- 11 Ağustos 2024
- 88
- 50
- 39
-
- Konu Sahibi sorumvar18
İnsanların işine karışmayı sevmem çünkü bana yapılmasını hiç istemem. Herşey memuriyet değil. Çalışma azmi isteği varsa bir şekilde hallolurKızlar konuştuğum bir çocuk var çok tatlı, çabalı, fiziki olarak da iyi ama problem gözlemlediğim ve kendi de dediği gibi rahat olması. İşten çıkacak haklı çünkü emeği verilmiyor ama memuriyet ilanlarına bak diyorum bakacağım dedi sonra akşam bir şeyler izledi ve unuttu, ben hatırlattım. Bu bence ilerisi için problem ya. Ben mi çok düşünüyorum ? Bi söz vardır başta kasınızı kaldıran şeyler sonda bitirmeye sebep olur diye… Ben abartıyor muyum ? Sorun mu var ?
Canım onu göremediğim için zaten korkuyorum. Yoksa istediği işe baksınİnsanların işine karışmayı sevmem çünkü bana yapılmasını hiç istemem. Herşey memuriyet değil. Çalışma azmi isteği varsa bir şekilde hallolur
Tamamen sorumluk alabiliyor mu onu gözlemlemek istedim ve yardımcı olmak sadece :)Anası mısın babası mısın karısı mısın?
Oha be
27 28 falanKaç yaşında bu kişi
Kaç yaşında bu kişi
Konuşuyorsun henüz daha tam taniyabildin mi?Canım onu göremediğim için zaten korkuyorum. Yoksa istediği işe baksın
Allah korusun canım ya herkes kendine bakabilsinSorun var hemde kırmızı kartlık
Bu tiplere çalışmak zor gelir. Dikiş tutturamaz. Fazla rahat.İlerde ben bakarım ona diyorsanız o başka tabi sizin tercihiniz.
Şimdiden annelik yapmaya başlamışsınız. Adamın falsosunu bilmem de sizin bu tavrınızla bu ilişki moka sarar.Kızlar konuştuğum bir çocuk var çok tatlı, çabalı, fiziki olarak da iyi ama problem gözlemlediğim ve kendi de dediği gibi rahat olması. İşten çıkacak haklı çünkü emeği verilmiyor ama memuriyet ilanlarına bak diyorum bakacağım dedi sonra akşam bir şeyler izledi ve unuttu, ben hatırlattım. Bu bence ilerisi için problem ya. Ben mi çok düşünüyorum ? Bi söz vardır başta kasınızı kaldıran şeyler sonda bitirmeye sebep olur diye… Ben abartıyor muyum ? Sorun mu var ?
Şimdiden annelik yapmaya başlamışsınız. Adamın falsosunu bilmem de sizin bu tavrınızla bu ilişki moka sarar.
Ay kızlar valla kizmayacagim ve alinmayacagim size. Bu açıdan haklısınız galiba ya… Daha henüz flört ben de az değilimKonuşuyorsun henüz daha tam taniyabildin mi?
Fazla müdahale edip irrite etme bence kimseyi. Sanki evlenmek uzeresin de nişanlın çalışmıyor filan. Daha dur bakalım çocuğun yerinde olsam arkama bakmadan kaçarım
Özeleştiri yapacağım, siz de haklısınız vallaBana arada bi resmiyet olmadan insanlarin hayatina bu denli mudahale etmek sonra da bunu kafaya takmak hep sacma gelmistir, bakarsin gozlemlersin aklina yatmiyorsa birakirsin ama hayata karismak bnce sacma
Dogru bebeğimAkli başında adam sokma akıllı gibi işe gir, şuraya başvur tarzı şeyleri söyletmez çünkü zaten bir iş tutmuştur 28 yaşına gelmiş adama" oraya başvur ,kalk şu işe bak "diyorsanız sonunuz yok Siz annesi değilsiniz adamda bir aksiyon yoksa yol verin gitsin ..
at cope gitsin ozaman27 28 falan
Bazı kullanıcılar da daha çok erken niye karışıyorsun gibi konuşmuş onlara da hak verdim ama ben de sorumsuz erkekten çok korkuyorumat cope gitsin ozaman
degmez canim yazik sana
Sorun var ana sizde rahat vs ellemeyin istediği ilana baksın bakmasın iş bulsun bulmasın salın sizin kriterlerinize uymuyorsa bb diyip geçin oldurmaya çalışmayınKızlar konuştuğum bir çocuk var çok tatlı, çabalı, fiziki olarak da iyi ama problem gözlemlediğim ve kendi de dediği gibi rahat olması. İşten çıkacak haklı çünkü emeği verilmiyor ama memuriyet ilanlarına bak diyorum bakacağım dedi sonra akşam bir şeyler izledi ve unuttu, ben hatırlattım. Bu bence ilerisi için problem ya. Ben mi çok düşünüyorum ? Bi söz vardır başta kasınızı kaldıran şeyler sonda bitirmeye sebep olur diye… Ben abartıyor muyum ? Sorun mu var ?