• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar bu saç iflah olur mu ayrıca hangi renge ve ne zaman boyasam????

altamiano

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2011
297
11
118
Ankara
merhaba arkadaşlar ben 2 ay içerisinde saçımda değişiklik yapacağım diye 5 defa saçlarımı boyadım ama hala istediğim gibi olmadı bir defa daha boyamak istiyorum bu saçlarla dolaşmak istemiyorum çünkü sizce hangi renge boyamalıyım ayrıca sizce boyamalı mıyım saçım yanacak diye çok korkuyorum hangi boya ile boyasam yanmaz? çok sordum evet ama çaresizim mağdurum da mağdurum:)
$SDC14769.jpg

bende sacımı acacam diye boyadım boyadım şimdi pişmanım neyle boyarsan boya yanmışsa devam eder yanmaya kendi saçını beklesen daha iyi olur şimdilik bıraktım bende bakım yapıorum 2 ay sonra boyuycamm:40::40:

kend saçlarımı beklemek bir ömür ister o zamana kadar bu saçlarla dolaşamak istemiyorum:( çok üzgünüm ne güzel 1 yıl boyamamıştım saçlarımı sonra kafam est gittim boyattım..olmadı yine boyattım..olmadı yine yine derken saçlarım bu hale geldi ayrıca saçlarımdan bakım eksik olmaz sürekli bakımlıdır saçlarım of ya salak kafam nasıl kızıyorum kendime:2:

2 ayda 5 kere saçını boyatmışın zaten bence bi kaç ay dha bekle öyle boyat saçlarını
hemen boyatırsan sacların cok yıpranır .
yıpranmışta . bekle biraz saçın kendine gelsin
yumuşaklık veren ve parlak gösteren bakım kremlerinden kullan
bu saçına gayet iyi gelir .
Besleyicilerde kullanabilirsin.
hem saçın biraz dha uzar dipleride gelir.
Hem bence saçının durumu o kadrda kötü degil yani .
Dolaşırsın ne var saçlarında :40:
ben bi dha boyatmak için biraz daha bekle derim .
Saçların biraz uzadıktan sora güzel bi şekilde saçlarınıda kestirirsin.
sonrada boyatrsın.:71:
Benim fikrim bi canım genede sen bilirsin. ama emin ol saçının dısarı çıkılamıycak kadar kötü bi durumu yok.
Biraz bakım yaparsan saçlarında kendine gelicektir .
Güzel saçlı günlereeeeeeeee :66: :71:

2 ayda 5 kere saçını boyatmışın zaten bence bi kaç ay dha bekle öyle boyat saçlarını
hemen boyatırsan sacların cok yıpranır .
yıpranmışta . bekle biraz saçın kendine gelsin
yumuşaklık veren ve parlak gösteren bakım kremlerinden kullan
bu saçına gayet iyi gelir .
Besleyicilerde kullanabilirsin.
hem saçın biraz dha uzar dipleride gelir.
Hem bence saçının durumu o kadrda kötü degil yani .
Dolaşırsın ne var saçlarında :40:
ben bi dha boyatmak için biraz daha bekle derim .
Saçların biraz uzadıktan sora güzel bi şekilde saçlarınıda kestirirsin.
sonrada boyatrsın.:71:
Benim fikrim bi canım genede sen bilirsin. ama emin ol saçının dısarı çıkılamıycak kadar kötü bi durumu yok.
Biraz bakım yaparsan saçlarında kendine gelicektir .
Güzel saçlı günlereeeeeeeee :66: :71:
tatlım ilgilenip uzun uzun cevap verdiğin için teşekkür ederim galiba öyle yapacağım bu arada besleyici derken senin tavsiye edebileceğin bakımlar var mı? ben dün gece mecitefendi yağı sürdüm uçlarına, diplere de karanfil sulu bakımdan sürdüm bugün yıkadım başka ne yapmalıyım? sinameki falan sa yapıyorum arada bana gliserinli su yaramadı ben de lorealin bi bakımını aldım ama o da ağırlaştırdı

tatlım ilgilenip uzun uzun cevap verdiğin için teşekkür ederim galiba öyle yapacağım bu arada besleyici derken senin tavsiye edebileceğin bakımlar var mı? ben dün gece mecitefendi yağı sürdüm uçlarına, diplere de karanfil sulu bakımdan sürdüm bugün yıkadım başka ne yapmalıyım? sinameki falan sa yapıyorum arada bana gliserinli su yaramadı ben de lorealin bi bakımını aldım ama o da ağırlaştırdı

bn avonun saç uçları için (kırık) onarıcı serumunu tavsiye ederim çok güzel. saç kırıların için çok iyi geliyo
hem çok güzel kokuyor hemde saçları yumuşatıp parlaklastrıyor.
Daha natural bi öneri ; zeytin yağı, badem yağı ve susam yagını kase gibi bişeyin içinde karıştır.
miktarlarını sacının yoğunluguna göre yetcek biçimde aynı oranda ayrlarsın sen .
istege göre içine bir kaç tane karanfil atabilrsın (bn oyle yapıyorum:1:) .
çok sık olmamak şartıyla . uygula . bn ayda 2 kez yapıyorum .
1-2 saat beklet ve sonra durula . yumuşacık oluyo saçların .
Şimdilik aklıma gelen bunlar tatlım . bn gene aklıma geldikçe sana yazarım.
dene bak bunları :D
öptümmm:71:

bn avonun saç uçları için (kırık) onarıcı serumunu tavsiye ederim çok güzel. saç kırıların için çok iyi geliyo
hem çok güzel kokuyor hemde saçları yumuşatıp parlaklastrıyor.
Daha natural bi öneri ; zeytin yağı, badem yağı ve susam yagını kase gibi bişeyin içinde karıştır.
miktarlarını sacının yoğunluguna göre yetcek biçimde aynı oranda ayrlarsın sen .
istege göre içine bir kaç tane karanfil atabilrsın (bn oyle yapıyorum:1:) .
çok sık olmamak şartıyla . uygula . bn ayda 2 kez yapıyorum .
1-2 saat beklet ve sonra durula . yumuşacık oluyo saçların .
Şimdilik aklıma gelen bunlar tatlım . bn gene aklıma geldikçe sana yazarım.
dene bak bunları :D
öptümmm:71:

saol tatlım öyle yapayım ya valla kalmayacak sonra saçım ama işte benim ve birçok kişinin sıkıntısı ısı vermeden saçı şekillendirememek..yukarıda görülüo işte saçlarım bu banyodan sonra nemliyken ki hali malesef ısı vermeden şekle girmiyor böyle de çıkınca içim rahat etmiyor keşke fönsüz şekle girse en azından ya dümdüz olsaydı ya da kıvırcık böyle çok şekilsiz ne olduğu belli değil dalgalı desen değil, kıvırcık desen değil düz desen hiç değil o yüzden ben sürekli fön ya da maşa yapmak zorunda kalıyorum ama böyle devam edersem şekil verecek saçlarım kalmayacak ben tutmalıyım kendimi dokunmamalıyım en azından birkaç ay...

saol tatlım öyle yapayım ya valla kalmayacak sonra saçım ama işte benim ve birçok kişinin sıkıntısı ısı vermeden saçı şekillendirememek..yukarıda görülüo işte saçlarım bu banyodan sonra nemliyken ki hali malesef ısı vermeden şekle girmiyor böyle de çıkınca içim rahat etmiyor keşke fönsüz şekle girse en azından ya dümdüz olsaydı ya da kıvırcık böyle çok şekilsiz ne olduğu belli değil dalgalı desen değil, kıvırcık desen değil düz desen hiç değil o yüzden ben sürekli fön ya da maşa yapmak zorunda kalıyorum ama böyle devam edersem şekil verecek saçlarım kalmayacak ben tutmalıyım kendimi dokunmamalıyım en azından birkaç ay...

doğru söylüyosun cnm şekillendirmen zor oluyodur sende haklısın.
sen o dedegim avonun ürünü kesnlkle kullanmalısın o zaman.
benim saclarımda tam aksine dokunsam şekil alıyo ve uzun. bn zaten düzleştrici fln pek
kullanmam ama ihtiyacım olursa direk kuafö:52::28:r. topuz gibi toplayınca maşa yapmış gibi oluyo
duştan cıkınca kurutma makinasıyla kurutursam dümdüz , kendi kurursada hafif dalgalı
oluyo bu yüzden seviyorum saçlarımı:69:

Sen yıpranma görmemişsin :)
bence kötü gözükmüyor saçlarının rengi de çok doğal duruyor
kullanılmıcak gibi değil yani.
Şuan boyama emin ol şuankinden daha ii olmucağı kesin.

doğru söylüyosun cnm şekillendirmen zor oluyodur sende haklısın.
sen o dedegim avonun ürünü kesnlkle kullanmalısın o zaman.
benim saclarımda tam aksine dokunsam şekil alıyo ve uzun. bn zaten düzleştrici fln pek
kullanmam ama ihtiyacım olursa direk kuafö:52::28:r. topuz gibi toplayınca maşa yapmış gibi oluyo
duştan cıkınca kurutma makinasıyla kurutursam dümdüz , kendi kurursada hafif dalgalı
oluyo bu yüzden seviyorum saçlarımı:69:
oh ne güselmiş kıskandım saçlarını:9 bu dediğin avonun ürünü advance techniques' miydi neydi hani küçük cam bi şişe kırık saç uçları için olan' mı? o ise ben ondan kullandım evet fena değil kırıkları onarmıyor ama banyodan sonra nemli saçlarıma sürdüğümde yumuşak yapıyordu yeni bitti saylır ama kuruyken sürdüğümde yapış yapış oluyor

Sen yıpranma görmemişsin :)
bence kötü gözükmüyor saçlarının rengi de çok doğal duruyor
kullanılmıcak gibi değil yani.
Şuan boyama emin ol şuankinden daha ii olmucağı kesin.
evet boyattıkça daha kötü oluyor ya haklısın canım:(((

Canım sana sadece ve sadece Gliss'in siyah şampuan serisini öneriyorum. O kadar güzel ki.. Çok yıpranmış saçlara 3 kat keratinle bakım yapıyor!

ben de duydum bu gliss' in siyah saç bakım setini olmazsa deneyeyim ama evde bir ton şampuan birikti ne duyduysam aldım:) bunlar bitnce alayım bari:))

Back