- 11 Ağustos 2024
- 88
- 50
- 39
-
- Konu Sahibi sorumvar18
Of evetAnnelik etme, eşek kadar adam iş bulmayı akıl edemiyorsa yol ver gitsin , uğraşma...
memuriyet alimlari borsa mi saniyede bir takip edecek. aksam kafasini bosaltmistir cani istedigi bir an bakacaktirmemuriyet ilanlarına bak diyorum bakacağım dedi sonra akşam bir şeyler izledi ve unuttu, ben hatırlattım.
Yüzüme tokat gibi çarptı neden sürekli bi şeyleri toplama ihtiyacındaysam… Zamanla belli olur zaten değil miSorun var ana sizde rahat vs ellemeyin istediği ilana baksın bakmasın iş bulsun bulmasın salın sizin kriterlerinize uymuyorsa bb diyip geçin oldurmaya çalışmayın
Senin ex ben olabilir miyim hayatımmemuriyet alimlari borsa mi saniyede bir takip edecek. aksam kafasini bosaltmistir cani istedigi bir an bakacaktir
allah allah ya
su darlanmaya hic gelemem. bir exim vardi sohbet olsun diye "bugun kac ilana basvuru yaptin" falan derdi. onun en sevdigi filmi izlemistim bir gün hakkinda konusuruz diye "aa ne guzel. film izleyecek bos vaktin olduysa is basvurusu da yapmissindir" derdi
hiyar agasi
cok itici bence :)
bir insanin sorumsuz oldugunu test etmenin cok fazla yolu var. mesela yarin konusunca haftaya cumartesi icin bir plan yapın hevesli hevesli, ona da bir gorev verin. sen biletleri alirsin/ sen arayip rezarvasyon yaparsin / sen mangali getirirsin / sen öncesinde arar ogrenirsin gibi. plan neyse onceden yapilmasi gereken bir sey iste.Senin ex ben olabilir miyim hayatımama ben de bir kız olarak korkuyorum sorumsuz erkeğe zaman harcamaktan sonuç olarak gelecek düşündüğüm için tanımaya karar verdim o yüzden
+1 ile katılıyorum.bir insanin sorumsuz oldugunu test etmenin cok fazla yolu var.
İş hayatı dediğimiz şey bambaşka bi alan kimse müdahele etmemeli. Uymuyosa yolun başındayken yönünüzü değiştirin. Sizi kırmamak için tamam bakarım deyip geçmiş olabilir, ilgilendiği bir şey olsa siz düşünmeden yapardı zaten. Evliyken bile insan karışamaz bence, çoluk çocuğun varsa oturur plan yaparsın avantaj dezajantajları konuşursun ama karar yine kişiye aittir.Yüzüme tokat gibi çarptı neden sürekli bi şeyleri toplama ihtiyacındaysam… Zamanla belli olur zaten değil mi
Deneyeceğim askım bunu teşekkür ederimbir insanin sorumsuz oldugunu test etmenin cok fazla yolu var. mesela yarin konusunca haftaya cumartesi icin bir plan yapın hevesli hevesli, ona da bir gorev verin. sen biletleri alirsin/ sen arayip rezarvasyon yaparsin / sen mangali getirirsin / sen öncesinde arar ogrenirsin gibi. plan neyse onceden yapilmasi gereken bir sey iste.
sonra hic hatirlatmayin. bakin cumartesi hazir mi, o görevi yapmis mi yoksa coktaaaaan unutmus mu
bu bile fikir verir
Haklısınız çok fazla kontrolcü kişiliğe büründüm ben galiba+1 ile katılıyorum.
İş hayatı dediğimiz şey bambaşka bi alan kimse müdahele etmemeli. Uymuyosa yolun başındayken yönünüzü değiştirin. Sizi kırmamak için tamam bakarım deyip geçmiş olabilir, ilgilendiği bir şey olsa siz düşünmeden yapardı zaten. Evliyken bile insan karışamaz bence, çoluk çocuğun varsa oturur plan yaparsın avantaj dezajantajları konuşursun ama karar yine kişiye aittir.
Kız ben 1,5 senelik evliyim ama 10 senedir tanışıyorum hala yeni yeni huyları çıkıyoHaklısınız çok fazla kontrolcü kişiliğe büründüm ben galibaüç ile altı ay arasında tanır mıyım ki
Kesinlikle ve yeni tanıdığınız bir insana bu kadar müdahaleci davranmanız bu anaçımsı hareketler çekiciliğinizi düşürürYüzüme tokat gibi çarptı neden sürekli bi şeyleri toplama ihtiyacındaysam… Zamanla belli olur zaten değil mi
Ne kadar süredir tanışıyorsunuz? Bir iki davranışla bir insanı çözmek mümkün değil iyice vakit geçirmek lazımKızlar konuştuğum bir çocuk var çok tatlı, çabalı, fiziki olarak da iyi ama problem gözlemlediğim ve kendi de dediği gibi rahat olması. İşten çıkacak haklı çünkü emeği verilmiyor ama memuriyet ilanlarına bak diyorum bakacağım dedi sonra akşam bir şeyler izledi ve unuttu, ben hatırlattım. Bu bence ilerisi için problem ya. Ben mi çok düşünüyorum ? Bi söz vardır başta kasınızı kaldıran şeyler sonda bitirmeye sebep olur diye… Ben abartıyor muyum ? Sorun mu var ?
Daha çıkmamış bile işten bibsakin olun. Hemen evlenecek değildiniz zamana bırakınKızlar konuştuğum bir çocuk var çok tatlı, çabalı, fiziki olarak da iyi ama problem gözlemlediğim ve kendi de dediği gibi rahat olması. İşten çıkacak haklı çünkü emeği verilmiyor ama memuriyet ilanlarına bak diyorum bakacağım dedi sonra akşam bir şeyler izledi ve unuttu, ben hatırlattım. Bu bence ilerisi için problem ya. Ben mi çok düşünüyorum ? Bi söz vardır başta kasınızı kaldıran şeyler sonda bitirmeye sebep olur diye… Ben abartıyor muyum ? Sorun mu var ?
Daha çıkmamış bile işten bibsakin olun. Hemen evlenecek değildiniz zamana bırakın
Kesinlikle ve yeni tanıdığınız bir insana bu kadar müdahaleci davranmanız bu anaçımsı hareketler çekiciliğinizi düşürür
Ay kızlar çok teşekkür ederim ya. Sorun benim aceleci tavrım farkettim. Fikir almasam kesin üstelerdim ben. Zaten ilişki tecrübem yok. Öğreniyorum sizlerdenFlört evresinde bunları konuşmak sizi sıkmıyor mu?Heyecanın zirve yaptığı dönemde kendi anlatsa ben sıkılırım. Daha ilişkiniz ciddiye evrilmemiş bile. Sorumsuz insan her şekilde belli olur. Düzeltmeye çalışmak yerine, sorumluluk bilincini temelden almamış birinden kaçmanız lazım.