• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu KIZLAR BU OTURMAQ GRUPLARININ HANGİSİ GÜZEL SİZCE.....bi bakın

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
BENCE İKİSİDE PEK HOŞ DEİL.TABİİ ZEVK MESELİ.AMA İKİNCİSİ YANİ FULYA OTURMA GRUBU DİĞERİNE GÖRE DAH İYİ BENCE:kahve:

bilmem tavsiyeden hoşlanırmısın 1 yıllık evliyim bende de abc marka oturma gurubu sondakine çok benziyor eğer evin küçükse misafir odanı da günlük yada sıklıkla kullanmayı düşünüyorsan çok yastıklı ve kadife alma derim eşim her akşam söyleniyor oturma odam çok küçük cam yok sıcak oluyor misafir odasında oturuyoruz yastıkların ortası taşlı ksyıyolar rahat değil diyo kadife de çok yakıyor eğer sık kullanacaksan daha rahat en azından yaslanmalı iki büyük yastıklı bişy al ben aldandım dış görüntüye pişmanım

ikinci daha iyi diğerinden. Ama ben daha çok sade koltuklardan hoşlandığım için iki grup da biraz ağır geldi bana. Tabii ki zevklerimiz farklı olabilir. Ama bence ikisinden birini alacaksan 2. daha güzrl görünüyor.

Annemin aldığı koltuk takımı da bunlara benziyo ve benim hiç hoşuma gitmiyo çünkü çok kaba ve klasik geliyo bana daha spor bişeyler bakabilirsin, bunlardan birini alırsan odanın çok büyük olması lazım çünkü geçekten çok yer kaplıyolar
Yinede ikisi arasında seçim yapacaksan 2. si derim. Şimdiden hayırlı olsun güle güle oturun opuyorumnanaktan

hiç birini tavsıye etmıyorum çünkü süet tarzı bi kumaş kullanılmş oturma yerlerinde acayip iz bırakıyor..oturuyorsun kalkyırosun kirli gibi duruyor.insanın bis üre sonra gerçkten canını sıkmaya başlıyor ve gidip gidip eliyle düzeltesi gelıyor insanı fitil edıyor..görüntü çok hoş ama kullanım koca bir sıfır...

Back
X