Cizgi net gorunuyor canım iyisallah vardırTestin içini de attım canım ona da bakar mısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cizgi net gorunuyor canım iyisallah vardırTestin içini de attım canım ona da bakar mısın
Evet canım onu da denedim gözlerim acıdı hattaTestin arkasına flaş tutup bak istersen öyle daha belirgin oluyor diyorlar
İnşallah canım prodoctor yanıltmaz umarımCizgi net gorunuyor canım iyisallah vardır
Bana denk gelmişti hem de yaptığım ilk gebelik testiydi baya baya çizgi çıkmıştı tabi hemen koşa koşa kan vermeye gittim ve sonuç hüsranBen artı med de hiç sorun yaşamadım yani yalancı pozitif vermedi hep negatifti en sonunda adet oldum zaten :'))
O daha iyi diyorlarİnşallah canım prodoctor yanıltmaz umarım
Hemen mi çıktı canım yarın sanah tekrar yapacaksin dimiTestin içini de attım canım ona da bakar mısın
Fotoğraf çekene kadar biraz zaman geçmiştir pek dikkat etmedim zamanına canım. Yarın ya da cuma tekrarlarımHemen mi çıktı canım yarın sanah tekrar yapacaksin dimi
İlk on dakika önemli canım resmi cekemesende bak muhakkakFotoğraf çekene kadar biraz zaman geçmiştir pek dikkat etmedim zamanına canım. Yarın ya da cuma tekrarlarım
Canım prodoctor mu bi test?Kızlar bugün testi tekrarladım ilk idrarla yapamadım sadece. İlk başta yatay çizgiler oluştu sonrasında kontrol çizgisine yakın silik gölge çıktı test mi bozuk acaba siz de bakar mısınız Arzu_Azra ve diğer kızlar
Silik var görüyorum ama biraz dağılmış gibi daha net resim çekme şansın var mıKızlar bugün testi tekrarladım ilk idrarla yapamadım sadece. İlk başta yatay çizgiler oluştu sonrasında kontrol çizgisine yakın silik gölge çıktı test mi bozuk acaba siz de bakar mısınız Arzu_Azra ve diğer kızlar
Evet prodoctor canımCanım prodoctor mu bi test?
Yakından çekmeye çalıştıkça bulanıklaşıyor bu şekilde uzaktan çekince de belli olmuyorSilik var görüyorum ama biraz dağılmış gibi daha net resim çekme şansın var m
Normalde bu test pek.kuruma çizgisi çıkarmıyor inşallah vardır canım yaYakından çekmeye çalıştıkça bulanıklaşıyor bu şekilde uzaktan çekince de belli olmuyor
ben bi çizgi göremedim ki
aynı benim yaptıgım teste benzemiş sanki arkadaşların dediği gibi ya bozuk ya mürekkebi akmış kan testin ne zaman çıkıyor çıktıgında buraya da yaz canım sonucuEki Görüntüle 3511444 Kızlar ben geciktim 7 gün testimin birincisi çok silik çıktı ikincisi de bh şekilde kan verdim o çıkana kadar da böyle bişi yaptım anlayamadım ama
Yarına çıkacak canım markası da freelydi iyi dendiği için almıştımaynı benim yaptıgım teste benzemiş sanki arkadaşların dediği gibi ya bozuk ya mürekkebi akmış kan testin ne zaman çıkıyor çıktıgında buraya da yaz canım sonucu
Bozuk gibi duruyor canım kan sonucun çıkınca etiketle inşallah vardırEki Görüntüle 3511444 Kızlar ben geciktim 7 gün testimin birincisi çok silik çıktı ikincisi de bh şekilde kan verdim o çıkana kadar da böyle bişi yaptım anlayamadım ama
İnşallah canım kaset test yaptım onda bir şey çıkmadıNormalde bu test pek.kuruma çizgisi çıkarmıyor inşallah vardır canım ya
Bende 5 gün kala yaptım sizce var mı kızlarKızlar pazartesi bata 5 gün kala ve bugün bat 3 gün kala prodoctor erken gebelik testi yaptım. Fotoğrafta üstteki eski alttaki bugün yaptığım. Sizce fark var mı ?