arkadasım bu modeller son donem cok moda.birde sana bala gelinligi öneririm.benim gelinligim ordandı.ve çok memnun kaldım
bakayım canım çok teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadasım bu modeller son donem cok moda.birde sana bala gelinligi öneririm.benim gelinligim ordandı.ve çok memnun kaldım
merhba oncellıkle hayırlı ugurlu olsun. gelınlık gercekten cok guzel ama pelerın denılıyor sanırım dun gttıgım bı nsanda kızda aynı bu sekllde pelerın takmıs nısanlıgıda kabarkdı gelınlık gıbı ama pelerın onden gercekten cok hoş duruyordu ama arkadan goruntusunu hıc begenmedık solemek ıstedım.
kesinlikle katılıyorum.tarzım bambaşka benim,straplez bir gelinlik giyeceğim:)tesettürlü olsam da dediğin gibi başı daha sade birşey seçerdim,böyle taşlılar çok boğuyor bence de ama tabii tarz meselesi ve seçim...Allah bir ömür mutlu eder,ağız tadı verir inşallah...şimdiden tebrikler...
hmm o bakımdan pek düşünmemiştim önemli olan senin beğenip kendini içinde rahat hissetmen eğer bu gelinliği giyip resim çekilme fırsatın olursa üzerinde de görmek isterim buarada alından sarkan tacı güzel durmuş bende ilk evlendiğimde taç alnımdaydı öyle bi model seçmiştim
canım çok hoşmuş. ama öndeki pile detayları pek hoş durmamış.. şimdiden mutluluklar :)
bence gelinlik çok hoş fakat daha güzel modelleride var, sen eminim çok fazla açık gelinlik gördün kapalı gelinlik görmedin..istanbul fatihte aradığının daha güzelini bulabilirsin..bende tesettürlüyüm seçimimi Allah kısmet ederse fatihten yapıcam..sırf bu yüzden başka şehirden gelinlik almaya geliyolar sonuçta bikere gelin olucaz ennn güzel olsun dimi ama
duvagını begendim ama
gelinliğin kendisi biraz sönük sanki:26:
ama zevkler renkler tartısılmaz
selam kızlar :)
gelin olmak ne kadar zormuş her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünecem derken '' amaaaaannn öffff sıkıldım bu oluversin'' dediğimi fark ettim :) herşey de tamam ama gelinliğimde bu şekilde olsun istemiyorum sonuçta 1 kere giyeceğim bişey oda nasip olursa tabi :) ben tesettürlüyüm ve Konya'da yaşıyorum buradaki bütün mağazaları gezdim nette o kadar aradım ama bulamadım kafam çok çok karıştı. istediğim tarzlar biraz abartı ama çok seviyorum :) düşündüğüm gelinliğimi paylaşayım fikir alışverişi yapalım lütfennnn :) düşündüğüm gelinlik ve gelinbaşı
selam kızlar :)
gelin olmak ne kadar zormuş her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünecem derken '' amaaaaannn öffff sıkıldım bu oluversin'' dediğimi fark ettim :) herşey de tamam ama gelinliğimde bu şekilde olsun istemiyorum sonuçta 1 kere giyeceğim bişey oda nasip olursa tabi :) ben tesettürlüyüm ve Konya'da yaşıyorum buradaki bütün mağazaları gezdim nette o kadar aradım ama bulamadım kafam çok çok karıştı. istediğim tarzlar biraz abartı ama çok seviyorum :) düşündüğüm gelinliğimi paylaşayım fikir alışverişi yapalım lütfennnn :) düşündüğüm gelinlik ve gelinbaşı
Allah bebeğinle eşinle mutlu sağlıklı bir ömür geçirmeni nasip etsin inşallah .:)
Öncelikle size ve eşinize mutluluklar dilerim. konyada gelinlik bakmak tam bir işkence. ben aradığımı bulamadım, ankarada diktiriyorum. gelinliğe gelince çok abartılı ama zevk meselesi, gönlünüzce olur inşallah.