-Adel- ANNEM👵🏻💖BABAM👴🏻💙EŞİM🧔🏻❤ PRENSİM👶🏻💛PRENSESİM👧🏻💜 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Aralık 2018 6.271 48.683 548 19 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Morzirhli #21 Morzirhli .!.: Kizlar bu gercekmiiii adetim 2 gun gecikti yoktur umidiyle yaptm boyle bi cizgi belirdiiii suan soktayimm Genişletmek için tıkla... Bende cumartesi günü yapmıştım sizin gibiydi testim bugün de doktora gittik kese görünüyordu tebrikler sizede
Morzirhli .!.: Kizlar bu gercekmiiii adetim 2 gun gecikti yoktur umidiyle yaptm boyle bi cizgi belirdiiii suan soktayimm Genişletmek için tıkla... Bende cumartesi günü yapmıştım sizin gibiydi testim bugün de doktora gittik kese görünüyordu tebrikler sizede
Morzirhli Kün Fe Yekûn Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2018 979 628 53 Sakarya 20 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Morzirhli #22 adel8893 .!.: Bende cumartesi günü yapmıştım sizin gibiydi testim bugün de doktora gittik kese görünüyordu tebrikler sizede Genişletmek için tıkla... Bende yarin gidicem insallah :)
adel8893 .!.: Bende cumartesi günü yapmıştım sizin gibiydi testim bugün de doktora gittik kese görünüyordu tebrikler sizede Genişletmek için tıkla... Bende yarin gidicem insallah :)
-Adel- ANNEM👵🏻💖BABAM👴🏻💙EŞİM🧔🏻❤ PRENSİM👶🏻💛PRENSESİM👧🏻💜 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Aralık 2018 6.271 48.683 548 20 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Morzirhli #23 Morzirhli .!.: Bende yarin gidicem insallah :) Genişletmek için tıkla... Git canm güzel haber alırsın inşallah ❤
Morzirhli .!.: Bende yarin gidicem insallah :) Genişletmek için tıkla... Git canm güzel haber alırsın inşallah ❤
Morzirhli Kün Fe Yekûn Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2018 979 628 53 Sakarya 20 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Morzirhli #24 adel8893 .!.: Git canm güzel haber alırsın inşallah ❤ Genişletmek için tıkla... Aminnn insallah sagolun :*
adel8893 .!.: Git canm güzel haber alırsın inşallah ❤ Genişletmek için tıkla... Aminnn insallah sagolun :*