• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kızlar bu haftasonu alacagımız mobilyalarımmmm:))))))))))))))destek lutfen

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

dargit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
54
0
46
Adana
kızlar bu haftasonu alacagımız mobilyalarımmmm:)))))))))))))) $avangart-oturma-grubu_10.webp$elif-yemek-odasi.webp$diva-yatak-odasi.webp$Perla-Avantgarde-Orta-sehpa__68393644_4.webp

yemek odasıyla salon takımı hem renk hem de model olarak uymuyor..farklı tarzdalar..
birisini diğerine uydur..bence yemek odasını değiştir..çok spor kalmış salon takımına göre.

yemek odasıyla salon takımı hem renk hem de model olarak uymuyor..farklı tarzdalar..
birisini diğerine uydur..bence yemek odasını değiştir..çok spor kalmış salon takımına göre.

cnm evet oyle ayakları degişecek osmanlı tarzı olarak birde kuması aynı koltuk rengi kuması gibi olacak yemek odasına cok para vermek istemiyorum aslında cok kullanılmıcak cunku bilmiyorum ama dogrumu dusunuyorum

merhaba yatak odası takımın için yatak yanlarındaki çekmecelerin bence iki çekmeceli seklinde olsun benimki tek çekmece ve hiç kullanışlı değil

Koltuk takımların benim tarzımda değil fakat sen severek ve beğenerek aldıktan sonra, güle güle kullan inşallah.
Arkadaşların dediği gibi yemek takımı ile koltukların biraz uyumsuz kaçıyor, fakat eğer dediğin gibi ayakları değişecekse belki uyum sağlayabilirler.

Yatak odasına bayıldım! Gerçekten çok beğendim.
Eşyaların genel anlamda güzel, Allah ağız tadı ile eskitmeyi nasib etsin...
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun... :16:

beni yanlış anlama ama canım ben pek begenmedim kolyukta beyaz tavsiye etmem çok çabuk kirleniyor silinmesi zor oluyor mobilyana uymamış bence birde mobilyaların sanki biraz daha eski model gibi geldi daha böyle ferah modern koltuk ve takım seçmelisin bence sonuçta bir kere alınıyor ve uzun yıllar kullanılıyor dimi benim profilimde ilk yaptıgım yorumda L koltukla ilgili orada bir paylaşım var ben ordan begendim bir köşe koltuk çok güzel salon takımlarıda var istersen bak sende ordan hayırlı olsun şimdiden

Bikere kızların tespit çok doğru o yemek odasıyla salon koltuğu ne alaka ? Koltukların o kadar şıkki sanki ikisi başka dünyalardalar ya bırak ayakalrını faaln komple değiştir bence çok para vermek istemiyosanda şık bir masa al daha iyi olur, yatak odası kullanışlı görünüyor orta sehpanda çok şık, güle güle kullan cnm

pek uyumlu değiller bence:) birde modelleri çok hoŞ diil gibi yatak odasını beğendim ama... tabiki seçim senin zevk sein... içine sinidiyse beğendiysenn ne mutlu sana:) güle güle kullan cnsım hayrlı olsun

Back
X