• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu KIZLAR BU OTURMAQ GRUPLARININ HANGİSİ GÜZEL SİZCE.....bi bakın

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
aldım kızlar 2. yi benim girmediğim bi odada olacağı için oturma grubu pek önemli değil kullanışlı olması görüntüsü hoş olsun yeter :) misafirodamda olacak :)

merhaba kızlar bende bırsey sormak istıyorum koltuk kollarını derı alsam kullanıslı olurmu resımler vereyım koltugun kolları aynı istıyorum renk olarak degısık istıyorum

Eklentiler

• $koltuk.webp
    $koltuk.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 50
  • $.-0011.webp
    $.-0011.webp
    18 KB · Görüntüleme: 51
merhaba kızlar bende bırsey sormak istıyorum koltuk kollarını derı alsam kullanıslı olurmu resımler vereyım koltugun kolları aynı istıyorum renk olarak degısık istıyorum

selam bana deri koltuk başı alma dediler birşeyle delinir falan diye düşünüyorlar.ama ben çok beğeniyordum aldım hemde hem salon hemde oturma grubumun kendi kumaş kollukları deri.içinde kalmasın derim bizimle bir yaşlanacaklar mı sanki.çocuk eline kesici birşey alıp delse kumaşıda deler deriyide

canım ben hiçbirini beğenmedim.mobilya öyle sık değiştirilecek bişey değil.iyi karar vermek lazım.iyi araştır heryer mobilyacı kaynıyor.bunlara takılma bence tabi yine zevk senin karar senin.benim nacizane fikrim bu

selam bana deri koltuk başı alma dediler birşeyle delinir falan diye düşünüyorlar.ama ben çok beğeniyordum aldım hemde hem salon hemde oturma grubumun kendi kumaş kollukları deri.içinde kalmasın derim bizimle bir yaşlanacaklar mı sanki.çocuk eline kesici birşey alıp delse kumaşıda deler deriyide

canım bencede deri istiyosan al benimde koltuklarımın deri kısımları var hiç bişey olmadı senelerdir.sadece tükenmez kalem lekesi çıkmıyo.dikkat edersen sorun yok bir siliyosun pırıl pırıl.

Back
X