tatlım ilgilenip uzun uzun cevap verdiğin için teşekkür ederim galiba öyle yapacağım bu arada besleyici derken senin tavsiye edebileceğin bakımlar var mı? ben dün gece mecitefendi yağı sürdüm uçlarına, diplere de karanfil sulu bakımdan sürdüm bugün yıkadım başka ne yapmalıyım? sinameki falan sa yapıyorum arada bana gliserinli su yaramadı ben de lorealin bi bakımını aldım ama o da ağırlaştırdı2 ayda 5 kere saçını boyatmışın zaten bence bi kaç ay dha bekle öyle boyat saçlarını
hemen boyatırsan sacların cok yıpranır .
yıpranmışta . bekle biraz saçın kendine gelsin
yumuşaklık veren ve parlak gösteren bakım kremlerinden kullan
bu saçına gayet iyi gelir .
Besleyicilerde kullanabilirsin.
hem saçın biraz dha uzar dipleride gelir.
Hem bence saçının durumu o kadrda kötü degil yani .
Dolaşırsın ne var saçlarında
ben bi dha boyatmak için biraz daha bekle derim .
Saçların biraz uzadıktan sora güzel bi şekilde saçlarınıda kestirirsin.
sonrada boyatrsın.
Benim fikrim bi canım genede sen bilirsin. ama emin ol saçının dısarı çıkılamıycak kadar kötü bi durumu yok.
Biraz bakım yaparsan saçlarında kendine gelicektir .
Güzel saçlı günlereeeeeeeee
tatlım ilgilenip uzun uzun cevap verdiğin için teşekkür ederim galiba öyle yapacağım bu arada besleyici derken senin tavsiye edebileceğin bakımlar var mı? ben dün gece mecitefendi yağı sürdüm uçlarına, diplere de karanfil sulu bakımdan sürdüm bugün yıkadım başka ne yapmalıyım? sinameki falan sa yapıyorum arada bana gliserinli su yaramadı ben de lorealin bi bakımını aldım ama o da ağırlaştırdı
bn avonun saç uçları için (kırık) onarıcı serumunu tavsiye ederim çok güzel. saç kırıların için çok iyi geliyo
hem çok güzel kokuyor hemde saçları yumuşatıp parlaklastrıyor.
Daha natural bi öneri ; zeytin yağı, badem yağı ve susam yagını kase gibi bişeyin içinde karıştır.
miktarlarını sacının yoğunluguna göre yetcek biçimde aynı oranda ayrlarsın sen .
istege göre içine bir kaç tane karanfil atabilrsın (bn oyle yapıyorum) .
çok sık olmamak şartıyla . uygula . bn ayda 2 kez yapıyorum .
1-2 saat beklet ve sonra durula . yumuşacık oluyo saçların .
Şimdilik aklıma gelen bunlar tatlım . bn gene aklıma geldikçe sana yazarım.
dene bak bunları
öptümmm
saol tatlım öyle yapayım ya valla kalmayacak sonra saçım ama işte benim ve birçok kişinin sıkıntısı ısı vermeden saçı şekillendirememek..yukarıda görülüo işte saçlarım bu banyodan sonra nemliyken ki hali malesef ısı vermeden şekle girmiyor böyle de çıkınca içim rahat etmiyor keşke fönsüz şekle girse en azından ya dümdüz olsaydı ya da kıvırcık böyle çok şekilsiz ne olduğu belli değil dalgalı desen değil, kıvırcık desen değil düz desen hiç değil o yüzden ben sürekli fön ya da maşa yapmak zorunda kalıyorum ama böyle devam edersem şekil verecek saçlarım kalmayacak ben tutmalıyım kendimi dokunmamalıyım en azından birkaç ay...
oh ne güselmiş kıskandım saçlarını:9 bu dediğin avonun ürünü advance techniques' miydi neydi hani küçük cam bi şişe kırık saç uçları için olan' mı? o ise ben ondan kullandım evet fena değil kırıkları onarmıyor ama banyodan sonra nemli saçlarıma sürdüğümde yumuşak yapıyordu yeni bitti saylır ama kuruyken sürdüğümde yapış yapış oluyordoğru söylüyosun cnm şekillendirmen zor oluyodur sende haklısın.
sen o dedegim avonun ürünü kesnlkle kullanmalısın o zaman.
benim saclarımda tam aksine dokunsam şekil alıyo ve uzun. bn zaten düzleştrici fln pek
kullanmam ama ihtiyacım olursa direk kuaför. topuz gibi toplayınca maşa yapmış gibi oluyo
duştan cıkınca kurutma makinasıyla kurutursam dümdüz , kendi kurursada hafif dalgalı
oluyo bu yüzden seviyorum saçlarımı
evet boyattıkça daha kötü oluyor ya haklısın canımSen yıpranma görmemişsin :)
bence kötü gözükmüyor saçlarının rengi de çok doğal duruyor
kullanılmıcak gibi değil yani.
Şuan boyama emin ol şuankinden daha ii olmucağı kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?