Gelinlik Modelleri Kızlar bu gelinlikten nişanlık nasıl olur ?

ceyil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2010
11
0
36
İstanbul
Bu gelinliğin nişanlığını yaptırıyorum sizce nasıl olur ?

Eklentiler

• $NIANLK~1.JPG
    18,1 KB · Görüntüleme: 135
bundan ne gelinlik olur
ne nişanlık.....
daha güzel şeyler var iyi araştır bence

o fotoğraftaki çok kabarık benimki o kadar kabartılı şekildeolmucak önüde o kadar açık olmucak

Bence süper.Sen sevdikten sonra gözleri yorsa ne olur.Bence çokta gözalıcı. O yüzden milletin gözleri yoruluyordur : )) Mutluluklar dilerim.

Son düzenleme:
ben bunu dugunde bile giymem bence daha sade bişiler arastırmalısın nişan için cok abartı bana göre

sen begendiysen gerisini boşver :)içine sinmesi önemli canım ama benim tarzım değil çok şatafatlı bana göre

Benim tarzım hiç değil, ne bileyim abartılı, garip bir model gibi geldi canım..Acele etmesen olmazmı başka modellerede bak..

of nasıl taşıyacaksın onu çok karmaşık göz yoruyor
çok daha güzel modeller var iyice araştır pişman olma sonra

Çokk fazla şatafatlı bence düğün pastası gibi..Bence sadelik ve doğallık kendi güzelliğini daha çok ortaya çıkarır bu tip şeylerse kapatır..Tercih senin ; ama çok gereksiz ayrıntısı var bence.

bende begenmedim daha zarif şeyler var nişanda böle giyinirsen düğünde ne giyeceksin???

:):) ben farklı olmasından yanayım diğerleri hep birbirine benzio sıradan gelio tercihim bu dikilio bile ama sandığınız kadar göz yormucak benimki tabi o fotoğraftaki bi manken saçıda kötü orda verdiği pozda çok karmaşık duruo benimki biraz daha sade olucak yorumlarınız için tşklr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…