Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence gayet güzel canim :)
Ne güzel ferah ferah mis gibi
Güle güle eskitin![]()
yemek odasıyla salon takımı hem renk hem de model olarak uymuyor..farklı tarzdalar..
birisini diğerine uydur..bence yemek odasını değiştir..çok spor kalmış salon takımına göre.
kızlar bu haftasonu alacagımız mobilyalarımmmm:))))))))))))))Eki Görüntüle 573559 Eki Görüntüle 573560 Eki Görüntüle 573561 Eki Görüntüle 573562
beni yanlış anlama ama canım ben pek begenmedim kolyukta beyaz tavsiye etmem çok çabuk kirleniyor silinmesi zor oluyor mobilyana uymamış bence birde mobilyaların sanki biraz daha eski model gibi geldi daha böyle ferah modern koltuk ve takım seçmelisin bence sonuçta bir kere alınıyor ve uzun yıllar kullanılıyor dimi benim profilimde ilk yaptıgım yorumda L koltukla ilgili orada bir paylaşım var ben ordan begendim bir köşe koltuk çok güzel salon takımlarıda var istersen bak sende ordan hayırlı olsun şimdidenkızlar bu haftasonu alacagımız mobilyalarımmmm:))))))))))))))Eki Görüntüle 573559 Eki Görüntüle 573560 Eki Görüntüle 573561 Eki Görüntüle 573562