm
Bozuk kaymis canim
Kiz benm bozuk testim hic olmadi
Nasik boyle bozuluyor sizinkiler :))
Cnm ben görüyorumBende hep laboonun alıyorım ama şuan elimde ki bilinmedik bi marka big kit one step diye bişey
Yarın tekrar alma durumum olmaz ama eşim farketmeden yapmam lazım yarın da
Bu gece o gelmeden mi yapsam ay bilemedim
Şimdiki hali de bu
Hadi bekliyorum ins guzel haberlerini cnmBiraz uyıcam uyanınca yaparım olmadı
İnşallah hamileyimdir Allahım isteyen herkese tez vakitte nasip etsinn
Cnm ben görüyorum
Ve bu sefer ilk baştan beri çizginin olması beni umutlandırdı ins testte sıkıntı yoktur
Cnm naptin tekrar test yaptinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?