Umarım öyledir çok istiyorum,4 gün sonra evlilik yıldönümüm eşime güzel bir hediye olurdubu sorunun aynısını dün biri daha sormuştu bugün kan verdi daha sonuç belli değil. ben pozitif olduğunu düşünmüştüm ama şimdi tekrar aynı soruyu görünce anlıyorum ki testin orasında kırmızılık olabiliyormuş. umarım ikinizin de pozitiftir
Ya bilmiyorum 1 yıldır test yapıyorum her zamanda içini açarım ,ilk defa böyle bişey geldi başıma ve bugün rüyamda testimin pozitif olduğunu gördüm o yüzden taktım kafaya valla ne olacaksa olsun artıkBana bozuk gibi geldi test, umarım vardır ama
Bir tane daha alıp sabah ilk idrarınızla yapsanızaYa bilmiyorum 1 yıldır test yapıyorum her zamanda içini açarım ,ilk defa böyle bişey geldi başıma ve bugün rüyamda testimin pozitif olduğunu gördüm o yüzden taktım kafaya valla ne olacaksa olsun artık
Hayırlısı olsun ne diyelim,kafayı yemezsek iyiBen de gördüm daha önce bunu hatta ilk defa gördüğüm için pozitife yormuştum. Ama maalesef değildi. Sonrasında birkaç kere yine denk geldim. Bazı testlerin o kısmında boya birikebiliyor
Valla ben de daha 3 aydır deniyorum, testlerde türlü türlü şey gördüm. Piyasadaki testler hep sorunluHayırlısı olsun ne diyelim,kafayı yemezsek iyi
Bende yıkadım şimdi testi yinede gitmedi o kırmızı çizgi yaValla ben de daha 3 aydır deniyorum, testlerde türlü türlü şey gördüm. Piyasadaki testler hep sorunlu
Yada direk gidip kan mı versem gerçekten şunlara para vermekten yoruldumBir tane daha alıp sabah ilk idrarınızla yapsanıza
Adet gününüzün geçmesini beklemek en iyisi olur ya bence, testlere de güven olmuyor. Çünkü kanda negatif görüp adet geçtikten sonra pozitif görenler var :)Yada direk gidip kan mı versem gerçekten şunlara para vermekten yoruldum
En garantisi kan testi gerçekten. Sizin bata kaç gün var?Yada direk gidip kan mı versem gerçekten şunlara para vermekten yoruldum
3 gün varEn garantisi kan testi gerçekten. Sizin bata kaç gün var?
3 gün kala düşük de olsa bir değer çıkar ama bence bat gününü bekleyin. Ben geçen ay bata 2 gün kala kan testi verdim negatifti. Adet olana kadar acaba yükselir mi erken mi yaptım diye kafamda kurup durdum3 gün var
Cevap geldimi o kişidenbu sorunun aynısını dün biri daha sormuştu bugün kan verdi daha sonuç belli değil. ben pozitif olduğunu düşünmüştüm ama şimdi tekrar aynı soruyu görünce anlıyorum ki testin orasında kırmızılık olabiliyormuş. umarım ikinizin de pozitiftir
Amin inşallahyazmış etiketlemediği için bildirim gelmemiş. negatif çıkmış kan testi ama hala gecikmesi devam ediyormuş. Rabbim isteyen herkese nasip etsin